سلام دوست خوبم ممنونم ازت.
در مورد سطح لغت کلا ریدینگای آزمون سخت هستند به دو دلیل. یکی اینکه از مباحث مختلف ازش سوال میدن. یکی اینکه رفرنس مشخص ندارند از هر جایی دوست داشتند سوال میدن.
به نظرم اگه قرار باشه ریدینگاشو بزنی همون کتابا + کتاب تافل کافیه. دیگه اگر از اونا سوال ندن پس حتما از یه جایی میدن که رفرنس مشخص نداره. چون چهار تا متن متفاوت میدن به رشته های متفاوت مربوط میشه. آزمون مرداد متن اول در مورد رشته ی شیمی بود. و از آبهای معدنی صحبت میکرد. متن دوم مربوط به رشته ی جغرافی بود و از رشد جمعیت صحبت میکرد. متن سوم مربوط به اقتصاد بود که متن بسیار سختی بود. متن چهارم مربوط به کتاب اوستا و برخی فرهنگ های ایرانیان و هندی ها بود. پس میبینید که متنها واقعا از همه جا هستند.
در مورد گرامر من فقط کتاب لانگمن رو ترجیح دادم. البته درسته وقت نشد خودم بخونم ولی کتابشو خریدم دیدم واقها اسکیل هارو جداگانه توضیح داده.
ایشالاه شما هم میتونید قبول بشید.
ضمنا تونستید mhle شرکت کنید چون خیلی آسونتر از msrt هستش. موفق باشید
سلام
شما ککه ازمون مرداد رو دادید به نظرتون اسون بود؟
چرا میگید ازمون وزارت بهداشت اسون تر از وزارت علومه؟ مگه چه فرقی داره؟ خیلیا میگن تویه سطحن
من ازمون وزارت علومو مرداد دارم به نظرم اسون بود. هر چند .قت برای ریدینگ ها خیلیکمه ولی سطحش خوببود. ولی من خوب نخونده بودم. نمی دونم چی میشه
میشه ذو بار پشت سر هم این ازمون داد؟
وزارت بهداشت این دفعه تو دو تا شهر برگزار کرئ!جریان چیه؟ اینهمه وقت فقط تهران بود.. حالا چرا یه دفعه اینجوری شد؟