نيازي
New member
نمره من از همتون کمتره...:14::14::14: رتبم تا الان 71 :14: دیگه امیدم صفر شد...
بچه ها من نمي تونم تخمين رتبه كنم صفحه رو باز نمي كنه:
نمره من از همتون کمتره...:14::14::14: رتبم تا الان 71 :14: دیگه امیدم صفر شد...
تا حالا چند نفر شرکت کردن ؟ نمره 244 فعلا رتبش چند شده ؟
14:smiliess (2):
14:smiliess (2):
پس قبولی.![]()
نمي تونم درصدارو وارد كنم ميشه شما زحمتشو واسم بكشيد بارداري 25 درست 6غلط 17 نزده بهداشت 11درست4غلط 9 نزده نوزادان17درست 6غلط 1نزده داخلي 6 درست 1 غلط 7نزده جنين 9درست 1 غلط 2نزده زبان 4 درست 1 غلط ممنون ميشم كمكم كنيد
عزیزم نمی خوام ناامید بشی .آرزو دارم قبول بشی اما واقعیت اینه که با توجه به حرفای بچه ها نمره 190پارسال رتبه ش حدودا 270 بوده تازه پارسال بالاترین نمره م297 بوده امسال که تا الان 307 نمره اوله. پس نمره190 امسال رتبه :smiliess (11):ش بیشتر از 270 می شهman ba nomre 180 omid daram shoma ke sadarsad ghaboli.kash man in nomraro dashtam.boro khialet rahat ghaboli.bebin man cheghad khoshbinam.
عزیزم نمی خوام ناامید بشی .آرزو دارم قبول بشی اما واقعیت اینه کی با توجه به حرفای بچه ها نمره 190پارسال رتبه ش حدودا 270 بوده تازه پارسال بالاترین نمره م297 بوده امسال که تا الان 307 نمره اول پس رتبه 190 امسال رتبه :smiliess (11):ش بیشتر از 270 می شه
کار اسونیه برو تو صفحه تخمین ثبت نام کن مشخصاتتو کامل بنویس بعد خودش می گه چیکار کنی اگرم نتونستی مشخصاتتو بده تا من ثبت نامت کنم بعدا خودت رتبه تو ببین:riz277:shoma takhmin rotbe kardin?male man ke kharabe dastan chiye?rahnamaei konid.
پارسال من با نمره 190 رتبه ام شد 273 و هیچ جا قبول نشدم--ولی امسال با پارسال فرق داره-ظرفیتها خیلی بیشتر شده-دعا می کنم قبول بشین
تخمین رتبه سایت که خیلی تقریبیه و نباید روش حساب کرد چون معلوم نیست چند نفر شرکت کردنوخیلیا خوب بودن اما نیومدن تو تخمین اصلا رو رتبه های تخمین حساب باز نکنین بیشتر برای مقایسه فاصله نمره ها و در صدای ذکر شده تا کنون تو تخمین به صفحه تخمین می ریم[SIZE=5]ببخشیدآآآآآآآآآ اما من اینو قبول ندارم چون رتبه رتبه 28 طبق همین سایت نمره اش 250ه و رتبه 103 نمره اش 222 شده[/SIZE]