نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

شهنام

New member
سلام دوستان
ببخشین کی جواب کنکور میاااااد؟??????????????????????????????????????????

- - - Updated - - -

سلام دوستان
ببخشین کی جواب کنکور میاااااد؟😢😞😞😞😞😞😞

DAVID_H

New member
سلام شهنام جان
قراره 6 تیر کارنامه اولیه بیاد حالا بشه 7 تیر یا 8 تیر هم واسه سنجش بهداشت یه چیز طبیعیه
همین حدودا نتیجه میاد

john10

New member
بچه ها یه سوال
اگه سوالی حدف بشه نمره اون سوال به همه داده میشه؟

DAVID_H

New member
بله.معمولا به همه نمره داده میشه

سلام مدیر عزیز
لطفا میشه شفاف بگید که این این نمره ای که مگید به همه داده میشه
خودشو در نمره کل نشون میده؟یعنی به برابر هر سوال حذفی به همه بچه ها 3 نمره به نمره کل اضافه میشه؟الان که 5 سوال حذفی داریم 15 نمره به همه اضافه میشه؟(یا منظورتون اینه که فقط خودشو تو درصد نشون میده؟)
اگه خودشو در نمره کل نشون میده.و به همه اضافه میشه تاثیری در رتبه بندی بچه ها داره یا نه؟(به نظر میاد نداره)

feri70

New member
اه اصلا خوب نبود اون سوالایی که می خواستم تغییر نکرد ، چندتا هم از درستام غلط شدن :smiliess (2):

bioelectric

New member
سلام مدیر عزیز
لطفا میشه شفاف بگید که این این نمره ای که مگید به همه داده میشه
خودشو در نمره کل نشون میده؟یعنی به برابر هر سوال حذفی به همه بچه ها 3 نمره به نمره کل اضافه میشه؟الان که 5 سوال حذفی داریم 15 نمره به همه اضافه میشه؟(یا منظورتون اینه که فقط خودشو تو درصد نشون میده؟)
اگه خودشو در نمره کل نشون میده.و به همه اضافه میشه تاثیری در رتبه بندی بچه ها داره یا نه؟(به نظر میاد نداره)

سلام
این موضوع چندساله که داره اجرا میشه، اگه امسال هم اجرا بشه، این نمره هم خودش را در نمره کل نشان میده و هم توی درصدها
حداقل تاثیرش اینه که مشکل شما بابت اون 30 درصد نمره کل حل میشه
وتاثیر دیگش توی رتبه بندی اینه که اگه یه نفر توی آزمون یکی از اون سوالاتی را که الان حذف شده را غلط جواب داده باشه الان دیگه نه تنها نمره منفی براش محسوب نمیشه بلکه نمره مثبت هم بهش تعلق میگیره (ویا نهایتا اگه قراره بشه که این موضوع اجرا نشه، حداقلش اینه که نمره منفی هم برا اونایی که غلط جواب دادند لحاظ نمیشه

DAVID_H

New member
سلام
این موضوع چندساله که داره اجرا میشه، اگه امسال هم اجرا بشه، این نمره هم خودش را در نمره کل نشان میده و هم توی درصدها
حداقل تاثیرش اینه که مشکل شما بابت اون 30 درصد نمره کل حل میشه
وتاثیر دیگش توی رتبه بندی اینه که اگه یه نفر توی آزمون یکی از اون سوالاتی را که الان حذف شده را غلط جواب داده باشه الان دیگه نه تنها نمره منفی براش محسوب نمیشه بلکه نمره مثبت هم بهش تعلق میگیره (ویا نهایتا اگه قراره بشه که این موضوع اجرا نشه، حداقلش اینه که نمره منفی هم برا اونایی که غلط جواب دادند لحاظ نمیشه

