نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
نمي تونم درصدارو وارد كنم ميشه شما زحمتشو واسم بكشيد بارداري 25 درست 6غلط 17 نزده بهداشت 11درست4غلط 9 نزده نوزادان17درست 6غلط 1نزده داخلي 6 درست 1 غلط 7نزده جنين 9درست 1 غلط 2نزده زبان 4 درست 1 غلط ممنون ميشم كمكم كنيد

disjermino

New member
نمي تونم درصدارو وارد كنم ميشه شما زحمتشو واسم بكشيد بارداري 25 درست 6غلط 17 نزده بهداشت 11درست4غلط 9 نزده نوزادان17درست 6غلط 1نزده داخلي 6 درست 1 غلط 7نزده جنين 9درست 1 غلط 2نزده زبان 4 درست 1 غلط ممنون ميشم كمكم كنيد

عزیزم آخه باید شماره ملی وپسورد رو داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه خواستی میتونی پیام خصوصی بدی

somayeh mo

New member
بچه ها تورو خدا راستشو بگید کسی با نمره221با توجه به اینکه انگار امسال سطح نمره ها بالا رفته امیدی به قبولی داشته باشه؟:21:

sara26

New member
bacheha be nanareton kasi ba nomre 180 jaei ghabol mishe?khahesh mikonam nazaratono roko bi rodarvasi begid va omide bihode behem nadin mersi az hame.

sara26

New member
man ba nomre 180 omid daram shoma ke sadarsad ghaboli.kash man in nomraro dashtam.boro khialet rahat ghaboli.bebin man cheghad khoshbinam.

somayeh mo

New member
man ba nomre 180 omid daram shoma ke sadarsad ghaboli.kash man in nomraro dashtam.boro khialet rahat ghaboli.bebin man cheghad khoshbinam.
عزیزم نمی خوام ناامید بشی .آرزو دارم قبول بشی اما واقعیت اینه که با توجه به حرفای بچه ها نمره 190پارسال رتبه ش حدودا 270 بوده تازه پارسال بالاترین نمره م297 بوده امسال که تا الان 307 نمره اوله. پس نمره190 امسال رتبه :smiliess (11):ش بیشتر از 270 می شه

آخرین ویرایش:

sana

New member
[SIZE=5]ببخشیدآآآآآآآآآ اما من اینو قبول ندارم چون رتبه رتبه 28 طبق همین سایت نمره اش 250ه و رتبه 103 نمره اش 222 شده[/SIZE]
عزیزم نمی خوام ناامید بشی .آرزو دارم قبول بشی اما واقعیت اینه کی با توجه به حرفای بچه ها نمره 190پارسال رتبه ش حدودا 270 بوده تازه پارسال بالاترین نمره م297 بوده امسال که تا الان 307 نمره اول پس رتبه 190 امسال رتبه :smiliess (11):ش بیشتر از 270 می شه

somayeh mo

New member
shoma takhmin rotbe kardin?male man ke kharabe dastan chiye?rahnamaei konid.
کار اسونیه برو تو صفحه تخمین ثبت نام کن مشخصاتتو کامل بنویس بعد خودش می گه چیکار کنی اگرم نتونستی مشخصاتتو بده تا من ثبت نامت کنم بعدا خودت رتبه تو ببین:riz277:

sana

New member
تازه امسال ظرفیتا زیاد شده امید داشته باشین امیدو از بقیه نگیریم[QUOTE=sana;30561][SIZE=5]ببخشیدآآآآآآآآآ اما من اینو قبول ندارم چون رتبه رتبه 28 طبق همین سایت نمره اش 250ه و رتبه 103 نمره اش 222 شده[/SIZE][/QUOTE]

somayeh mo

New member
[SIZE=5]ببخشیدآآآآآآآآآ اما من اینو قبول ندارم چون رتبه رتبه 28 طبق همین سایت نمره اش 250ه و رتبه 103 نمره اش 222 شده[/SIZE]
تخمین رتبه سایت که خیلی تقریبیه و نباید روش حساب کرد چون معلوم نیست چند نفر شرکت کردنوخیلیا خوب بودن اما نیومدن تو تخمین اصلا رو رتبه های تخمین حساب باز نکنین بیشتر برای مقایسه فاصله نمره ها و در صدای ذکر شده تا کنون تو تخمین به صفحه تخمین می ریم

somayeh mo

New member
هیچ کی نمی خواد کسی رو ناراحت کنه ولی اگه قراره قبول نشیم بهتر از الان قبولش کنیم تا بعدا شکه نشیم.امسال که نمره ها بالاتر شده با نمره ی200 هم شانس قبولی کمه چون گیرم نمره 190 امسال هم مثل پارسال[ رتبه ش 270 بشه که احتمالا امسال بیشتر ازینم میشه:65d6a5d6s:هیج جا قبول نمی شه چون ظرفیت امسال فوقش 170ه پس رتبه 180م قبول نمی شه چه برسه به رتبه270؟/COLOR]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا