نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

admin

Active member
پرسنل مدیریت
شرکت کنندگان نظرات خودشون رو در مورد آزمون این رشته(سختی و آسانی سوالات دروس و...) بفرمایند؟

mw.ashel

New member
سلام ماماهای مهربون و درسخون،خسته نباشید.من الان از آزمون ارشد رسیدم،خدا وکیلی با این که بار اولم بود که شرکت کرده بوده ،درک مطلب زبان سخت بود و وقت کم آوردم.سوالات بد نبود ولی اگه وقت داشتم و میخوندم عالی میدادم.برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.

آمنه

New member
ب نظر من نسبت ب سال گذشته خیلی بد بود.آخه یکی نیست ب این طراحان محترم بگه سوال نوزادان طراحی کردید یا بهداشت!؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداوکیلی من که اولش شک کردم فکر کردم دارم بهداشت میزنم!!!!!!!! زبانش نسبت ب پارسال سخت تر بود ولی در کل خوب بود اما امان از بارداری و زنانش که الهی بگم جز بزنید با این سوالاتون.ولی پارسال خیلی خیلی خیلی بهتر بود . آخه حیف ....
من واقعا ناراحتم آخه حسابی خراب کردم (آیکون گریه)

senoritamaria

New member
من پارسال شرکت نکردم ولی به نظرم آزمون خوب بود. من زبانم عالیه. به نظرم زبان امسال در حد advanced بود تا upper intermediate !! به خوندن و این چیزام نیس. باید زبان انگلیسیت مثه فارسیت قوی می بود. در کل امتحان خوب بود. راضیم. :a2d3:

mamai86

New member
:smiliess (2):
سلام.
من از زبان و داخلی جراحی شاکی ام بسیار.
بهداشت و نوزادان خیلی خوب بود.بارداری هم نسبتا سخت بود.من تو قسمت بارداری نمی دونم چرا بین دوتا گزینه،شک میکردم.
برا زبان هم وقت کم آوردم راستش.در کُل موقعِ بیرون اومدن از جلسه،حس گریه داشتم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mamai86

New member
من اصلا بررسی نکردم جوابارو.فقط با ویــــــــــدا از هم پرسیدیم با مسیج.
راستش دیگه نمی خوام تا اعلام نتایج خودمو اذیت کنم.
برای بقیه دوستای مامایی ..لیلــــــی..ویــــــدا..آمنه..سمانه وو آرزوی قبولی دارم از ته قلبم
اما دروغ چرا..چشمم آب نمیخوره قبول شم بچه ها

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

senoritamaria

New member
برای بقیه دوستای مامایی ..لیلــــــی..ویــــــدا..آمنه..سمانه وو آرزوی قبولی دارم از ته قلبم

نا امید نباش. خدا رو فراموش نکن. بسپار به خودش

fateme1990

New member
به نظرمن فقط داخلی بد بود یا شایدم من بد زدم ولی کلا داخلیش پراکندگی سوال نداشت. ولی سوالا از پارسال استانداردتر بود و فوق العاده اسون غیر از 4-5تاش.

fateme1990

New member
جنین ام خیلی اسون بود یعنی واقعا یه نیم نگاهم میخوندی میشد بزنی. من که حیفم اومد اون همه قسمت جنین اختصاصیو خوندم

آمنه

New member

سلام آذر جان. من حس گریه نداشتم بلکه واقعا گریه کردم !آخه 6 ماه شبانه روز زحمت همش در عرض 2 ساعت ناقابل پرید !!!!!وای منم داغونم تا یه حدودایی مطمئنم خراب کردم در حد تیم ملی الان فقط ملتمس خدا شدم تا معجزه کنه معجزه!!!!!!!!!!
از ویدا و لیلی چه خبر؟ از ته دل اومیدوارم اونا حال من نداشته باشند و خوب داده باشند؟

mamai86

New member
سلام آذر جان. من حس گریه نداشتم بلکه واقعا گریه کردم !آخه 6 ماه شبانه روز زحمت همش در عرض 2 ساعت ناقابل پرید !!!!!وای منم داغونم تا یه حدودایی مطمئنم خراب کردم در حد تیم ملی الان فقط ملتمس خدا شدم تا معجزه کنه معجزه!!!!!!!!!!
از ویدا و لیلی چه خبر؟ از ته دل اومیدوارم اونا حال من نداشته باشند و خوب داده باشند؟
با لیلی دیشب چتیدم
در حد من..خیلی اوضاش شبیه منه در کل.ویدا فک کنم ایشالله رتبه خوبی بیاره.:smilies-azardl (113

samanehm

New member
دوستای خوشکلم
ایشالله همتون قبول شید
اصلا اصلا ناراحت نباشید

آخرین ویرایش:

cheshmak

New member
سلام بچه ها

منم اولين بار بود كه امتحان دادم
خيلي شك بين دو گزينه داشتم،خيلي از سوالا هم بود كه چون مرور نكرده بودم يادم رفته بودن،زبانم كه اصلا ترجيح ميدم چيزي در موردش نگم................
در كل به نظرم اگه وقت داشتم خط به خط كتابامو ميخوندم و مرورشون ميكردم و درگير آمارو كارورزيام نبودم خوب ميدادم:whistle:
اميدوارم شمايي كه خيلي زحمت كشيديد نتيجه ي خوبي بگيريد
موفق باشيد................بوس:28:

Noshin

New member
سلام به همه بچه های گل مامایی
ب نظر من فقط زبانش سخت بود ولی بقیه درسا آسون بودن
البته بعضی سوالا که انگار جواب درست نداشتن یا همه گزینه ها درست بودن
اما اگه کسی دقیق و زیاد بخونه ارشد مامایی قبولیش آسونه.

disjermino

New member

سلام به همه ی بچه های زحمتکش کنکوری............. و اما کنکور مااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....................اول

بارداری و زنان که به نظرم اتلا طراح خوش سلیقه ای نبود.........سوالاش نسبت به سالای قبل سخت نبودن

ولی ÷راکندگی زیادی داشتن ویه جورایی اسوال قشنگ ندااااااااااااااااااااااااااااااااااشت........................:65d6a5d6s:و اما

جنین آسون بود و با سوالای بهداشتم نسبت به سالای قبل راحت تر میشد کنار اومد...........ولی نوزادان نسبت به

سالای قبل سختر بود و به قول بچه ها یه جورایی با بهداشت قاطی کرده بودن:(50): ................داخلی هم

سوالای بی اهمیت زیاد داَََََََََََََََََََشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت ...........................و اما زبان:shocked: اتلا از ریدینگش راضی نبودم و به نظرم نسبت به سالای قبل

نهایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت نامردی رو تو زبان کردن و اگه وکبشم مثل ریدینگش بود با

تافل اشتبا میشد:14: واما مننننننننننننننننننننننننننننننننننن........به غیر از زبان از بقیه ی درصدام فعلا

راضیم..............(البته تا قبل از کلیداااااااااااااااا)

Sara-sepehri

New member
يكي هم به ما كمك كنه كه از اين ارشد دربيايم اخه از بس كنكور ارشد داد يم شديم علي كنكوري:)))

آخرین ویرایش:

Sara-sepehri

New member
من ميخوام امسال تو ارشد شركت كنم بيايد از ١٠تير به بعد مرتب درس بخونيم من اخرين بار كه ارشد دادم سال٨٧بود 12ساله مطب دارم فكر كنم شما تازه نفسيد ولى امسال تصميم كرفتم كه از الان برنامه ريزى كنم كسى مايله با من همكارى كنه

vb2

New member
آخهههههههههههههههههههه این چه وضع طرح سوالهههههههههههههههههههههههههههههههه هااااااااااااااااااااا چرا استاندارد نبودن آخههههههههههههههه؟:mad_majidonline:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا