نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد روانشناسی بالینی 2 تیر وزارت بهداشت91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehrang67

New member
سوال 89 جواب درخودماندگی میشه . صفحه 449 ویژگی های جسمی خط آخر کتاب کاپلان 3 ...

persona

Member
سلام به همگی من امسال خیلی نتونستم بخونم فقط یک ماه و نیم آخر الان که درصدا رو حساب کردم مینگین 54 شد به نظرتون قبول میشم؟
مدیونی اگه یه لحظه فکر کنی قبول نمیشی!!!من که میکم اگه همه جا رو زدی قبول میشی!

persona

Member
سلام به همگی من امسال خیلی نتونستم بخونم فقط یک ماه و نیم آخر الان که درصدا رو حساب کردم مینگین 54 شد به نظرتون قبول میشم؟
راستی کسی سوالا رو چک کرده مخصوصا سوالای 2-7 -68- 93؟
به نظر من سوال 93 جوابش ایراد داشت!!!

mehrang67

New member
واقعا ؟؟امیدوار شدم...ولی مشکل اینه که فقط تهران و شیراز رو زدم....:smiliess (11):

mehrang67

New member
211 .چطور؟ من قضیه نمره رو درک نمی کنم تفاوتش در چیه؟ماکس باید چند باشه؟

YekRaha

New member
فعلا با این نمره به احتمال 90 درصد انستیتو قبول میشین/ پیشاپیش تبریک میگم

raheleh63

New member
سلام نمره من 147 به نظرتون احتمال داره که قبول شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

YekRaha

New member
پارسال نمره ی اخرین فرد پذیرفته شده 168 بوده است . پارسال ظرفیت 55 نفر بود.
امسال ظرفیت بالای 80 نفر است بنابر این نباید نا امید باشید، هر چند که بستگی به رقیب ها دارد.
فقط حتما همه ی دانشگاه ها را انتخاب کنید/تعداد زیادی از بچه ها فقط دانشگاه های بزرگ را می زنند و تعداد بیشتری زاهدان را نمی زنند. شما همه ی دانشگاه ها را انتخاب کنید.

shiva_ra

New member
سلام دوباره دوستان
مشخصه که سوال 2 غلطه چون 10 دقیقه طول میکشه تا فقط علائم به اوج برسن اما ص. 166 نوشته که 20 تا 30 دقیقه ندرتا بیش از 1ساعت طول میکشه.....
سوال 7 غلطه چون بیمار اختلال ساختگی داره پس خصوصیتش اینه که داوطلب روش های تهاجمی بشه نه عدم داوطلب....

سوال 93 رو هم که خود جمله دقیقا در مورد طرحواره جنسیتی ص.130 اورده....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام نه کاملا مشخص که سوال 2 درست تو سوال گفته شده طول شدت ... تو صفحه 166 کاپلان ترجمه رضاعی هم گفته شده علائم پانیک در عرض 10 دقیقه تشدید می شود سوال 7 هم درست دقیقا عین جواب تو صفحه 253 کاپلان2 ترجمه رضاعی هست

raheleh63

New member
سلام متن سوال 30 اشتباهه (فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل است ...) که باید میشد : فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل نیست / نظریه های شخصیت ص 234 نظر شما چیه؟

YekRaha

New member
سلام متن سوال 30 اشتباهه (فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل است ...) که باید میشد : فردی که برای چیزهای بیرون از خودش ارزش قایل نیست / نظریه های شخصیت ص 234 نظر شما چیه؟

متن سوال اشتباهه اما به نظر می رسه سهوی بوده چون قسمت دوم سوال درسته.

hesamoo

New member
آزمون امسال نسبت به سالهای دیگه سخت تر بود مخصوصا آمار ورشد.در کل هر کی بتونه میانگین 35 بیاره قبوله

mehrang67

New member
اما طول شدت یعنی از ابتدا که شدت کمه تا انتهایی که علایم تمام میشه ،نه فقط تا زمانی که به اوج می رسه یا به عبارتی تشدید میشه و شما در همون صفحه 166 چرا به جمله 20 تا 30 دقیقه توجه نمی کنید؟
سوال 7 هم به نظر من از متن سوال میشه برداشت کرد که شخص اختلال ساختگی داره در این صورت جواب کاملا نادرسته...

mehrang67

New member
به نظر من که حق با شماست به هر حال سوال استاندارد نیست...

mahsa10429

New member
سلام به همه. من هر طوری شده میخواهم کنکور سال بعد قبول بشوم هر کسی دوست داره بیاد با هم درس بخوانیم بیاد به ادرس mahsa695@ymail.com
خوشحال میشوم با هم اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا