نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

senoritamaria

New member
یه ایراد دیگه اینه که جنین واسه من تو یه درصد ثابت مونده و بالاترین درصد 92. اسمشم بهداشت عمومیه. بعد واسه دوستم بالاترین درصد 100 و اسمشم جنینه.

sud

New member
bacheha benazartun ba in darsadaye nazdik be ham emsal akharin nomreye ghabuli chan mishe

sud

New member
مگه ربطي هم داره كه كدوم شهرو اول بزنيم به اين ربط داره كه كي چي وكجا زده وكجاهنوزجاداره

sud

New member
دوستم پارسال بين الملل اهوازقبول شدبا اين درصد بارداري50 جنين50نوزادان40 بهداشت40 داخلي50 زبان0

vb2

New member
مربی من پارسال رتبه 28 بوده اهواز قبول شده و انتخاب اولشم نبوده.

disjermino

New member
سلام به دوستای گل مامای خودم .........:riz304:بچه ها به نظر من شما با این درصد های خوب و افزایش ظرفیت ها باید خیلی بیشتر امیدوار باشیداااااااا..یکی از دوستای من سال گذشته با درصدای بارداری 43 و جنین 48 و زبان 40 و بهداشت 56 و داخلی 50 و نوزادان 61 رتبه ی بین 45 تا 50 بدست اورد و الان دانشجوی دانشگاه تهرانههههههه............با این تفاوت که زبان و داخلی امسال مشکل تر از سال قبل بود و ظرفیت تهران پا رسال 30 نفر بود و امسال 40 نفر......:(40): تازه اگر کل دانشگاههای تهران رو در نظر بگیریم بعید نیست که امسال تا رتبه ی 80 هم بتونه تهران قبول شه .....دوستای گلم مطمئن باشید در ناامیدی بسی امییییییییییییییییییییید اســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت:a2d3:

آخرین ویرایش:

somayeh mo

New member
سلام به دوستای گل مامای خودم .........:riz304:بچه ها به نظر من شما با این درصد های خوب و افزایش ظرفیت ها باید خیلی بیشتر امیدوار باشیداااااااا..یکی از دوستای من سال گذشته با درصدای بارداری 43 و جنین 48 و زبان 40 و بهداشت 56 و داخلی 50 و نوزادان 61 رتبه ی بین 45 تا 50 بدست اورد و الان دانشجوی دانشگاه تهرانههههههه............با این تفاوت که زبان و داخلی امسال مشکل تر از سال قبل بود و ظرفیت تهران پا رسال 30 نفر بود و امسال 40 نفر......:(40): تازه اگر کل دانشگاههای تهران رو در نظر بگیریم بعید نیست که امسال تا رتبه ی 80 هم بتونه تهران قبول شه .....دوستای گلم مطمئن باشید در ناامیدی بسی امییییییییییییییییییییید اســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت:a2d3:
: (8):عزیزم با این درصدا نمره ش تقریبا211 می شه؟که قبولیش یه کم ناممکنه،شاید منظورت دانشگاه بین المللیه؟:smiliess (7):

disjermino

New member
: (8):عزیزم با این درصدا نمره ش تقریبا211 می شه؟که قبولیش یه کم ناممکنه،شاید منظورت دانشگاه بین المللیه؟:smiliess (7):

نه عزیزم توی دانشگاه تهران بودنش شکی ندارم ........میمونه درصدها که خودم شخصا این درصد ها رو ازش گرفتم (که معمولا بیشتر مگن نه اینکه کمتر) و دیگر اینکه خودش قسم میخورد هیچ سهمیه ای نداشته فقط رتبه ی 2 یا سوم کلاس رو داشت که به نظرم نمیتونه تاثیر گذار باشه چون معدل بی تاثیره............:wacsmiley:

somayeh mo

New member
نه عزیزم توی دانشگاه تهران بودنش شکی ندارم ........میمونه درصدها که خودم شخصا این درصد ها رو ازش گرفتم (که معمولا بیشتر مگن نه اینکه کمتر) و دیگر اینکه خودش قسم میخورد هیچ سهمیه ای نداشته فقط رتبه ی 2 یا سوم کلاس رو داشت که به نظرم نمیتونه تاثیر گذار باشه چون معدل بی تاثیره............:wacsmiley:
:wacsmiley:واقعا که مثل معجزه ست؟توراست می گی.ولی خدایی درصداش واسه رتبه شو تهران خیلی کمه.حتما خدای شانس بوده ما با درصدای خیلی بالاتر ازونم حتی به قبول شدن چه برسه به تهران آوردن هیچ امیدی نداریم:sad:

gandom67

Member
:wacsmiley:واقعا که مثل معجزه ست؟توراست می گی.ولی خدایی درصداش واسه رتبه شو تهران خیلی کمه.حتما خدای شانس بوده ما با درصدای خیلی بالاتر ازونم حتی به قبول شدن چه برسه به تهران آوردن هیچ امیدی نداریم:sad:
سلام سمیه جون درصدای تو هم خیلی خوبه ،امید داشته باش:28:

disjermino

New member

معجزه...........دقیقا جمله ای که تمام مدت خودش میگفت:(40): ولی من امیدوارم که یه قاعده ای این درصدها داشته باشه و امسالم شاهد این قبولی های به ظاهر معجزه اسا باشیم:a2d3:

vb2

New member
دیس ژرمینو درصدهای پارسال من تماما از این دوستت بیشتر بود ای خدا البته من کلا بدشانسم طوری که همه استادام میگفتن برو سنجش گذشته ها گذشته کلی غصه اون درصدامو خوردم من :sdasdasd:

gandom67

Member
باهات موافقم گلم ،منم یه نفرو میشناسم سال قبل با درصدایی تقریبا مشابه تهران قبول شد ،دفترچه سوالاتشو دیدم مطمئنم از درصداش
:painting:

vb2

New member
آره بچه ها حق با دیس ژرمینوه ما مامایی ها واقعا باهوشیم خودتونم میدونید درصدها و نمره ها همه واسه قبولی مناسب الان ما حدود 300 نفریم تو تخمین شرایط بقیه هم همینه نگرانی رو دور بریزید و به خدا توکل کنید من میدونم هممون قبولیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا