نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amisay2012

New member
منم رتبم34تاالان مثل شما اول تبریز زدم بعدش انتخابای دیگه ولی خیلی واسم مهمه که تبریز قبول شم واقعا نگرانم

نيازي

New member
نيره جان فقط مي خواي جنين بخوني ؟ اگه برنامه خاصي مد نظرته بي زحمت به منم بگو:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

bita

New member
سلام دوستای گلم.خوبید؟من بااجازتون هر روز به گروهتون سرمیزنم همتون خیلی باحالید دوستون دارم کاش زودترازاینابانظراتتون اشناشده بودم راستی خیلی برام جالبه همتون کاملا همدیگه رومیشناسیدجریان چیه ؟همکلاسی بودید؟اگه میشه بااون قلبای مهربونتون برا منم دعاکنیدمنتظرخوندن خبرقبولیه همه شماهستم.بوس بوس.:smiliess (10):

vb2

New member
سلام بیتا جون چند تامون از قدیمی های لین انجمنیم و با هم درس خوندیم بعضی هامونم اینجا با هم آشنا شدیم حتما دعات میکنیم مارم فراموش نکن

nayere- D

New member
نیازی جون سلام.
منم مثل شما متاهلم.شرایط درس خوندن ما با مجردا فرق داره.واسه همین به دوستای مجردم میگم از وقتتون کمال استفاده رو بکنید. بعد از ازدواج افسوس لحظاتی رو میخورید که خونه مامانتون بودید و نگران هیچی نبودید.اینو خواهرانه میگم دوستای گلم.
اما نیازی جون من فکر میکنم تا شهریور صبر کنیم بهتره.اما زبان رو دوست دارم شروع کنم.البته میخوام کلاس هم برم.شما برنامت چیه؟شما درسی هست که تا الان اصلا نخونده باشی؟من هیچی از جنین اختصاصی بلد نیستم.دوست دارم بخونم.

آخرین ویرایش:

amisay2012

New member
سلام بیتا جون منم براتون دعا مکنم امیدوارم موفق باشی دوست دارم بدونم از کدوم شهرید

nayere- D

New member
بچه ها کلید نهایی پس فردا میاد دیگه؟شما فکر مکنید با کلید قبلی فرق کرده؟:New (6):

nayere- D

New member
amisay عزیز شما با این رتبه و نمره مطمئن هستم بخواست خدا تبریز قبول میشی.نگران نباش عزیزم.برای منم دعا کنید.

آخرین ویرایش:

nayere- D

New member
نیازی جون ممنون از راهنماییت.پس خونه خودت با مامانت برات فرق نداره؟
شوخی کردم.ایشالله خوشبخت باشی عزیزم.:rose:
واسه بهداشت جز سوسن پارسا و منابع خود وزارتخونه چیزی نمیدونم.البته من یه بار رفتم یه درمانگاه و دستورالعمل های وزارتخونه رو گرفتم و کپی زدم.یکم سختشون بود اما بالاخره ازشون گرفتم.اما زبان رو منم باش مشکل دارم.ظاهرا تو خونه فایده نداره.باید رفت کلاس.اگه واسه زبان برنامه ای دارید منم هستم.

vb2

New member
وای چقد آذری من عاشق ترکام خیلی دوسشون دارم:rose:

sud

New member
بچه ها سلام من واقعا استرس دارم يعني اگه 2نفرنمرشون مثل هم شه زبانوتاثيرميدن

نيازي

New member
نيره جونم منم براي شما ارزوي خوشبختي مي كنم احتمال زياد منم براي زبان برم كلاس :(40):
نیازی جون ممنون از راهنماییت.پس خونه خودت با مامانت برات فرق نداره؟
شوخی کردم.ایشالله خوشبخت باشی عزیزم.:rose:
واسه بهداشت جز سوسن پارسا و منابع خود وزارتخونه چیزی نمیدونم.البته من یه بار رفتم یه درمانگاه و دستورالعمل های وزارتخونه رو گرفتم و کپی زدم.یکم سختشون بود اما بالاخره ازشون گرفتم.اما زبان رو منم باش مشکل دارم.ظاهرا تو خونه فایده نداره.باید رفت کلاس.اگه واسه زبان برنامه ای دارید منم هستم.

vb2

New member
بچه ها سلام من واقعا استرس دارم يعني اگه 2نفرنمرشون مثل هم شه زبانوتاثيرميدن
نه عزیزم اینم یه احتمال بود ولی به نظر من بین 2 نفر با نمره یکسان طبق معدل تصمیم میگیرن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا