خو شما به جای اینکه این همه حرض مارو بخوری برو بازار بورسی وال استریتی یه جایی واسه خودت دست و پا کن، پرستاری میخوای چیکار!
کاش من میتونستم یکاری کنم شما رو ندارن ارشد بدی !!!آقای محترم من حرص شما رو نمیخورم شما کی باشی ؟ من حرص اینو میخورم که 350 هزار تومن دادم هزینه ی کتاب و ممکن بود انتخابم اشتباه باشه و نمیخوام بقیه این اشتباه رو بکنن و دیگه حرفی با شما یا با بقیه ندارم و از این تاپیک خداحافظی میکنم . امیدوارم خداوند کمکتون کنه . من برای کنکور سراسری ثبت نام میکنم و به امید خدا پزشکی دانشگاه ازاد یا بین الملل قبول خواهم شد . و برای شما هم ارزوی موفقیت میکنم
دوست عزیز من اگه باز برگردم به چهار سال قبل بازم پرستاری رو انتخاب میکنم و بازم میخونم برا ارشد، شما حرفات بچه گانس ن ناراحت کننده
آقای محترم من حرص شما رو نمیخورم شما کی باشی ؟ من حرص اینو میخورم که 350 هزار تومن دادم هزینه ی کتاب و ممکن بود انتخابم اشتباه باشه و نمیخوام بقیه این اشتباه رو بکنن و دیگه حرفی با شما یا با بقیه ندارم و از این تاپیک خداحافظی میکنم . امیدوارم خداوند کمکتون کنه . من برای کنکور سراسری ثبت نام میکنم و به امید خدا پزشکی دانشگاه ازاد یا بین الملل قبول خواهم شد . و برای شما هم ارزوی موفقیت میکنم
کاش من میتونستم یکاری کنم شما رو ندارن ارشد بدی !!!
من کاملا محترمانه نوشتم و اینم واکنش شما به حرفای من که نشان از عدم وجود ثبات، شخصیت، ادب در وجود جنابالی هست! فکر نمیکنم کسی با این ادبیات الگوی خوبی واسه راهنمایی هم صنفاش باشه و فکر نکنم کسی با رفتن شما احساس دلتنگی کنه! آریودرچی آمیکو میو!!!
:smiliess (10):
اخه مطمعنم میری ثبت نام میکنی !
من هرشب با ادمایی مثل شما چای خوردم ....ادعاهاشونو شنیدم ....و نتیجشونو دیدم ....خیلی به من مربوطه چون شما جای کسانی رو تو پرستاری تنگ کردید که میتونستن بیان و موفق باشید .میتونید شماره کارتتونو بدید تا جبران کنیم. ! فقط تورو خدا حلالمون کن ! چقدر واقعا ادم میتونه نامحترم باشه که بعد از راهنمایی هایی که از جون و دل بهش میکنن این جوابو بده دوستم
من نمیدونم چرا ارشد خوندم و شما میدونید !
من که میگم در نهایت ارشد پرستاری میخونید !
ادم برا رسیدن به هدفاش از جون و دل مایه میذاره پول چیه !
مگه ما پولمونو از روزمین جمع میکنیم !!! فقط شما زحمت میکشی؟
مهمتر از اون پول وقت و انرژیته. بیخیال !!
من دیگه حرفی ندارم .