[FONT="]دوستان عزیز. خواهش میکنم جدی باشین. یعنی طوری که تو عمرتون اینقد جدی نبودین. خدا شاهده هر کدومتون همکاری نکنین یعنی دارین به ظالمان کمک میکنین که حق مظلومین رو بخورن!!! ما تو 5 تا سوال اشکال داریم. بله 5 تا!!!! قبل از اعلام کلید بررسیش کرده بودم. شاید فک کنین همش به ضرر من بوده. باور کنبن همش به ضررم تموم نشده. حتی برخیش به نفعمه. ولی باز [/FONT][FONT="]اعتراض میکنم. چون یه بی سوادی واسم سوال طرح میکنه که فرق بین هتروژن و پلییژنی رو نمیدونه!!! [/FONT][FONT="]من حتی لازم باشه حضوری با قمه برم وزارتخونه این کارو میکنم. چون زحمت کشیدم[/FONT]. [FONT="]شاید بی ادبانه باشه ولی اگه زحمت کشیدین و شرف دارین باهم اعتراض کنیم[/FONT]. [FONT="]من تنها هم باشم کوتاه نمیام. لطفاً با لایک زدن بهم فش ندین. فقط قدم بردارین. سوالاتی که باید اعتراض کرد اینا هستن: فقط حوصله ندارم. زیاده[/FONT]. [FONT="]فردا واسه یکیش مدرک میارم که چرا سوالات باید حذف بشن. فقط کدوم سوالاته الان میگم[/FONT]:
[FONT="]سوال 53 دفترچه الف یا همون سوال 103 دفترچه ب[/FONT].
[FONT="]سوال 57 دفترچه الف یا همون سوال 107 دفترچه ب[/FONT].
[FONT="]سوال 63 دفترچه الف یا همون سوال 113 دفترچه ب[/FONT].
[FONT="]سوال 70 دفترچه الف یا همون سوال 120 دفترچه ب[/FONT].
[FONT="]سوال 72 دفترچه الف یا همون سوال 122 دفترچه ب[/FONT].
[FONT="]اینم بگم همه بررسی ها و دلایل قبول یا رد کلید باید بر اساس حرف به حرف و جمله به جمله رفرنس یا خارج از رفرنس باشه. خواهشاً نگین ابن درسته یا غلطه[/FONT]. [FONT="]مدرک و دلیل بیارن. بر اساس رفرنس یا تکست[/FONT].
[FONT="]فردا تا عصر سعی میکنم. بیام مدارکو اینجا اعلام کنم. کوتاهی کنین[/FONT] ....
یه چیزی که خیلی مسخره ست اینه که سوال 130 زبان دفترچه الف تو پاسخنامه علوم آزمایشگاهی که زبان هم داخلشه جواب این سوالو زده گزینه ب ، بعد تو پاسخنامه زبان پنجشنبه صبح پاسخ این سوالو زده گزینه الف که به نظرم همین الف درسته.مگه نه? آخرش پاسخش چی میشه? الف یا ب ؟
سوال 147 زبان : This patient presented for routine dental work but after a while he ... a hemorrhagic brain abscess
(که در پاسخنامه زده ج ولی هر 2 کلمه developed & contracted در مورد بیماری معنی گرفتن و مبتلا شدن هست )
لطفا به این سوال هم به علت داشتن 2 گزینه صحیح b & c اعتراض بزنید
آبسه شکل میگیره و گسترش پیدا میکنه و developed میشه،کسی آبسه رو نمیگیره...گرفتن catch and contract که گزینه های 2 و 4 هستن کاملا غیر مغهوم میکنن جمله رو...من خودم اصلا 5 شنبه صبح نبودم اما زبان آیلتس نمره 7 دارم و این سوال رو به کسی که اهل و بومی استرالیا هست وایبر زدم و گزینه ج رو انتخاب کرد
- - - Updated - - -
کسی میدونه چرا تخمین رتبه اینجا هنوز فعال نشده؟
تو پاسخنامه دکتررر خلییلی استااااد شاهرضااا هم جواب رو گزینه ب contracted زدن
after a while he ... a hemorrhagic brain abscess
او بعد از مدتی دچار آبسه شد هر دو کلمه develop & contract به معنی دچار شدن است
سوالات 70 و 72 ژنتیک هیچ مشکلی ندارن.فقط 53-57-63 .
بچه درصداتونو اگه ميشه بگيد ببينيم اميدي به قبولي هست من ژنتيكمو ٧١ سلولي ٧٦ بيو شيمي ٧٦ زبان ٤٥ زدم فكر نكنم بيارم چيزي اگه ميشه درصداتونو بگيد
از ماست که برماست.دوست عزیز کمک نمیکنین لااقل نظر بدون مدرک ارائه ندین لطفاً.من حرف شمارو نه تایید نه رد میکنم. قبلاً عرض کردم هرکی اگه میخواد رد یا تایید کنه سند و مدرک بیاره!!! با حدس و گمان که نمیشه. منم دارم بررسیش میکنم. هم تو تکست هم یوسفیان و هم خود دلویی. ایشالا تا شب تموم کنم بیام اینجا تقدیمتون کنم. لطفاً هرکی اعتراض نداره دیگه نظر نده. لااقل زمانی نظر بده که واقعاً میتونه استدلالهای کاملاً دقیقی از رفرنس بیاره!!!موفق باشین.