نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
بچه ها این افزلیش ظرفیت ها یه امیده واسه همه ی ما نگران نباشید و امیدوار باشید ایشالله هممون شیرینی قراره بدیم تازه بچه ها همه که اصلا انتخاب اولشون تهران نزدن آخه ؟؟؟؟خیلی ها شهر خودشونو اول زدن اینا همه امیده

somayeh mo

New member
سلام گندم جون خوبی؟منظورم فقط خودم نبود ،ما اکثرمون یه جورایی می ترسیم که قبول نشیم واسه همین گفتم.البته که ما منتظر معجزه نیستیم فقط امیدواریم حداقل مثل پارسال باشه چون با وجود ظرفیت پذیرش کمتر پارسال،درصد اونایی که قبول شدن نسبت به درصد بچه های امسال خیلی کم تر بوده:tonguesmiley:

disjermino

New member
دیس ژرمینو درصدهای پارسال من تماما از این دوستت بیشتر بود ای خدا البته من کلا بدشانسم طوری که همه استادام میگفتن برو سنجش گذشته ها گذشته کلی غصه اون درصدامو خوردم من :sdasdasd:

سلام عزیز دلم ........دقیقا ویدا جون منم مثل شما سال قبل با زبان 10 درصد کلی بد اوردم و تما م مدت قبولیه دوستم رو به درصد بهتر زبانش نسبت میدادم:sad: و حالا امیدوارم با درصدهای بهتره زبانمون و با توجه به سختیه خیییییییییییییلی بیشتر زبان امسال هممون هر جا که به خیرمونه و بهترینه قبول شیم:bunnyearsmiley::a2d3:

nayere- D

New member
سلام به ماماهای گل...

دوستای عزیزم بنظرتون رتبه تخمین رو در چند ضرب کنیم تا یشه رتبه نهایی؟بنظرتون این 300 نفر که تا الان شرکت کردند چند درصد 300 نفر واقعی کنکور هستند؟:smilies:

sud

New member
nayere

دوستای عزیزم بنظرتون رتبه تخمین رو در چند ضرب کنیم تا یشه رتبه نهایی؟بنظرتون این 300 نفر که تا الان شرکت کردند چند درصد 300 نفر واقعی کنکور هستند؟:smilies:

سال قبل4هزارنفرشركت كردن

sud

New member
بچه ها من پارسال شكست بدي خوردم درصدام خوب بود اما هيج جا قبول نشدم واقعا خسته ام

sud

New member
بچه ها ماماها واقعا ازنظرشغلي و ادامه تحصيل بدشانسن هرچندواقعا باسوادن چمن هيجا از ما حمايت نميكنه

nayere- D

New member
بچه ها من پارسال شكست بدي خوردم درصدام خوب بود اما هيج جا قبول نشدم واقعا خسته ام

منظورم تعداد شرکت کننده های پارسال نبود عزیزم.این سیصد نفر که تو تخمین شرکت کردن بنظرتون چند درصد سیصد نفر نهایی هستن؟
عزیزم پارسال رو فراموش کن ایشالله امسال قبول میشی.شکست پارسال پل پیروزیه امسالت بود.در صدای امسالت که خیلی خوبه.من مطمئنم تهران میاری.

آخرین ویرایش:

نيازي

New member
من در زمينه بيماري زنان ضعيفم به نظرتون چه كتابي مناسبه؟ي چيز كاربردي مي خوام

vb2

New member
منم موافقم تستای زیبا تقی زاده هم عالیه :auizz3ffy9vla57584x

gandom67

Member
سلام گندم جون خوبی؟منظورم فقط خودم نبود ،ما اکثرمون یه جورایی می ترسیم که قبول نشیم واسه همین گفتم.البته که ما منتظر معجزه نیستیم فقط امیدواریم حداقل مثل پارسال باشه چون با وجود ظرفیت پذیرش کمتر پارسال،درصد اونایی که قبول شدن نسبت به درصد بچه های امسال خیلی کم تر بوده:tonguesmiley:
سلام عزیزم مرسی ،همه وضعیتمون تقریبا مشابه است،باید امیدوار باشیم :28:

samanehm

New member
من در زمينه بيماري زنان ضعيفم به نظرتون چه كتابي مناسبه؟ي چيز كاربردي مي خوام

اگه واسه ارشد بخوای
cmmd به همراه نواک.........مخصوصا صفحه اول نواک چون همه تستها از صفحه اول هر فصل نواکه

آخرین ویرایش:

sud

New member
:78man zananam khube har sal vase arshad yek seri mabahes tekrari midan hamunaro az novak bekhuni kafiye

sud

New member
چه سرنوشت غم انگيزيست كه كرم كوچك ابريشم هميشه پيله ميساخت ولي به فكرپريدن بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا