من تو سیستم تخمین رتبه شرکت کردم ولی از دیروز رتبم هیچ تفاوتی نکرده یعنی از دیروز کسی تو سیستم تخمین رتبه شرکت نکرده؟
خدا از دهنت بشنوه...ولی اصلا باورم نمیشه ،فکرشم نمی کردم با یک ماه درس خوندن بشه رتبه آورد...مطمئن باش تهران قبولی!نفر 2 پارسال نمره کلش 237 شده!دست ما رو هم بگیییییییر!
منم فکر نمی کردم با یه سال درس خوندن (اختصاصی برای بهداشت) ممکنه آدم قبول نشه!!:sad:خدا از دهنت بشنوه...ولی اصلا باورم نمیشه ،فکرشم نمی کردم با یک ماه درس خوندن بشه رتبه آورد...
من ازپریروز تا الان نفر 12 هستم . شما از کجا میدونین که 15 نفر اضافه شده؟چرا .. از دیروز تا الآن 15 نفر اضافه شدن
شما نمرتون چند شده؟
'گفته بودن که از شنبه تعداد نفرات شرکت کننده در تخمین رتبه مشخص میشه و با اضافه شدنه نفرات به صورت اتوماتیک اپ دیت میشه ولی تا الان که خبری نیست.سلام
کسی می دونه از کجا میشه تعداد نفراتی که توی تخمین رتبه شرکت می کنن رو فهمید؟
این طوری نگین ،ایشالا که قبول میشید.منم فکر نمی کردم با یه سال درس خوندن (اختصاصی برای بهداشت) ممکنه آدم قبول نشه!!:sad:
من ازپریروز تا الان نفر 12 هستم . شما از کجا میدونین که 15 نفر اضافه شده؟
واقعا به نظر من سه ماه وقت برا قبولی کافیهمنم فکر نمی کردم با یه سال درس خوندن (اختصاصی برای بهداشت) ممکنه آدم قبول نشه!!:sad:
وزارت علوم به نظر من آسون تره چون دو روز در هفته میری سر کلاس بعد هم پایان نامه میدی تموم میشه.اما وزارت بهداشت مجبوری که حداقل 5 روز هفته از ساعت 8 تا 4 بری کلاس کارسلام بچه ها.من روز آزمون حوزه بیرجند بودم هیچکدوم از بچه ها نمی دونستن چه کار کردن ولی با این که روش زیاد سرمایه گذاری نکرده بودم خوب دادم و سوال های روانسنجی رو نزدم به نظر من زبان نسبت به سالای دیگه یکم مشکل تر شده بود.روانشناسی عمومی وزارت علوم رو میارم ولی نمی دونم برم یا نه کمکم کنید.majid.akbari68@yahoo.com
ممنون
منظور...؟؟:New (6):واقعا به نظر من سه ماه وقت برا قبولی کافیه
منظورتون از مهارت و علم چیه یعنی وزارت علوم علمت رو می بره بالا یا وزارت بهداشت.وزارت علوم به نظر من آسون تره چون دو روز در هفته میری سر کلاس بعد هم پایان نامه میدی تموم میشه.اما وزارت بهداشت مجبوری که حداقل 5 روز هفته از ساعت 8 تا 4 بری کلاس کار
پایان نامه هم که سر جاشه. از بچه های شیراز که خبر دارم بعضی هاشون حتی می خواستن برن انصراف بدن...اما در نهایت این بستگی به خود تون داره که بخواین مهارت های خودتون رو بالا ببرید یا علمتون..