نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

feri70

New member
فری جون .خوبی ؟ کجایی نیستی
چشم من دیگه سکوت می کنم :dadad4:

آره خوبم ، هستم من پستاتونم همیشه پیگیرم می خونم ولی دیگه بحث خیلی می کنید ، حداقل سعی کنیم تو این فضا مفیدتر حرف بزنیم:smilies-azardl (12):smilies-azardl (12):smilies-azardl (12)

آخرین ویرایش:

feri70

New member
ببینیم که امروز کی میخوان اعلام کنن کلیدارو ، فعلا که خبری نیست .:New (6)::smilies:

DAVID_H

New member
ببینیم که امروز کی میخوان اعلام کنن کلیدارو ، فعلا که خبری نیست .:New (6)::smilies:

آره خوبم ، هستم من پستاتونم همیشه پیگیرم می خونم ولی دیگه بحث خیلی می کنید ، حداقل سعی کنیم تو این فضا مفیدتر حرف بزنیم.:p7977cujr38iyymsu8::

فک کردی کمتر بیای ما شیرینی دادنتو فراموش میکنیم؟
فعلا که بیکاریم تو سر و کله هم نزنیم چیکار کنیم؟
من یه چند روزیه حس آدمیو دارم که بعد یک سال تازه از زندان آزاد شده,این 2 ماه آخر انقدر درس خوندم که فکر میکردم مغزم باد کرده الانه که بترکه همه چیزایی که خوندم بریزه بیرون, الان انقدر وقت اضافی دارم که نمیدونم چیکار کنم.ولی چند روز دیگه شروع میکنم به زبان خوندن.استراحت به ما نیومده :smilies-azardl (181

feri70

New member
آره خوبم ، هستم من پستاتونم همیشه پیگیرم می خونم ولی دیگه بحث خیلی می کنید ، حداقل سعی کنیم تو این فضا مفیدتر حرف بزنیم.:p7977cujr38iyymsu8::

فک کردی کمتر بیای ما شیرینی دادنتو فراموش میکنیم؟
فعلا که بیکاریم تو سر و کله هم نزنیم چیکار کنیم؟
من یه چند روزیه حس آدمیو دارم که بعد یک سال تازه از زندان آزاد شده,این 2 ماه آخر انقدر درس خوندم که فکر میکردم مغزم باد کرده الانه که بترکه همه چیزایی که خوندم بریزه بیرون, الان انقدر وقت اضافی دارم که نمیدونم چیکار کنم.ولی چند روز دیگه شروع میکنم به زبان خوندن.استراحت به ما نیومده :smilies-azardl (181

آره کار خوبی می کنی ، البته درکنار زبان سعی کن کم کم آناتومی و فیزیولوژی هم بخون چون قراره که پیش نیاز بخوری و حجم این درسا زیاده و چون باره اولته که می خوای بخونی واست سخت میشه طول ترم.

feri70

New member
ممنون از راهنماییت .فعلا که قبولی ما قطعی نیست.اگه قرار شد بخونم از کدوم کتاب باید بخونم؟تا اونجایی که من میدونم کتاباش خیلی قطوره همشو باید خوند؟توی دوره لیسانس تو پاسش کردی؟

خواهش می کنم ، نه منم پاس نکردم من الکترونیک بودم ، ولی فکر کنم کتاب گری معمولا کتاب مرجع هستش تو دانشگاها.
البته یکم از این درسا واسه کنکور خونده بودم البته فقط آناتومیو که اتفاقا خوب هم شد .

DAVID_H

New member
دوستان همگی توجه کنید.
با پیگیری هایی که من انجام دادم و با کمک و تایید استاد عزیزم آقای تقدسی کلید نهایی سوالات سیگنال اینه(فکر نکنم کسی باشه که استاد تقدسی رو قبول نداشته باشه)

۴۱ ب ۴۲ ب ۴۳ ب ۴۴ ج ۴۵ ج ۴۶ غلط ۴۷ ج ۴۸ ج ۴۹ غلط ۵۰ د ۵۱ ج ۵۲ الف ۵۳الف ۵۴ غلط ۵۵ د ۵۶ غلط ۵۷ ب ۵۸ ج ۵۹ ج ۶۰ ب

کلید اولیه تا چند ساعت دیگه از سایت سنجش پزشکی اعلام میشه
لطف کنید سوالایی که در کلید اولیه سنجش گزینه ای غیر از کلید بالایی که گذاشتم بود همگی اعتراض کنید.و حتما حتما سوالایی که باید حذف بشن (46 49 54 56 ) رو اعتراض کنید
باور کنید حذف سوالات به نفع همست چه کسی که این سوالاتو مطابق کلید سنجش درست زده چه کسی که غلط زده چه اونی که نزده
چون حذف سوال مارو به قانون 30 درصد نزدیک میکنه

feri70

New member
دوستان همگی توجه کنید.
با پیگیری هایی که من انجام دادم و با کمک و تایید استاد عزیزم آقای تقدسی کلید نهایی سوالات سیگنال اینه(فکر نکنم کسی باشه که استاد تقدسی رو قبول نداشته باشه)

۴۱ ب ۴۲ ب ۴۳ ب ۴۴ ج ۴۵ ج ۴۶ غلط ۴۷ ج ۴۸ ج ۴۹ غلط ۵۰ د ۵۱ ج ۵۲ الف ۵۳الف ۵۴ غلط ۵۵ د ۵۶ غلط ۵۷ ب ۵۸ ج ۵۹ ج ۶۰ ب

کلید اولیه تا چند ساعت دیگه از سایت سنجش پزشکی اعلام میشه
لطف کنید سوالایی که در کلید اولیه سنجش گزینه ای غیر از کلید بالایی که گذاشتم بود همگی اعتراض کنید.و حتما حتما سوالایی که باید حذف بشن (46 49 54 56 ) رو اعتراض کنید
باور کنید حذف سوالات به نفع همست چه کسی که این سوالاتو مطابق کلید سنجش درست زده چه کسی که غلط زده چه اونی که نزده
چون حذف سوال مارو به قانون 30 درصد نزدیک میکنه

ممنون دستت درد نکنه ، آره منم راضیم واسه اعتراض دادن

DAVID_H

New member
الان ساعت 11:30 روز دوشنبه 11 خرداد هستش و هنوز کلید نیومده
من کاری به کلید ندارم.ما خودمون بهتر از اینا میدونیم جواب سوالا چیه.حالا کلیدی که احتمالا پر از غلط هم هست کی بدن یا ندن واسه من یکی که مهم نیست

ولی مهم این رفتاریه که با ما میکنن .این حرکات توهینه به شعور تمام بچه هاییه که کنکور دادن
یعنی نوشتن یه اطلاعیه 1 خطی که آقا کلید امروز نمیاد مثلا فردا میاد 3 روز دیگه میاد 1 هفته دیگه میاد ... چند ثانیه از وقت اون کارمندی که وظیفش اطلاع رسانیه و اصلا واسه همین کارا حقوق میگیره,میگیره؟
البته با سابقه ای که از اینا سراغ داریم .اگه این کارارو نمیکردن باید تعجب می کردیم
سر کار گزاشتن این همه آدم واقعا خجالت آوره

آخرین ویرایش:

nazanin...

