مدیونی اگه یه لحظه فکر کنی قبول نمیشی!!!من که میکم اگه همه جا رو زدی قبول میشی!سلام به همگی من امسال خیلی نتونستم بخونم فقط یک ماه و نیم آخر الان که درصدا رو حساب کردم مینگین 54 شد به نظرتون قبول میشم؟
به نظر من سوال 93 جوابش ایراد داشت!!!سلام به همگی من امسال خیلی نتونستم بخونم فقط یک ماه و نیم آخر الان که درصدا رو حساب کردم مینگین 54 شد به نظرتون قبول میشم؟
راستی کسی سوالا رو چک کرده مخصوصا سوالای 2-7 -68- 93؟
واقعا ؟؟امیدوار شدم...ولی مشکل اینه که فقط تهران و شیراز رو زدم....:smiliess (11):
سلام دوباره دوستان
مشخصه که سوال 2 غلطه چون 10 دقیقه طول میکشه تا فقط علائم به اوج برسن اما ص. 166 نوشته که 20 تا 30 دقیقه ندرتا بیش از 1ساعت طول میکشه.....
سوال 7 غلطه چون بیمار اختلال ساختگی داره پس خصوصیتش اینه که داوطلب روش های تهاجمی بشه نه عدم داوطلب....
سوال 93 رو هم که خود جمله دقیقا در مورد طرحواره جنسیتی ص.130 اورده....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام متن سوال 30 اشتباهه (فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل است ...) که باید میشد : فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل نیست / نظریه های شخصیت ص 234 نظر شما چیه؟
به نظر من که حق با شماست به هر حال سوال استاندارد نیست...سلام متن سوال 30 اشتباهه (فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل است ...) که باید میشد : فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل نیست / نظریه های شخصیت ص 234 نظر شما چیه؟
واقعا ؟؟امیدوار شدم...ولی مشکل اینه که فقط تهران و شیراز رو زدم....:smiliess (11):