نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد روانشناسی بالینی 2 تیر وزارت بهداشت91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

raheleh63

New member
من تو سیستم تخمین رتبه شرکت کردم ولی از دیروز رتبم هیچ تفاوتی نکرده یعنی از دیروز کسی تو سیستم تخمین رتبه شرکت نکرده؟

YekRaha

New member
من تو سیستم تخمین رتبه شرکت کردم ولی از دیروز رتبم هیچ تفاوتی نکرده یعنی از دیروز کسی تو سیستم تخمین رتبه شرکت نکرده؟

چرا .. از دیروز تا الآن 15 نفر اضافه شدن
شما نمرتون چند شده؟

mehrang67

New member
سلام
کسی می دونه از کجا میشه تعداد نفراتی که توی تخمین رتبه شرکت می کنن رو فهمید؟

raheleh63

New member
من ازپریروز تا الان نفر 12 هستم . شما از کجا میدونین که 15 نفر اضافه شده؟

raheleh63

New member
سلام
کسی می دونه از کجا میشه تعداد نفراتی که توی تخمین رتبه شرکت می کنن رو فهمید؟
'گفته بودن که از شنبه تعداد نفرات شرکت کننده در تخمین رتبه مشخص میشه و با اضافه شدنه نفرات به صورت اتوماتیک اپ دیت میشه ولی تا الان که خبری نیست.

mehrang67

New member
منم فکر نمی کردم با یه سال درس خوندن (اختصاصی برای بهداشت) ممکنه آدم قبول نشه!!:sad:
این طوری نگین ،ایشالا که قبول میشید.
البته به نظر من مهمه که چطور وقت خودتون رو برنامه ریزی کنید . از اونجایی که من اعتقاد ندارم این کنکورا افراد شایسته رو انتخاب کنن(مطمئنم شما با یک سال مطالعه جزء این دسته
هستید) ، بیشتر وقتم رو صرف تجزیه و تحلیل سوالا با کمک تجربه یکی از بچه های ارشد کردم تا اینکه بشینم همه مطالب رو بخونم، روز آخر هم ببینم همش رو فراموش کردم .

YekRaha

New member
من ازپریروز تا الان نفر 12 هستم . شما از کجا میدونین که 15 نفر اضافه شده؟

از اونجا که من یکی از درسها رو اشتباهی وارد کردم نمرم منفی شده و نفر آخرم/ تا الآن 56 نفر اومدن
منم همین طور رتبم ثابت مونده..دلیلش اینه که افراد جدیدتر که میان درصداشون پایین تره!

آخرین ویرایش:

borng

New member
سلام بچه ها.من روز آزمون حوزه بیرجند بودم هیچکدوم از بچه ها نمی دونستن چه کار کردن ولی با این که روش زیاد سرمایه گذاری نکرده بودم خوب دادم و سوال های روانسنجی رو نزدم به نظر من زبان نسبت به سالای دیگه یکم مشکل تر شده بود.روانشناسی عمومی وزارت علوم رو میارم ولی نمی دونم برم یا نه کمکم کنید.majid.akbari68@yahoo.com
ممنون

آخرین ویرایش:

mehrang67

New member
سلام بچه ها.من روز آزمون حوزه بیرجند بودم هیچکدوم از بچه ها نمی دونستن چه کار کردن ولی با این که روش زیاد سرمایه گذاری نکرده بودم خوب دادم و سوال های روانسنجی رو نزدم به نظر من زبان نسبت به سالای دیگه یکم مشکل تر شده بود.روانشناسی عمومی وزارت علوم رو میارم ولی نمی دونم برم یا نه کمکم کنید.majid.akbari68@yahoo.com
ممنون
وزارت علوم به نظر من آسون تره چون دو روز در هفته میری سر کلاس بعد هم پایان نامه میدی تموم میشه.اما وزارت بهداشت مجبوری که حداقل 5 روز هفته از ساعت 8 تا 4 بری کلاس کار
پایان نامه هم که سر جاشه. از بچه های شیراز که خبر دارم بعضی هاشون حتی می خواستن برن انصراف بدن...اما در نهایت این بستگی به خود تون داره که بخواین مهارت های خودتون رو بالا ببرید یا علمتون..

raheleh63

New member
سلام کسی دقیقا میدونه که کلاسای دوره کارشناسی ارشد وزارت بهداشت هفته ای چند روز و کلا هفته ای چند روز باید تو دانشگاه بود ؟

YekRaha

New member
توي دانشگاه شیراز می دونم که از صبح شنبه تا عصر چهارشنبه باید برن.
دانشگاه های تهران هم شنیدم همینجوریه که یه قسمت مهمی از این وقت و در بعضی جاها همه ی وقتشون رو توی بیمارستان میگذرونن. در ضمن ترم آخر که دانشجویان وزارت علوم و دانشگاه آزاد فقط مشغول پایان نامه هستند دانشجویان وزارت بهداشت باید همزمان در بیمارستان دوره ی کارورزی را بگذرانند.

شرایط وزارت بهداشت برای افراد غیر بومی یه کم سخته مخصوصا اگر متاهل باشن که دیگه خیلی سخته. در حالیکه در وزارت علوم و دانشگاه ازاد دو تا سه روز بیشتر کلاس برگزار نمی شود.

آخرین ویرایش:

hesamoo

New member
به دلیل اینکه چن سال پیش یکی از افرادی که تهران قبول شده بود میانگینش 40 بود به همین دلیل وبا توجه به سختی سوالای امسال وبا در نظر گرفتن افزایش ظرفیت ،میانگین 35 قطعا قبوله میگی نه وایسا ببین

borng

New member
وزارت علوم به نظر من آسون تره چون دو روز در هفته میری سر کلاس بعد هم پایان نامه میدی تموم میشه.اما وزارت بهداشت مجبوری که حداقل 5 روز هفته از ساعت 8 تا 4 بری کلاس کار
پایان نامه هم که سر جاشه. از بچه های شیراز که خبر دارم بعضی هاشون حتی می خواستن برن انصراف بدن...اما در نهایت این بستگی به خود تون داره که بخواین مهارت های خودتون رو بالا ببرید یا علمتون..
منظورتون از مهارت و علم چیه یعنی وزارت علوم علمت رو می بره بالا یا وزارت بهداشت.

borng

New member
منظور خاصی نداشتم پرسونا. ولی رقابت تو وزارت بهداشت خیلی کمتر از وزارت علومه و به نظر من نصف وزارت علوم برا وزارت بهداشت وقت بزاریم قبول می شیم هر چند روش مطالعه خیلی موثره:ad54ad:

borng

New member
با فوق لیسانس روانشناسی عمومی هم میشه کلینیک زد یا نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا