اره از ازمایشای روتینهبچه ها به نظرتون VDRL واسه آقایون چک می شه ؟:j58r36j3gcr4suxymup
هر چي قسمت باشه نمي خوام 3 ماهه تابستونمو از دست بدم مي خوام شروع كنم به نظرتون واسه بهداشت چي بخونم؟
بچه ها من ترم آخرم:ad54ad:.امسال که نتونستم خوب واسه ارشد بخونم.درصدام به نسبت نخوندنم خوبه...به نظر شما از کی بخونم واسه سال دیگه؟:smilies-azardl (181
بچه ها به نظرتون VDRL واسه آقایون چک می شه ؟:j58r36j3gcr4suxymup
هر چي قسمت باشه نمي خوام 3 ماهه تابستونمو از دست بدم مي خوام شروع كنم به نظرتون واسه بهداشت چي بخونم؟
نمره شما چنده؟
اولا ایشالله قبول شی
دوما از الان
جزو ازمایشات قبل از ازدواج برای اقایونه نه خانمها.[می شه به منم بگید کجا نوشته چون من خودم مسئول تنظیمات برنامه های بهداشتی استانم طبق جدول مراقبتهای ویلیامز ودستورالعمل کشوری هم vdrl جز آزمایشات اجباری قبل از بارداری خانمهاست حالا شما اینو کجا خوندید ؟
نوزادان ترجمه ولايتي رو بايد بخونيم؟به نظرتون كدوم موسسه براي ارشد مناسبه من اكسين ثبت نام كرده بودم اما چندان جالب نبود زبانمم خيلي ضعيفه راهنما:smiliess (10):ييم كنيد
salam bacheha,man zariam.mamnon az nveshtehaton.mikhastam az dostam bporsam k khodai bgin man ba nomreye248 chand darsad ehtmale ghabolim hastesh?khaili khaste hastam az konkor dg:sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:jdi raste hoseyni bgina mamnon az hame dostaye golam.ishala hamaton movafagh bashin
bacheha in kie k omade kole darsadasho 100 zade.khaili kare zeshti karde.zade hamechio kharab karde.kare khobi nakarde asln
bnazarat koja ghabol misham?mamnon az javabt dost jon