نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

disjermino

New member
بچه ها من پارسال بعد از اعلام نتایج یه تاپیک با عنوان تاثیر معدل توی انجمن باز کردم خیلی از بچه ها اتفاق نظر داشتن که معدل توی کنکور وزارت بهداشت تاثیر نداره و لی توی وزارت علوم مثل اینکه موثره.......ولی بچه هایی که جواب داده بودن با اطمینان زیاد میگفتن.................:(50): البته منم توی دفترچه مطلبی راجب تاثیر معدل ندیدماااااااااا.........:smiliess (12):

آخرین ویرایش:

nayere- D

New member
سلام دوستای گلم.شب بخیر.من تاثیر زبانو شنیده بودم .اصلا مطمئن نیستم.ولی فکر میکنم انقدر درصدها و نمره ها خورده داره که کار به معدل یا معیارهای دیگه نمیکشه.

vb2

New member
نمیدونم والا.ولی بچه ها خو وقتی 2 تا نمره مثل همه مثلا یکیشون میشه 11 یکی 12 دیگه هر روز یه موضوع جدید ذهنمونو درگیر میکنه کاش زودتر تموم شن این روزا

آخرین ویرایش:

vb2

New member
همش شدیم استرس به خدا به خدا کاش لطف میکردن زودتر نتایج رو میگفتن

nayere- D

New member
:33:
بچه ها کلید اصلی تا سه روز دیگه اعلام میشه.درسته؟
بنظرتون با کلید قبلی فرق کرده؟

elnaz mal mal

New member
سلام بچه ها. من النازم.من بعد آزمون با این سایت آشنا شدم اما چون ایمیلم مشکل داشت تازه عضو شدم ولی میومدم و پیامهاتونو میخوندم. خیلی ازتون خوشم اومد.راستی بچه ها من نمرم تو تخمین شده 230.به نظرتون جایی قبول میشم

senoritamaria

New member
سلام بچه ها. من النازم.من بعد آزمون با این سایت آشنا شدم اما چون ایمیلم مشکل داشت تازه عضو شدم ولی میومدم و پیامهاتونو میخوندم. خیلی ازتون خوشم اومد.راستی بچه ها من نمرم تو تخمین شده 230.به نظرتون جایی قبول میشم
سلام الناز جون خوش اومدی. شهر اولتو کجا زدی?

amisay2012

New member
بیتا جون منم چندتادوست اهوازی دارم خیلیم دوستشون دارم امیدوارم خبرقبولی همدیگروبشنویم ازخودت بیخبرم نزار

vb2

New member
بچه ها من به درخواست ادمین در جواب سوالم در مورد نمره های یکسان یه تاپیک باز کردم به اسم نمره های یکسان در آزمون .ادمین گفت بذارید تا بچه ها نظراتشونو بدن بعد ادمین تو قسمت مطالب مفید برای آزمون کارشناسی ارشد جواب میده بمون

bita

New member
بیتا جون منم چندتادوست اهوازی دارم خیلیم دوستشون دارم امیدوارم خبرقبولی همدیگروبشنویم ازخودت بیخبرم نزار
ایشاالله.راستی منم دوستای اذریم ازبهترین دوستام هستن مخصوصایکیشون که الان اصفهانه خیلی ماهه.

sud

New member
سلام بچه ها خوبيدبچه ها كسي ميدونه ضريب درساروچطورمحسوب ميكنندراستي كارنامه ي سال قبلوديدم چيزي به اسم تراز نداشت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا