senoritamaria
New member
یه ایراد دیگه اینه که جنین واسه من تو یه درصد ثابت مونده و بالاترین درصد 92. اسمشم بهداشت عمومیه. بعد واسه دوستم بالاترین درصد 100 و اسمشم جنینه.
اول اهوازو زدی؟كسي درصداي قبولي اهواز پارسالو نداره
آره گلی قبولی بابا .خوش اومدی به این تاپیک.تو تخمین چندی؟؟salam bacheha yeki behem bege ba in darsada ghabul misham khahesh;ob=72 nozadan=69 janin=75 behdasht=70 dakheli=58 zabane lanati shayad=0 nomram shode=248
: (8):عزیزم با این درصدا نمره ش تقریبا211 می شه؟که قبولیش یه کم ناممکنه،شاید منظورت دانشگاه بین المللیه؟:smiliess (7):سلام به دوستای گل مامای خودم .........:riz304:بچه ها به نظر من شما با این درصد های خوب و افزایش ظرفیت ها باید خیلی بیشتر امیدوار باشیداااااااا..یکی از دوستای من سال گذشته با درصدای بارداری 43 و جنین 48 و زبان 40 و بهداشت 56 و داخلی 50 و نوزادان 61 رتبه ی بین 45 تا 50 بدست اورد و الان دانشجوی دانشگاه تهرانههههههه............با این تفاوت که زبان و داخلی امسال مشکل تر از سال قبل بود و ظرفیت تهران پا رسال 30 نفر بود و امسال 40 نفر......40): تازه اگر کل دانشگاههای تهران رو در نظر بگیریم بعید نیست که امسال تا رتبه ی 80 هم بتونه تهران قبول شه .....دوستای گلم مطمئن باشید در ناامیدی بسی امییییییییییییییییییییید اســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت:a2d3:
: (8):عزیزم با این درصدا نمره ش تقریبا211 می شه؟که قبولیش یه کم ناممکنه،شاید منظورت دانشگاه بین المللیه؟:smiliess (7):
:wacsmiley:واقعا که مثل معجزه ست؟توراست می گی.ولی خدایی درصداش واسه رتبه شو تهران خیلی کمه.حتما خدای شانس بوده ما با درصدای خیلی بالاتر ازونم حتی به قبول شدن چه برسه به تهران آوردن هیچ امیدی نداریم:sad:نه عزیزم توی دانشگاه تهران بودنش شکی ندارم ........میمونه درصدها که خودم شخصا این درصد ها رو ازش گرفتم (که معمولا بیشتر مگن نه اینکه کمتر) و دیگر اینکه خودش قسم میخورد هیچ سهمیه ای نداشته فقط رتبه ی 2 یا سوم کلاس رو داشت که به نظرم نمیتونه تاثیر گذار باشه چون معدل بی تاثیره............:wacsmiley:
سلام سمیه جون درصدای تو هم خیلی خوبه ،امید داشته باش:28::wacsmiley:واقعا که مثل معجزه ست؟توراست می گی.ولی خدایی درصداش واسه رتبه شو تهران خیلی کمه.حتما خدای شانس بوده ما با درصدای خیلی بالاتر ازونم حتی به قبول شدن چه برسه به تهران آوردن هیچ امیدی نداریم:sad:
:wacsmiley:واقعا که مثل معجزه ست؟توراست می گی.ولی خدایی درصداش واسه رتبه شو تهران خیلی کمه.حتما خدای شانس بوده ما با درصدای خیلی بالاتر ازونم حتی به قبول شدن چه برسه به تهران آوردن هیچ امیدی نداریم:sad:
باهات موافقم گلم ،منم یه نفرو میشناسم سال قبل با درصدایی تقریبا مشابه تهران قبول شد ،دفترچه سوالاتشو دیدم مطمئنم از درصداشسلام به دوستای گل مامای خودم .........:riz304:بچه ها به نظر من شما با این درصد های خوب و افزایش ظرفیت ها باید خیلی بیشتر امیدوار باشیداااااااا..یکی از دوستای من سال گذشته با درصدای بارداری 43 و جنین 48 و زبان 40 و بهداشت 56 و داخلی 50 و نوزادان 61 رتبه ی بین 45 تا 50 بدست اورد و الان دانشجوی دانشگاه تهرانههههههه............با این تفاوت که زبان و داخلی امسال مشکل تر از سال قبل بود و ظرفیت تهران پا رسال 30 نفر بود و امسال 40 نفر......40): تازه اگر کل دانشگاههای تهران رو در نظر بگیریم بعید نیست که امسال تا رتبه ی 80 هم بتونه تهران قبول شه .....دوستای گلم مطمئن باشید در ناامیدی بسی امییییییییییییییییییییید اســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت:a2d3: