گرامر کیت رو حتما بخون(نه یک بار)+کتاب فلش گرامر تافل رو که 16 درسه.تک تک سوالاتشو مسلط باش. تا میتونی برای گرامر تست حل کن.از منابع مختلف...مخصوصا برای جمله واره های اسم و صفت و جمله واره های قیدی و موصولها.شروع لسینینگ از کیت بود ..یچیزی رو خواهرانه بهت میگم شاید برات مسخره بیاد ولی من امروز سرم اومد..تو کتاب کیت لازم نیست شنیداری ها رو از سی دی بشنوی چون من 20 بار تمرین کرده بودم از یک ماه پیش به خیال خودم مسلط بودم ...این متد حتی 1% به دردت نمیخوره .تهرانو نمیدونم ولی تبریز بلندگوهاش اصلا کیفیت نداشت براشونم مهم نبود ما چه حالی داریم.50 تا ناظر مدام در حال پچ پچ و قدم زدن بودن ..مرتب با موبایل حرف میزدن بیخ گوشمون..تو حالا هی سی دی شنیداری بذار گوش کن که چی؟؟ تو این جو که تمام کارمندای دانشگاه برای 2 تومن پول زنو بچه اشونو ریختن ناظر باشن.. و اصلا یادشون نیست ماها سرنوشتمون سته به این ازمون داره... حتی امروز 90%اونایی که شنیداری خونده بودن فقط گزینه خونده بودن (تعجب اوره نه؟)جز من ساده..وسط امتحان ازشدت فشار عصبی و ناراحتی بالا اوردم .تو این زمان کم یه پام دبلیوسی بود(4 بار).ببین تو شنیداری کیت کتابو بذار جلو و گزینه هاشو حفظ کن.اینو همه میکنن من ابله دیر فهمیدم.اصلا 5 ثانیه مجال نمیدن ببینی چی به چیه.یک ثانیه بعد دیالوگ بعدی رو میذارن.اصلا طرف از ناف اروپا پاشه بیاد تو این جو امتحان بده کارش لنگه..سرعت عمل تو ریدینگ خیلییییی مهمه علاوه بر دامنه لغت به تمرکز بستگی داره وبه شرایط محیطی و روحی . من دامنه لغتم بالاست اما امروز سر جلسه مریض شدم نبض نداشتم وگرنه بد نبود فقط الکی وقت خودتو با منابع و لغات چرت که بدردت نمیخورن تلف نکن.مطمئن باش اون رفرنس بدردت میخوره یا نه.مترادف لغاتو بایست بدونی..از استراکچر حروف ربطی و حروف اضافی رو حتما حتما مسلط باش و تا امتحان بکوب تست کار کن .رمز موفقیت تو گرامر فقط نمونه سواله و تست و تکرار نکات مهم چون اکثر نمونه سوالات و مثالها تو اکثر کتابها یکیه و تقریبا همونا رو میدن باید اونقدر مرور کنی که وقتی سوالو میدن اصلا چشت به گزینه غلط افتاد یادت بیاد که اینه و ناخوداگاه تیک بزنی و به دلیل و استدلال فکر نکنی چون 30 ثانیه برای هر سوال گرامر زیاد نیست ...در ضمن واقعا شانس خیلی مهمه من امروز بدترین اتفاقات که تو عمر سرم نمیومد تجربه کردم اصلا تا عصر فقط گریه کردم چون سوالات واقعا سخت نبود.شانس من........... برای همه اتون ارزوی موفقیت دارم و پیشنهاد میکنم چه تو این ازمون موفق بشین و چه نه درس زبان رو اصلا کنار نذارین چون همه جا لازمه..و بعد این همه مطالعه حیفه از یاد بره.......