Sahar_az
New member
این سوال مربوط به فصل 7 جاوتز مربوط به بخش ژنتیک میکروبی می باشد پاراگراف اول صفحه 135 جاوتز
در اصل گزینه الف صحیح هستش
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم
این سوال مربوط به فصل 7 جاوتز مربوط به بخش ژنتیک میکروبی می باشد پاراگراف اول صفحه 135 جاوتز
در اصل گزینه الف صحیح هستش
اره واقعاسازمان از یه طرف میگه موقع خوندن فقط به منابع سازمان اکتفا نکنید از این طرف موقع اعتراض کردن میگه فقط باید از منابع معرفی شذه خو سازمان باشه منابع دیگه قابل قبول نیست و بررسی نمیشن من موندم چی بگم نمیدونم اینایی که کلید و سوالات رو بررسی کردن چیزی بارشون هست یا نه ؟
یکی جلوی ما رو بگیره وگرنه تا جند ساعت دیگه همه سوالات رو غلط اعلام میکنم :33: همه خیالتون راحت هیچ کسی باکتری رو بالای 50 % نزده من خودم 6 تا رفرنس خوندم ر...م زبان هم سخت بود انگل هم که بخش کرم ها باید حذف بشه تو کتاب اسماعیل صائبی بخش کرم وجود نداره سلولی مولکولی هم چون امسال اولین بار اومده بود اکثرا متوسط زدن به پایین زدن ایمنی متوسط ولی ویروس رو اکثرا ترکوندن در ادامه توکل بر خدا .... :28:
خاک به سرم مگه آویوم نیییییییس
جالبه این برنامه تخمین رتبه کد رهگیری شما رو میگیره هر چی اطلاعات داری برمیداره اخر سر هم ..... بچه ها بیخیال تخمین رتبه بشین هر کسی هم میخواد قید 7000 تومان رو بزنه بعد استفاده کنه سعی کنید کد رهگیری تون رو ندید حالا خود دانید[/
QUOTE]
باو من7تومنو دادم نمیدونم چرا فعال نمیشه!!!
مال کسی فعال شده؟