ممنون از پاسختون مدیر عزیز
حالا که مسئله روشن شد.منم صحبت شما رو تکمیل میکنم
با این وضعیت 15 نمره از 5 سوال حذفی رو کسی میگیره که هیچ کدوم از سوالای حذفی رو جواب نداده باشه
مثلا خود من فقط 6 نمره به نمره کلم اضافه شد نه 15 نمره.چون 3 سوال از سوالای حذفی رو طبق کلید اولیه درست زده بودم و 2 سوال حذفی رو نزده بودم.پس فقط نمره 2 سوالی رو میگیرم که جواب نداده بودم
پس علاوه بر نکته ای که شما(مدیر عزیز bioelectric) گفتید.
هر داوطلب به نسبت اینکه به چند سوال حذفی جواب داده(غلط جواب داده بوده یا درست یا سفید) از 0 تا 15 نمره میگیره.به همین ترتیب رتبه ها هم جابجا میشه

آخرین ویرایش:

DAVID_H

New member
اه اصلا خوب نبود اون سوالایی که می خواستم تغییر نکرد ، چندتا هم از درستام غلط شدن :smiliess (2):

سلام فری,خوبی؟
بحث در مورد کلید دیگه فایده نداره ,واسه خود من که ضرر بود واسه بعضی هام خیلی خوب شد.
بیخیال منتظر نتیجه نهایی باش
با همین کلید نمرهت رو حساب کن,اگه بین 75 تا 95 باشی امید داری نگران نباش :*

robogirl

New member
سلام فری,خوبی؟
بحث در مورد کلید دیگه فایده نداره ,واسه خود من که ضرر بود واسه بعضی هام خیلی خوب شد.
بیخیال منتظر نتیجه نهایی باش
با همین کلید نمرهت رو حساب کن,اگه بین 75 تا 95 باشی امید داری نگران نباش :*

سلام دیوید جان.برای منم خیلی بد شد..پس قانون سی درصد چی میشه؟

DAVID_H

New member
سلام خانم robo چه عجب شما پیداتون شد :)خوبی شما؟
من 75 تا 95 رو بدون در نظر گرفتن قانون 30 درصد گفتم.
من یه بار دیگه دفترچه و این قانون رو خوندم به متن قانون دقت کنید:

کسب حداقل 30% نمره کل آزمون جهت قبولی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های علوم پزشکی با رعایت سایر شرایط و مقررات الزامی است.

جمله آخر یعنی سایر شرایط و مقررات یعنی وضعیتی که رشته ما داره .پس راه قانونی برا رعایت نکردن این قانون رو خودشون توضیح دادن.
به نظر من هیچکدوم نگران این قانون نباشید واسه ما رعایت نمیشه(ما جزء سایر شرایط و مقررات ایم چون با این قانون 4 5 نفر از کل ظرفیت 30 40 نفری رشته ما پر میشه)

1222.jpg

آخرین ویرایش:

robogirl

New member
سلام خانم robo چه عجب شما پیداتون شد :)خوبی شما؟
من 75 تا 95 رو بدون در نظر گرفتن قانون 30 درصد گفتم.
من یه بار دیگه دفترچه و این قانون رو خوندم به متن قانون دقت کنید:

کسب حداقل 30% نمره کل آزمون جهت قبولی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های علوم پزشکی با رعایت سایر شرایط و مقررات الزامی است.

جمله آخر یعنی سایر شرایط و مقررات یعنی وضعیتی که رشته ما داره .پس راه قانونی برا رعایت نکردن این قانون رو خودشون توضیح دادن.
به نظر من هیچکدوم نگران این قانون نباشید واسه ما رعایت نمیشه(ما جزء سایر شرایط و مقررات ایم چون با این قانون 4 5 نفر از کل ظرفیت 30 40 نفری رشته ما پر میشه)

مشاهده فایل‌پیوست 8154

سلام مرسی آره بعضی وقتا میومدم میخوندم پستای بچه ها رو..آره خب اصلا برای رشته ما منطقی نیس... ایشالا که همه قبول شیم.

بالا