این پرسش پاسخ فوق العادس تا اونجایی که الان یادمه دقیقا 2 سوال امسال مثل سوالای اون کتاب بود
chetori mohamad jan. chekhabar?
takhmin rotbaro dorost kardan behtar shod mage na?
chandi alan?
این پرسش پاسخ فوق العادس تا اونجایی که الان یادمه دقیقا 2 سوال امسال مثل سوالای اون کتاب بود
:applause:salam khubi?
chandi alan tu takhmin rotbe?
khub shod eslah kardan teedado, man bazam bargashtam be 5 az 112 nafar, khube?
سلامییی به بزرگییی خودم ، شما افتخار آشنایی با رتبه ی اول رو دارین ، ولی هنوز نمیدونم از اول یا ..albate 114 nafar,:motat:
chetori mohamad jan. chekhabar?
takhmin rotbaro dorost kardan behtar shod mage na?
chandi alan?
سلامییی به بزرگییی خودم ، شما افتخار آشنایی با رتبه ی اول رو دارین ، ولی هنوز نمیدونم از اول یا ..
در کل فک کنم امسال با میانگین 45 تا 55 بشه قبول شد،در ضمن زیست شناس ها ساااااااااالارن ، چون گردنشون کلفته
مگه رشته بيوشمي هم داريمسلامییی به بزرگییی خودم ، شما افتخار آشنایی با رتبه ی اول رو دارین ، ولی هنوز نمیدونم از اول یا ..
در کل فک کنم امسال با میانگین 45 تا 55 بشه قبول شد،در ضمن زیست شناس ها ساااااااااالارن ، چون گردنشون کلفته
سلام ممنون:applause:salam khubi?
chandi alan tu takhmin rotbe?
khub shod eslah kardan teedado, man bazam bargashtam be 5 az 112 nafar, khube?
فکر کنم معدوی باشه ! ! ! ! ! !بر چه اساسی میگین میانگین 45 تا 55 قبولن؟
بر چه اساسی میگین میانگین 45 تا 55 قبولن؟
باقلوا یوخ حالواااامن با تجربه ی کهن از زمان های کهن در کنکور های کهن و کنکور امسال که زبان انگلیسیش باقلوا بود با میانگین 55 به شرط زبان 75 قبولی . لا ریب فی . در ضمن رشته ی زیستشناسی مولکولی گرایش بیوشیمی هم دااااریم
قابل توجه Jo-boyاون سوالی که توتاپیک بیوتکنولوژی ها مطرح کردین . . . کدوم آنزیم هم دارای خاصیت سنتتازی و اندونوکلئازی است؟
این زیستی ها با اون ادعاشون اشتباه جواب دادن
خاصیت سنتتازی همون طور که خودتون بهتر میدونین...یعنی با مصرف ATP دو مولکول رو بهم وصل کند نه اینکه پیوندی رو داخل دی ان ای! ایجاد کند.
من با تجربه ی کهن از زمان های کهن در کنکور های کهن و کنکور امسال که زبان انگلیسیش باقلوا بود با میانگین 55 به شرط زبان 75 قبولی . لا ریب فی . در ضمن رشته ی زیستشناسی مولکولی گرایش بیوشیمی هم دااااریم
معلومه که ژيراز درسته اگه يادتون باشه براي تشکيل پيوند نياز به انرزي هستمرسی..امیدوارم که اینطوری باشه و گزینه گیراز صحیح نباشه..من خودم محدودالاثر زدم
مخالفممعلومه که ژيراز درسته اگه يادتون باشه براي تشکيل پيوند نياز به انرزي هست
اگه يه سري به کتاب بيوشيمي لنينجر 2008 بزنين عين گفته سوالو ميتونين ببينين در ضمن زيرازهاي باکتريايي تنها انزيم هاي شکست و بست هستن محدوالاثره ها فقط توالي خاصي رو پيدا و ميشکنند اما دوبار سنتز نميکننمخالفم
این سوال پاسخ صحیح نداره!! !!!! !! !
موافقم.این سوال برای ما هم اومد که جواب ژیرازه.توی جزوه بلبلی و بهادر هم قید شده.اگه يه سري به کتاب بيوشيمي لنينجر 2008 بزنين عين گفته سوالو ميتونين ببينين در ضمن زيرازهاي باکتريايي تنها انزيم هاي شکست و بست هستن محدوالاثره ها فقط توالي خاصي رو پيدا و ميشکنند اما دوبار سنتز نميکنن
يه خبر خوش ديگه
طراح سوالات هماتو دکتر حميدزاده گفته دوتا سوالا کاملا اشتباه بوده و حذف ميشه دو تا سوال باليني هم احتمالا اصلاح ميشه البته هنوز مطمئن نبود
ميگفت از 40 سوالي که من طرح کردم 8 تا اومده بود
من براي 5 تا سوال اعتراض زدم با رفرنس معتبر و صفحه و خط کتاب اميدوارم درست بشهخدا کنه..هاتو که حدودا فک کنم 6 تا غلط داشت