باشه البته اگه خوب باشه نتیجه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
نتیجه بعد دوشنبه میاد
سلام آقای دیوید..واقعا توهین ازین بزرگتر نبود دیگه..همه رو گذاشتن بلاتکلیف.سلام فری سلام خانم ربو خوبید؟
همه بچه ها هستن ولی مثل من سکوت کردن
منم نمیخواستم چیزی بگم ولی با این وضعیت دیگه جون آدم به لب میرسه
به خدا من از پریشب تا الان درست نخوابیدم از استرس زخم معده م دوباره شروع شده
گفتن دوشنبه گفتیم عیب نداره لااقل از بلاتکلیفی بیرون اومدیم
الان که دیگه سایت اطلاعیه زده از الان تا آخر هفته برید تو کما, شاید یه روزی یه ساعتی یه زمانی اگه وقت کردیم و حال داشتیم شاید نتیجه ها رو زدیم
نمیخوام ناله کنم ولی .به خدا من حالم خیلی بده.چون کاملا بلاتکلیفم.
واقعا نمیدونم دیگه چی بگم.
اینا دو ردیفند یعنی چی؟Meghraz جان اینی که شما زدی مربوط به رشته ما نیست.اگه میخوای عکس بذاری لطف کن رشته ما مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) رو بذار.مرسی
در ادامه پست قبلی این هم عکس از ظرفیت های رشته ما که Meghraz لطف کردن به من دادن
![]()
:New (6):سلام دوستان خدا شاهده قصدم این نیست که به شما استرس بدم چون خودم الان شوکِ شدم.فقط خواستم با شما دوستای خودم درد دلی کرده باشم
طبق گفته های یکی از بچه ها)Meghraz( که چک نویسی از ظرفیت ها رو از سنجش بیرون آورده.ظرفیت ها امسال این پایین اومده
این خبر غیر قابل استادِ و باید تا اومدن ظرفیت ها صبر کرد.یا دعا کرد این تاخیر زمانی برای اصلاح همین ظرفیت ها باشه
با این شرایط قبولی دانشگاه تهران خیلی خیلی سخت تر از قبل شده
ظرفیت رشته ما طبق گفته دوستمون اینه
مهندسی پزشکی:
اصفهان ۹ ،۴
تبریز ۴ ،۱
تهران ۶ ، ۲
شهید بهشتی ۵ ، ۲
شیراز ۷ ، ۳
کرمانشاه ۴ ، ۱
عدد اول روزانه و عدد دوم شبانه یا ظرفیت مازاد هست
من که حالم خوب نبود الان بدتر شده.خدا کنه لااقل تهران درست نباشه
(از 8 6 پارسال به 6 2 تغییر پیدا کرده)
یعنی پارسال تا رتبه 14 هم میشد تهران قبول شد ولی اگه این درست باشه امسال تا رتبه 8 اونم شبانه تهران رو قبول شد.
چون من فقط تهران رو میخواستم ,الان مطمئن نیستم حتی شبانه تهران رو قبول شم و کلا دارم نا امید میشم.تروخدا واسه من دعا کنید
سلام ممنون آقای دیوید... امید به قبولیم کم شد..
سلام
اول اینکه این فقط یه حدس و گمانِ
بر فرض که درست باشه احتمال قبولی دانشگاه تهران فقط کم شده(از 14 نفر روزانه شبانه,به 8 نفر روزانه شبانه)
وگرنه تمام دانشگاه ها افزایش ظرفیت داشتن.
پارسال کل بیوالکتریک 23 روزانه 12 شبانه گرفتن.امسال اگه این درست باشه میشه 35 روزانه 13 شبانه
ظرفیت در کل زیاد شده.مشکل ما فقط ظرفیت دانشگاه تهرانِ
من که دیگه همچیو سپردم به خدا شما هم امیدت به خدا باشه.دیگه بهش فکر نمیکنم داغون شدم این چند روزه
:New (6):
ایشالا جز 6 نفر اول باشین... ولی وزارت بهداشت چقدر باحاله که اینقدر راحت لو میره مسائل داخلیش..