تو دعا کن من قبول شممممممممممممممممم من 24 ساعته مشاوره رایگان میدم :ad54ad:
عزیزم حتما قبول میشی خیلی برات خوشحالم معلومه که خیلی تلاش کردی پس حقته که موفق بشی.عزیزم شهر اولت کجاست؟
من خیلی الناز امسال خوندم واقعا دیگه توکلم به خداست
قربونت برم سنا ممنونم ایشالله همه باهم
نمرت بهتر شد؟؟
gandom67[/SIZE گفت:
gandom67[/SIZE گفت:927]سلام به همگی، بچه ها درصداتون خوبه حتما قبولید :riz304:
سمیه جون خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم گفتی نمرت اضافه شد با کلید نهایی:rolleyessmileyanim:
ویدا جان شما هم انشالله با یه رتبه خیلی خوب قبولشی،:ad54ad:
[SIZE=5]سلام گندم جون خوبی عزیزم،بی خبر بودی؟نگرانت شدم به خدا هی منتظر بودم بیای تو سایت تا ببینم تو چیکار کردی،نمره ی تو تغییر نکرد؟راستی امروز خبر قبولی مصاحبه استخدامی تامین رو هم بهم دادن.تو چی خبری نشد
؟:riz304:
سلام عزیزم ،مرسی تو خوبی؟منم دلم خیلی برات تنگ شده بود، خیلی خوشحال شدم عزیزم ،تبریک میگم بهت یکی از دعاهامون بر آورده شد بقیش ببینیم چی میشه:riz304:اینجا هفته دیگه نتیجه ها مشخص میشه نمیدونم دیگه چی پیش میاد از فکرش اومدم بیرون:rolleyessmileyanim:،
خودمو مشغول کار کردم که از فکر نتیجه ارشد بیام بیرون بخاطر همین چند روزی نت نیومدم
نمرم حدودا شده 239 شد عزیزم البته به حساب خودم تو تخمین اشتباه وارد کردم دیکه نمیشد کاریش کرد:13:
مرسی گلم :ad54ad:سلام گندم جون. ویدا به یکی از بچه ها گفت که به مسول تخمین بزنگه و مشکلش که مشابه تو بود رو بهشون بگه . اونام اکانتت رو حذف میکنن و میتونی یکی دیگه بسازی اینم شمارش : 09197070013