New member
شعار این دوره آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت: گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی.

john10

New member
آقای David میشه سوالای غلط و یا بدون جواب مهندسی و فیزیک پزشکی و ریاضی رو بگی بمون؟
پیشاپیش ممنوون

DAVID_H

New member
آقای David میشه سوالای غلط و یا بدون جواب مهندسی و فیزیک پزشکی و ریاضی رو بگی بمون؟
پیشاپیش ممنوون

سلام.خواهش میکنم.
ظاهرا ریاضی غلطی نداره.فقط سوال 9 یه کم مشکوکه ولی احتمالا بسطی مورد نظر طراح هست که ما خبر نداریم ! فک نکنم حذف بشه
فیزیک و مهندسی پزشکی هم فقط سوال 27 جواب نداره
مدار هم سوال 75 2 گزینه صحیح داره
ولی سیگنال 4 تا غلط داره سوال 46 49 54 و 56 که گزینه صحیح ندارن. حتما اعتراض کنید

کلید اولیه هم که بیاد اگه سوال دیگه ای هم بود که گزینه ای رو اشتباه زده بود بعدا به اینا اضافه می کنیم

bme eng

New member

سلام.خواهش میکنم.
ظاهرا ریاضی غلطی نداره.فقط سوال 9 یه کم مشکوکه ولی احتمالا بسطی مورد نظر طراح هست که ما خبر نداریم ! فک نکنم حذف بشه
فیزیک و مهندسی پزشکی هم فقط سوال 27 جواب نداره
مدار هم سوال 75 2 گزینه صحیح داره
ولی سیگنال 4 تا غلط داره سوال 46 49 54 و 56 که گزینه صحیح ندارن. حتما اعتراض کنید

کلید اولیه هم که بیاد اگه سوال دیگه ای هم بود که گزینه ای رو اشتباه زده بود بعدا به اینا اضافه می کنیم

سوال 75 شبیه کنکور چند سال قبل وزارت علوم هستش. جوابش میشه ج که عدد 5/3 بدست میاد.
ایرادش چیه؟

DAVID_H

New member
دوستان مثل اینکه لینک کلید توی همون قسمت ویرایش اومده ولی قفله :smiliess (2): هنوز قابل دیدن نیست . آدمو دیوونه میکنن به خدا
:sadsmiley:

DAVID_H

New member
سوال 75 شبیه کنکور چند سال قبل وزارت علوم هستش. جوابش میشه ج که عدد 5/3 بدست میاد.
ایرادش چیه؟

دوستان عزیز چون زیاد پرسیدید که ایراد سوال 75 چیه.و طبق کلید سنا گفتم که سوال 2 گزینه صحیح داره .برای اینکه واسه خودمم روشن بشه که ایراد کجاست سوال رو حل کردم و واستون گذاشتم
که متاسفانه همون طوری که میبینید حل استاد امینی هم ایراد داره و فقط یک گزینه درسته و اونم گزینه ب و جواب صحیح 1 اهم میشه.که احتمالا کلید هم همین گزینه هست

بله ظاهر سوال شبیه سوال 88 برق هستش
ولی این سوال و اون سوال زمین تا آسمون فرق دارن.

صورت سوال سال 88 اینه (مقدار یکی از فرکانس های طبیعی مخالف صفر برابر 1/10 تعداد فرکانس های طبیعی صفر مدار باشد)

سوال آزمون ما اینو گفته ((مقدار یکی از فرکانس های طبیعی مخالف صفر 1/12 تعداد کل فرکانس های طبیعی مدار باشد)

به تغییر اعداد کاری نداریم .باید به این 2 تا مفهمو که رنگیشون کردم دقت زیادی بشه همین دقت کنردن به این تغییر باعث شده بجه ها گزینه اشتباه بزنن
علاوه بر این اعداد سلف و خازن مدار هم عوض شده

شکی نیست که در هر 2 سوال 88 و امسال تعداد کل فرکانس طبیعی 5 تاست که 3 تاشون صفر و 2 تاشون غیر صفر هستن
ولی بعضیا میگن سوال امسال ابهام داره که کدوم فرکانس غیر صفر و تعداد کل فرکانس منظور باز غیر صفر همراه با صفر یا نه
که به نظر من وارد نیست و سوال ابهامی نداره
پس گزینه صحیح ب و جواب 1 اهم میشه. اگه حل من ایراد داره لطفا بگید ممنون.
[/b]
1222.jpg

آخرین ویرایش:
بالا