بچه ها فردا جواب اعتراض به سوالا میادا :14:
فری جون عزیزم توکلت به خدا باشه
ما کار خومونو کردیم سنجشم کار خودشو کرده
دیگه همه چی دست اونه(خدا)
بله.معمولا به همه نمره داده میشهبچه ها یه سوال
اگه سوالی حدف بشه نمره اون سوال به همه داده میشه؟
بله.معمولا به همه نمره داده میشه
سلام مدیر عزیز
لطفا میشه شفاف بگید که این این نمره ای که مگید به همه داده میشه
خودشو در نمره کل نشون میده؟یعنی به برابر هر سوال حذفی به همه بچه ها 3 نمره به نمره کل اضافه میشه؟الان که 5 سوال حذفی داریم 15 نمره به همه اضافه میشه؟(یا منظورتون اینه که فقط خودشو تو درصد نشون میده؟)
اگه خودشو در نمره کل نشون میده.و به همه اضافه میشه تاثیری در رتبه بندی بچه ها داره یا نه؟(به نظر میاد نداره)
سلام
این موضوع چندساله که داره اجرا میشه، اگه امسال هم اجرا بشه، این نمره هم خودش را در نمره کل نشان میده و هم توی درصدها
حداقل تاثیرش اینه که مشکل شما بابت اون 30 درصد نمره کل حل میشه
وتاثیر دیگش توی رتبه بندی اینه که اگه یه نفر توی آزمون یکی از اون سوالاتی را که الان حذف شده را غلط جواب داده باشه الان دیگه نه تنها نمره منفی براش محسوب نمیشه بلکه نمره مثبت هم بهش تعلق میگیره (ویا نهایتا اگه قراره بشه که این موضوع اجرا نشه، حداقلش اینه که نمره منفی هم برا اونایی که غلط جواب دادند لحاظ نمیشه
اه اصلا خوب نبود اون سوالایی که می خواستم تغییر نکرد ، چندتا هم از درستام غلط شدن :smiliess (2):
سلام فری,خوبی؟
بحث در مورد کلید دیگه فایده نداره ,واسه خود من که ضرر بود واسه بعضی هام خیلی خوب شد.
بیخیال منتظر نتیجه نهایی باش
با همین کلید نمرهت رو حساب کن,اگه بین 75 تا 95 باشی امید داری نگران نباش :*
سلام خانم robo چه عجب شما پیداتون شدخوبی شما؟
من 75 تا 95 رو بدون در نظر گرفتن قانون 30 درصد گفتم.
من یه بار دیگه دفترچه و این قانون رو خوندم به متن قانون دقت کنید:
کسب حداقل 30% نمره کل آزمون جهت قبولی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های علوم پزشکی با رعایت سایر شرایط و مقررات الزامی است.
جمله آخر یعنی سایر شرایط و مقررات یعنی وضعیتی که رشته ما داره .پس راه قانونی برا رعایت نکردن این قانون رو خودشون توضیح دادن.
به نظر من هیچکدوم نگران این قانون نباشید واسه ما رعایت نمیشه(ما جزء سایر شرایط و مقررات ایم چون با این قانون 4 5 نفر از کل ظرفیت 30 40 نفری رشته ما پر میشه)
مشاهده فایلپیوست 8154
فقط خواهشا هروقت جواب اومداینجاخبربدید....