نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی اردیبهشت 94

mmdreza.psy

New member
دوستان لینک تخمین رتبه فعال شده

سلام..داخلش رفتم...ولی تخمین نمیده...باید7تومن پول بریزم به حساب؟؟؟؟؟
رتبه نسبت به پارسالم میگه دیگه؟؟؟
زنگ زدم سنا گفت که برو کد رهگیری وارد کن که پول ندی....

sepide.s

New member
سلام..داخلش رفتم...ولی تخمین نمیده...باید7تومن پول بریزم به حساب؟؟؟؟؟
رتبه نسبت به پارسالم میگه دیگه؟؟؟
زنگ زدم سنا گفت که برو کد رهگیری وارد کن که پول ندی....

سلام.آره دوتا روش داره.روش اول که رایگانه وارد کردن کدرهگیری هست.بعدش باید صبر کنید تا تایید بشه و پیغام مدیر سایت بیاد.واسه من که هنوز پیغام یا تأییدی ارسال نشده هنوز

226

New member
معاون آموزشی وزارت بهداشت:
اعتراضات بررسی شد/ اشکالی به آزمون دستیاری وارد نیست
» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 94031207365
سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
d02.jpg
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره اعتراضات برخی دانشجویان به آزمون دستیاری گفت: تمام اعتراضات در کمیته بررسی شده و تاکنون هیچ اشکالی به آزمون دستیاری وارد نشده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر باقر لاریجانی در جلسه تقدیر از رتبه‌های برتر آزمون دستیاری سال 94 گفت: واقعیت این است که برای برگزاری این آزمون‌ها وقت زیادی گذاشته می‌شود. البته همه جای دنیا می‌بینید که برای آزمون‌های مهم افرادی که معرفی می‌شوند باید توانمندی‌های زیادی داشته باشند و ما از سال آینده بررسی توانمندی افراد برای شرکت در آزمون‌های مختلف را اجرایی می‌کنیم.

وی افزود: تلاش وسیعی در دبیرخانه و معاونت سنجش وزارت بهداشت انجام شد که آزمون دستیاری با صحت و سلامت بالایی برگزار شود.و شاخص‌های موجود نشان می‌دهد که این آزمون شرایط معقولی داشته که نشانه آن این است که 10 نفر اول آزمون جزو دانشجویان المپیادی، استعداد درخشان و چهره‌های برتر دانشگاهی بوده‌اند.

amirblau

New member
سلام.آره دوتا روش داره.روش اول که رایگانه وارد کردن کدرهگیری هست.بعدش باید صبر کنید تا تایید بشه و پیغام مدیر سایت بیاد.واسه من که هنوز پیغام یا تأییدی ارسال نشده هنوز
چرا توی تخمین رتبه تعداد سوالای زبان رو 30 تا زده؟؟

sepide.s

New member
چرا توی تخمین رتبه تعداد سوالای زبان رو 30 تا زده؟؟

تخمین رتبه واسه ی شما فعال شد؟ واسه من میزنه هنوز پیغامی ازطرف مدیرسایت برای شما ارسال نشده.شما از کدوم روش رفتی؟هزینه 7000 تومن؟ یا رایگان با کد رهگیری؟من کدرهگیری مو وارد کردم.ولی اینو واسم زده فعلا

sepide.s

New member
درصدای منم طبق کلید
بیوشیمی 68
سلولی53
ژنتیک 86
زبان 77

نرگس جان شما حتما رتبه ت زیر 10 میشه.به نظرتون رتبه ی من چند میشه؟اصن قبول میشم؟ ژنتیک 68/بیوشیمی 81/سلولی73/زبان44. تخمین رتبه واسه من هنوز خبری نشده.میزنه هنوز پاسخی از طرف مدیر سایت واسه شما ارسال نشده.باید چیکارکنم بچه ها؟:14:

آخرین ویرایش:

پروانه

New member
نرگس جان شما حتما رتبه ت زیر 10 میشه.به نظرتون رتبه ی من چند میشه؟اصن قبول میشم؟ ژنتیک 68/بیوشیمی 81/سلولی73/زبان44. تخمین رتبه واسه من هنوز خبری نشده.میزنه هنوز پاسخی از طرف مدیر سایت واسه شما ارسال نشده.باید چیکارکنم بچه ها؟:14:
سلام.سپیده جان درسته من زیاد بلد نیستم راجع به تخمین رتبه و قبولی نظر بدم ولی به نظرم تو هم مثل نرگس جان رتبه خوبی میاری،ان شاء الله.توکلت به خدا باشه.

sepide.s

New member
سلام.سپیده جان درسته من زیاد بلد نیستم راجع به تخمین رتبه و قبولی نظر بدم ولی به نظرم تو هم مثل نرگس جان رتبه خوبی میاری،ان شاء الله.توکلت به خدا باشه.

سلام عزیزم.من خودم فک میکنم یا جزو نفرات آخرم یا لب مرزم و اصن قبول نمیشم.واقعا دارم دیونه میشم.اما بازم ممنونم عزیزم.یکم امید گرفتم.به خدا توکل میکنمو صبر میکنم.:riz304:

saeed92

New member
در مورد سوال 63 دفترچه الف ( 113 دفترچه ب ) بر اساس زبان اصلی امری گزینه رتینو بلاستوما می تواند جواب صحیح باشد.
دلایل:

* دلیل 1: صفحه 32 - جدول 3.1 - کشف 1970s- ذکر شده است که با نواربندی گیمسا, نقشه برداری ژن RB1 در ناحیه 13q14 با شناسایی حذف این ناحیه در بیماران مبتلا به رتینوبلاستوما صورت گرفته است. ( کاریوتایپ با نواربندی گیمسا یکی از معمول ترین کاریوتایپ هااست { براساس منابع مختلف} )

* دلیل 2: صفحه 216 - شکل 14.6 - حذف بینابینی را در ناحیه 13q14 در یک کاریوتایپ به طور واضح نشان میدهد.

sepide.s

New member
در مورد سوال 63 دفترچه الف ( 113 دفترچه ب ) بر اساس زبان اصلی امری گزینه رتینو بلاستوما می تواند جواب صحیح باشد.
دلایل:

* دلیل 1: صفحه 32 - جدول 3.1 - کشف 1970s- ذکر شده است که با نواربندی گیمسا, نقشه برداری ژن RB1 در ناحیه 13q14 با شناسایی حذف این ناحیه در بیماران مبتلا به رتینوبلاستوما صورت گرفته است. ( کاریوتایپ با نواربندی گیمسا یکی از معمول ترین کاریوتایپ هااست { براساس منابع مختلف} )

* دلیل 2: صفحه 216 - شکل 14.6 - حذف بینابینی را در ناحیه 13q14 در یک کاریوتایپ به طور واضح نشان میدهد.

به نظر من هم اسمیت مگنیس و هم رتینوبلاستوما میتونه پاسخ صحیح باشن.توروخدا این دلایل رو حتما تو قسمت فرم اعتراض به سوالات وارد کنید.

amirblau

New member
تخمین رتبه واسه ی شما فعال شد؟ واسه من میزنه هنوز پیغامی ازطرف مدیرسایت برای شما ارسال نشده.شما از کدوم روش رفتی؟هزینه 7000 تومن؟ یا رایگان با کد رهگیری؟من کدرهگیری مو وارد کردم.ولی اینو واسم زده فعلا

من 7 تومن دادم بلافاصله باز شد اما تعداد سوال زبان رو 30 زده من بالای 30 تا درست زدم وارد میکنم خطا میده

Badboy72

New member
بچه ها كسي ميدونه با چه رتبه اي ميشه دانشگاه اصفهان و شيراز اورد

narges1125

New member
ایشالا شمام خوب میشی دوست عزیز استرس فایده ای ندره حدوده 3-4 هفته دیگه جوابا میاد من که میگم این تخمین رتبه ها الکیه

آخرین ویرایش:

narges1125

New member
فک کنم حدود 30-35 هم میاره اصفهان وشیراز رو

آخرین ویرایش:

Dr.passtor

New member
سوال 103 درسته اونجایی که گفته با وجود این تعداد ژنها اما ناهنجاری کمی واسشون شناسایی شده....که بخاطر همین فزونی عملکرده

دوست عزیز تو مو بینی و مجنون پیچش مو!!! بله کی کتمان میکنه که فزونی عملکرد نداره؟!! ولی معمول بودنش اشتباهه. معمول یعنی رایج. کجای رفرنس به چنین چیزی اشاره کرده. 2 ص مدارک جمع کردم واسه اعتراض فرستادم.اینجا لازم نمیبینم بگم. فقط بخاطر برخی از دوستان که میخوان اعتراض کنن خلاصه میگم. بخاطر اونا!!! GOF در ژن های HOX اتفاق میافته. حتی LOF را نیز خنثی میکنه. و بنابراین لاعث سقط میشه. ولی متولد شده هم داریم. واقعاً توضیحش مفصله. منم حوصله ندارم. فقط میخوام همه طراح بی شرفو بشتناسن که از کجا سوال طرح کرده؟!! همچنین قابل توجه کسانی که یک دهم من نمیدونن ولی شانسی زدن. چرا باید همه یکسان باشن؟ همتون میگین فلان سوالات درسته هی میگم دقیق آدرس باز میگین درسته بدون آدرس دقیق. نشون میده شانسی زدین. 3 تا سوال شانسی 15% به جیب زدن. حالا از کجا طرح کرده این سوالو طراح کینه ای!!! فقط اونجایی رو که واسه اعتراض نوشتم واستون میفرستم.
در بخش Multiple-Choice Questions تکست، ص 390، فصل 6، سوال 1، بر اساس مورد b، و When mutated have been shown to be associatedwith many malformation syndromes،کلمه many عملاً صحیح بودن گزینه 4 را رد میکند. ولی باز بر اساس مورد d و جمله Are functionally redundant in postnatal lifeنشان از فراوانی عملکرد وجود دارد. ولی در زندگی پس از تولد، ولی در ص 528 بخش فصل 6 مسوال 1 مورد D به غلط چنین ترجمه شده است.: از نظر کارکردی در زندگی پس از دوران جنینی لازم نیستند.!! بنابراین بر اساس تکست و البته ترجمه صحیح آن ، بعد از تولد نمیتواند بر LOF اثری داشته باشد. با توجه به این مطالب هم گزینه ج غلط است وهم گزینه د. ج بخاطر اینکه بدلیل سقط، فرزندانی بدنیا آمده با ناهنجاری های مادرزادی کم باشد. و کلمه ایجاد همزمان چندین سندرم مادرزادی زیاد درست نیست. از طرفی در مورد گزینه 4 نیز کلمه معمول در مترادف های رایج زیاد درست نباشد. همچنین اگر طراح هدفش گزینه 4 بوده، باید به کلمه پس از تولد در گزینه 4 اشاره می نمود.
دیدین از کجا سوال رو طرح کرده؟!! کل کتاب مونده حداقل 4 سوال رو از بخش پزسشهای چندگزینه ای طرح کرده!!! پس به این میگن متقلب نه طراح!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shabnam_m
بالا