من باانگل93/33بنظرتون انگل جای دور قبولم
- - - Updated - - -
اگه نظراتتون در مورد انگلو بگین ممنون میشم
۴۱.ج
۴۲.الف
۴۳.ب
۴۴.الف
۴۵.ج
۴۶.الف
۴۷.نزدم
۴۸.ب
۴۹.د
۵۰.الف
۵۱.ج
۵۲.نزدم
۵۳.نزدم
۵۴.ب
۵۵.الف
۵۶.الف
۵۷.ب
۵۸.الف
۵۹.د
۶۰.نزدم
بچه های میکروب سوالی که در مورد میرنژیت تاولی بود ..جوابش رو در رفرنسی دید؟..البته سرچ که کردم جوابش مایکوپلاسما پنومونیه بوده..من چند تا کتاب نگاه کردم چیزی پیدا نکردم
۴۷. الف
۵۲. د
۵۳. د
۵۶. ج
۶۰. الف
بچه های میکروب سوالی که در مورد میرنژیت تاولی بود ..جوابش رو در رفرنسی دید؟..البته سرچ که کردم جوابش مایکوپلاسما پنومونیه بوده..من چند تا کتاب نگاه کردم چیزی پیدا نکردم
توی این 7 یا 8 سال اخیر سوالات انگل فقط از قسمت تک یاخته اومده بود و بخش کرم سوالی نمی اومد.میگم شما مگه رفرنس میکروب رو نمی دونستین؟؟؟بخش کرم جزء سرفصل واسه میکروب و ویروس نبود!!!:smilies-azardl (181
لطفن نظرتون در مورد منابعی که امسال مورد توجه طراح باکتری بوده بگید؟توی این 7 یا 8 سال اخیر سوالات انگل فقط از قسمت تک یاخته اومده بود و بخش کرم سوالی نمی اومد.
عزیزان در کل بخوای حساب کنین سوالات علوم ازمایشگاهی 3 خیلی خوب و مناسب بود سوالات ایمنی از قسمت سایتوکاین کموکاین اصلا یه مورد هم نداشتیم فقط تنها چیزی که هست اعتراض به سوالات انگل مربوط به بخش کرمها هستش که اصلا در رفرنس نبود و قرار نبود سوالی از بخش کرمها طرح بشه
سلامچه حرفی میزنيداااا...كجاي سؤالا مناسب بود...در حد افتضاح بود...معلوم نبود كنكور دكتراس يا المپیاد...