senoritamaria
New member
مریم جون الان رتبم 50 .وقتی دوبرابر کنم میشه 100 و فقط تبریز و تهران رو زدم.واسه همین خیلی ناامیدم.:14:
من 58ام . و اول مشهدو زدم. بقیه شهرا رو هم زدم ولی99% مشهدو میخام
مریم جون الان رتبم 50 .وقتی دوبرابر کنم میشه 100 و فقط تبریز و تهران رو زدم.واسه همین خیلی ناامیدم.:14:
سلام عزیزم.مرسی گلم من بوشهریم.فکرکنم شماتبریزی باشید؟درسته؟سلام بیتا جون منم براتون دعا مکنم امیدوارم موفق باشی دوست دارم بدونم از کدوم شهرید
نیازی جون ممنون از راهنماییت.پس خونه خودت با مامانت برات فرق نداره؟
شوخی کردم.ایشالله خوشبخت باشی عزیزم.:rose:
واسه بهداشت جز سوسن پارسا و منابع خود وزارتخونه چیزی نمیدونم.البته من یه بار رفتم یه درمانگاه و دستورالعمل های وزارتخونه رو گرفتم و کپی زدم.یکم سختشون بود اما بالاخره ازشون گرفتم.اما زبان رو منم باش مشکل دارم.ظاهرا تو خونه فایده نداره.باید رفت کلاس.اگه واسه زبان برنامه ای دارید منم هستم.
نه عزیزم اینم یه احتمال بود ولی به نظر من بین 2 نفر با نمره یکسان طبق معدل تصمیم میگیرنبچه ها سلام من واقعا استرس دارم يعني اگه 2نفرنمرشون مثل هم شه زبانوتاثيرميدن
نه عزیزم اینم یه احتمال بود ولی به نظر من بین 2 نفر با نمره یکسان طبق معدل تصمیم میگیرن
مرسي عزيزم معدل جيه من زبانم افتضاح شدنه عزیزم اینم یه احتمال بود ولی به نظر من بین 2 نفر با نمره یکسان طبق معدل تصمیم میگیرن