نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد میکروب شناسی پزشکی اردیبهشت 94

mansouryaghoubi

New member
سازمان از یه طرف میگه موقع خوندن فقط به منابع سازمان اکتفا نکنید از این طرف موقع اعتراض کردن میگه فقط باید از منابع معرفی شذه خو سازمان باشه منابع دیگه قابل قبول نیست و بررسی نمیشن من موندم چی بگم نمیدونم اینایی که کلید و سوالات رو بررسی کردن چیزی بارشون هست یا نه ؟

mansouryaghoubi

New member
جالبه این برنامه تخمین رتبه کد رهگیری شما رو میگیره هر چی اطلاعات داری برمیداره اخر سر هم ..... بچه ها بیخیال تخمین رتبه بشین هر کسی هم میخواد قید 7000 تومان رو بزنه بعد استفاده کنه سعی کنید کد رهگیری تون رو ندید حالا خود دانید

Sahar_az

New member
سازمان از یه طرف میگه موقع خوندن فقط به منابع سازمان اکتفا نکنید از این طرف موقع اعتراض کردن میگه فقط باید از منابع معرفی شذه خو سازمان باشه منابع دیگه قابل قبول نیست و بررسی نمیشن من موندم چی بگم نمیدونم اینایی که کلید و سوالات رو بررسی کردن چیزی بارشون هست یا نه ؟
اره واقعا
اخه شما اگه رفرنس خونده بودین که سوالای درست طرح می کردین یا حداقل همینا رو درست جواب می دادین
من الان بیوشیمی اعتراض دارم بعد نمی دونم تو چه کتابی بگردم پیداش کنم
صد در صد هم که کتابای خلاصه رو قبول ندارن با این که نوشته هیئت علمیای خودشونه!!!

mansouryaghoubi

New member
این توضیح هم مربوط به سوال 97 انگل دفترچه ب هستش .....

لاوران (Laveran) دانشمند فرانسوی اولین بار سال 1880 پلاسمودیوم مالاریه را داخل گلبول قرمز کشف کرد در حالی که لوون هوک سال 1681 ژیاردیا را اولین بار مشاهده کرد در صورت سوال به نوع تک یاخته اشاره نشده بوده است

mansouryaghoubi

New member
سوال 95 انگل درسته توکسوپلاسما گوندیی ایجاد مننگو انسفالیت میکنه ولی تو کتابهای دیگه به وضوح به آنسفالیت ایجاد شده توسط نگلریا اشاره شده آدم اعصابش بهم میریزه موقعی که میدونه هر دو تا گزینه درسته آخر سر هم میگن فقط منابع خودمون مورد قبول هستش

mansouryaghoubi

New member
سوال 79 دفترچه ب) باکتری بیماری کرون مربوط به آویوم هستش توی کلید زده پاراتوبرکلوزیس آخه ..... شما که رفرنس رو خوب بلد نیستی بیجا میکنی کلید طرح میکنی

mansouryaghoubi

New member
یکی جلوی ما رو بگیره وگرنه تا جند ساعت دیگه همه سوالات رو غلط اعلام میکنم :33: همه خیالتون راحت هیچ کسی باکتری رو بالای 50 % نزده من خودم 6 تا رفرنس خوندم ر...م زبان هم سخت بود انگل هم که بخش کرم ها باید حذف بشه تو کتاب اسماعیل صائبی بخش کرم وجود نداره سلولی مولکولی هم چون امسال اولین بار اومده بود اکثرا متوسط زدن به پایین زدن ایمنی متوسط ولی ویروس رو اکثرا ترکوندن در ادامه توکل بر خدا .... :28:

shima2020

New member
یکی جلوی ما رو بگیره وگرنه تا جند ساعت دیگه همه سوالات رو غلط اعلام میکنم :33: همه خیالتون راحت هیچ کسی باکتری رو بالای 50 % نزده من خودم 6 تا رفرنس خوندم ر...م زبان هم سخت بود انگل هم که بخش کرم ها باید حذف بشه تو کتاب اسماعیل صائبی بخش کرم وجود نداره سلولی مولکولی هم چون امسال اولین بار اومده بود اکثرا متوسط زدن به پایین زدن ایمنی متوسط ولی ویروس رو اکثرا ترکوندن در ادامه توکل بر خدا .... :28:

خاک به سرم مگه آویوم نیییییییس

هانیه

Well-known member
به اون سوال اسون فریم شیفت اعتراض کنین دیگه نول زده من فک نمیکنم قبول بشم دست ودلم نمیره برا اعتراض ......اه بازم یاد کنکور افتادم ....انشالله همه شماها قبولین...

هانیه

Well-known member
خیلی جالب هست که سوالات دفترچه الف وب گزینه های متفاوتی رو طراحان به عنوان کلید صحیح اعلام کردن...خخخخخ

بخندم یا گریه کنم به اساتید کشورم؟

mmdreza.psy

New member
جالبه این برنامه تخمین رتبه کد رهگیری شما رو میگیره هر چی اطلاعات داری برمیداره اخر سر هم ..... بچه ها بیخیال تخمین رتبه بشین هر کسی هم میخواد قید 7000 تومان رو بزنه بعد استفاده کنه سعی کنید کد رهگیری تون رو ندید حالا خود دانید[/
QUOTE]

باو من7تومنو دادم نمیدونم چرا فعال نمیشه!!!
مال کسی فعال شده؟

هانیه

Well-known member
اون سوال انتی بیوتیک هم باید حدف کنن

کسی میدونه اون انتی بیوتیک رو از کجا دادن؟تو جاوتز جدید هست عایا؟اگر هست من سکوت پیشه کنم....خخ

هانیه

Well-known member
2010رو میدونم نیست 2013منظورمه ...اخرین ویرایشش...نمیدونم از 2013اونوترم هست؟

mansouryaghoubi

New member
من هر کاری میکنم نمیدونم از کجاش دراورده این کلیدها ها اینم نمنه دیگه .... توجه توجه سوال 110 زیست سولولی مولکولی جواب باید گزینه ج کاسپاز 8 باشه طبق این کتاب صفحه 438 و 439
توی کلید اعلام شده پروتئولیز خود بخودی حالا کدوم رفرنس نمیدونم DSC0000078.jpg

هانیه

Well-known member
هههه...الان دفترچه رو نیگا کردم تا ساعت 16امروز وقت اعتراض بود خخخخ....نمیخاد اعتراض کنین خخخ...ببخشین...به امید قبولی همه شما دوستان ...ولی کسی که جاوتز 2013رو داره یک نیگا بندازه بگه انتی بیوتیک بود یا نبود؟

maryam92

New member
هانیه جان،بله تو جاوتز 2013 بهش اشاره شده.گلیکو پپتید های جدید از جمله :دالباوانسین،اوریتاوانسین،تلوانسین

بالا