وای چقدر بحث می کنید :smiliess (2):
فری جون .خوبی ؟ کجایی نیستی
چشم من دیگه سکوت می کنم :dadad4:
وای چقدر بحث می کنید :smiliess (2):
فری جون .خوبی ؟ کجایی نیستی
چشم من دیگه سکوت می کنم :dadad4:
ببینیم که امروز کی میخوان اعلام کنن کلیدارو ، فعلا که خبری نیست .:New (6)::smilies:
آره خوبم ، هستم من پستاتونم همیشه پیگیرم می خونم ولی دیگه بحث خیلی می کنید ، حداقل سعی کنیم تو این فضا مفیدتر حرف بزنیم.7977cujr38iyymsu8::
فک کردی کمتر بیای ما شیرینی دادنتو فراموش میکنیم؟
فعلا که بیکاریم تو سر و کله هم نزنیم چیکار کنیم؟
من یه چند روزیه حس آدمیو دارم که بعد یک سال تازه از زندان آزاد شده,این 2 ماه آخر انقدر درس خوندم که فکر میکردم مغزم باد کرده الانه که بترکه همه چیزایی که خوندم بریزه بیرون, الان انقدر وقت اضافی دارم که نمیدونم چیکار کنم.ولی چند روز دیگه شروع میکنم به زبان خوندن.استراحت به ما نیومده :smilies-azardl (181
آره خوبم ، هستم من پستاتونم همیشه پیگیرم می خونم ولی دیگه بحث خیلی می کنید ، حداقل سعی کنیم تو این فضا مفیدتر حرف بزنیم.7977cujr38iyymsu8::
فک کردی کمتر بیای ما شیرینی دادنتو فراموش میکنیم؟
فعلا که بیکاریم تو سر و کله هم نزنیم چیکار کنیم؟
من یه چند روزیه حس آدمیو دارم که بعد یک سال تازه از زندان آزاد شده,این 2 ماه آخر انقدر درس خوندم که فکر میکردم مغزم باد کرده الانه که بترکه همه چیزایی که خوندم بریزه بیرون, الان انقدر وقت اضافی دارم که نمیدونم چیکار کنم.ولی چند روز دیگه شروع میکنم به زبان خوندن.استراحت به ما نیومده :smilies-azardl (181
آره کار خوبی می کنی ، البته درکنار زبان سعی کن کم کم آناتومی و فیزیولوژی هم بخون چون قراره که پیش نیاز بخوری و حجم این درسا زیاده و چون باره اولته که می خوای بخونی واست سخت میشه طول ترم.
ممنون از راهنماییت .فعلا که قبولی ما قطعی نیست.اگه قرار شد بخونم از کدوم کتاب باید بخونم؟تا اونجایی که من میدونم کتاباش خیلی قطوره همشو باید خوند؟توی دوره لیسانس تو پاسش کردی؟
خواهش می کنم ، نه منم پاس نکردم من الکترونیک بودم ، ولی فکر کنم کتاب گری معمولا کتاب مرجع هستش تو دانشگاها.
البته یکم از این درسا واسه کنکور خونده بودم البته فقط آناتومیو که اتفاقا خوب هم شد .
ببینیم که امروز کی میخوان اعلام کنن کلیدارو ، فعلا که خبری نیست .:New (6)::smilies:
دوستان همگی توجه کنید.
با پیگیری هایی که من انجام دادم و با کمک و تایید استاد عزیزم آقای تقدسی کلید نهایی سوالات سیگنال اینه(فکر نکنم کسی باشه که استاد تقدسی رو قبول نداشته باشه)
۴۱ ب ۴۲ ب ۴۳ ب ۴۴ ج ۴۵ ج ۴۶ غلط ۴۷ ج ۴۸ ج ۴۹ غلط ۵۰ د ۵۱ ج ۵۲ الف ۵۳الف ۵۴ غلط ۵۵ د ۵۶ غلط ۵۷ ب ۵۸ ج ۵۹ ج ۶۰ ب
کلید اولیه تا چند ساعت دیگه از سایت سنجش پزشکی اعلام میشه
لطف کنید سوالایی که در کلید اولیه سنجش گزینه ای غیر از کلید بالایی که گذاشتم بود همگی اعتراض کنید.و حتما حتما سوالایی که باید حذف بشن (46 49 54 56 ) رو اعتراض کنید
باور کنید حذف سوالات به نفع همست چه کسی که این سوالاتو مطابق کلید سنجش درست زده چه کسی که غلط زده چه اونی که نزده
چون حذف سوال مارو به قانون 30 درصد نزدیک میکنه
آقای David میشه سوالای غلط و یا بدون جواب مهندسی و فیزیک پزشکی و ریاضی رو بگی بمون؟
پیشاپیش ممنوون
سلام.خواهش میکنم.
ظاهرا ریاضی غلطی نداره.فقط سوال 9 یه کم مشکوکه ولی احتمالا بسطی مورد نظر طراح هست که ما خبر نداریم ! فک نکنم حذف بشه
فیزیک و مهندسی پزشکی هم فقط سوال 27 جواب نداره
مدار هم سوال 75 2 گزینه صحیح داره
ولی سیگنال 4 تا غلط داره سوال 46 49 54 و 56 که گزینه صحیح ندارن. حتما اعتراض کنید
کلید اولیه هم که بیاد اگه سوال دیگه ای هم بود که گزینه ای رو اشتباه زده بود بعدا به اینا اضافه می کنیم
سوال 75 شبیه کنکور چند سال قبل وزارت علوم هستش. جوابش میشه ج که عدد 5/3 بدست میاد.
ایرادش چیه؟