نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
تو دعا کن من قبول شممممممممممممممممم من 24 ساعته مشاوره رایگان میدم :ad54ad:

gandom67

Member
سلام به همگی، بچه ها درصداتون خوبه حتما قبولید :riz304:
سمیه جون خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم گفتی نمرت اضافه شد با کلید نهایی:rolleyessmileyanim:
ویدا جان شما هم انشالله با یه رتبه خیلی خوب قبولشی،:ad54ad:

elnaz mal mal

New member
عزیرم نگران نباش ما همه تقریبا مثل همیم ما تلاشمونو کردیم دیگه بقیش با خداست اونم که همیشه بهترینرو بهمون میده.به نظر من تو تخمین شرکت کن تا تقریبا از وضعیتت با خبر شی اینجوری استرست کمتر میشه گلم:smiliess (3)::riz304:

vb2

New member
من اول تهران بهد بهشتی .با توجه به ظرفیتا زدم مهم واسم قبولیه . تهران شه که بهتر. تهران دیگه فرقی نداره بهشتی یا تهران

آخرین ویرایش:

vb2

New member
قربونت برم سنا ممنونم ایشالله همه باهم

نمرت بهتر شد؟؟

sana

New member
انشالله كه همينطور ميشه خانم گل
يعني ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خيلي زياد تغييري نكرد آخه من اكثر اونايي كه شك داشتمو نزدم فقط 2تا سوال تغيير كرد:sadsmiley:
قربونت برم سنا ممنونم ایشالله همه باهم

نمرت بهتر شد؟؟

vb2

New member
:rolleyessmileyanim:منم یه بهداشت یه بارداری یه داخلی

somayeh mo

New member
[SIZE=5]سلام گندم جون خوبی عزیزم،بی خبر بودی؟نگرانت شدم به خدا هی منتظر بودم بیای تو سایت تا ببینم تو چیکار کردی،نمره ی تو تغییر نکرد؟راستی امروز خبر قبولی مصاحبه استخدامی تامین رو هم بهم دادن.تو چی خبری نشد
؟:riz304:
gandom67[/SIZE گفت:
gandom67[/SIZE گفت:
927]سلام به همگی، بچه ها درصداتون خوبه حتما قبولید :riz304:
سمیه جون خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم گفتی نمرت اضافه شد با کلید نهایی:rolleyessmileyanim:
ویدا جان شما هم انشالله با یه رتبه خیلی خوب قبولشی،:ad54ad:

آخرین ویرایش:

vb2

New member
مبارک سمیه شیرینی تو با قبولیت ایشالله بمون میدی دیگه:riz304:

gandom67

Member
[SIZE=5]سلام گندم جون خوبی عزیزم،بی خبر بودی؟نگرانت شدم به خدا هی منتظر بودم بیای تو سایت تا ببینم تو چیکار کردی،نمره ی تو تغییر نکرد؟راستی امروز خبر قبولی مصاحبه استخدامی تامین رو هم بهم دادن.تو چی خبری نشد
؟:riz304:

سلام عزیزم ،مرسی تو خوبی؟منم دلم خیلی برات تنگ شده بود، خیلی خوشحال شدم عزیزم ،تبریک میگم بهت یکی از دعاهامون بر آورده شد بقیش ببینیم چی میشه:riz304:اینجا هفته دیگه نتیجه ها مشخص میشه نمیدونم دیگه چی پیش میاد از فکرش اومدم بیرون:rolleyessmileyanim:،
خودمو مشغول کار کردم که از فکر نتیجه ارشد بیام بیرون بخاطر همین چند روزی نت نیومدم
نمرم حدودا شده 239 شد عزیزم البته به حساب خودم تو تخمین اشتباه وارد کردم دیکه نمیشد کاریش کرد:13:

senoritamaria

New member
سلام عزیزم ،مرسی تو خوبی؟منم دلم خیلی برات تنگ شده بود، خیلی خوشحال شدم عزیزم ،تبریک میگم بهت یکی از دعاهامون بر آورده شد بقیش ببینیم چی میشه:riz304:اینجا هفته دیگه نتیجه ها مشخص میشه نمیدونم دیگه چی پیش میاد از فکرش اومدم بیرون:rolleyessmileyanim:،
خودمو مشغول کار کردم که از فکر نتیجه ارشد بیام بیرون بخاطر همین چند روزی نت نیومدم
نمرم حدودا شده 239 شد عزیزم البته به حساب خودم تو تخمین اشتباه وارد کردم دیکه نمیشد کاریش کرد:13:

سلام گندم جون. ویدا به یکی از بچه ها گفت که به مسول تخمین بزنگه و مشکلش که مشابه تو بود رو بهشون بگه . اونام اکانتت رو حذف میکنن و میتونی یکی دیگه بسازی اینم شمارش : 09197070013

sana

New member
مبارك باشه سميه جان خيلي خوشحال شدم اميدوارم هميشه موفق باشي

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا