نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری اردیبهشت 94

Eminem

New member
خو شما به جای اینکه این همه حرص مارو بخوری برو بازار بورسی وال استریتی یه جایی واسه خودت دست و پا کن، پرستاری میخوای چیکار!

digoxin

New member
خو شما به جای اینکه این همه حرض مارو بخوری برو بازار بورسی وال استریتی یه جایی واسه خودت دست و پا کن، پرستاری میخوای چیکار!

آقای محترم من حرص شما رو نمیخورم من حرص اینو میخورم که 350 هزار تومن دادم هزینه ی کتاب و ممکن بود انتخابم اشتباه باشه و نمیخوام بقیه این اشتباه رو بکنن و دیگه حرفی با شما یا با بقیه ندارم و از این تاپیک خداحافظی میکنم . امیدوارم خداوند کمکتون کنه . من برای کنکور سراسری ثبت نام میکنم و به امید خدا پزشکی دانشگاه ازاد یا بین الملل قبول خواهم شد . و برای شما هم ارزوی موفقیت میکنم

آخرین ویرایش:

فاطمه...

New member
دوست عزیز من اگه باز برگردم به چهار سال قبل بازم پرستاری رو انتخاب میکنم و بازم میخونم برا ارشد، شما حرفات بچه گانس ن ناراحت کننده

monavvar

New member
آقای محترم من حرص شما رو نمیخورم شما کی باشی ؟ من حرص اینو میخورم که 350 هزار تومن دادم هزینه ی کتاب و ممکن بود انتخابم اشتباه باشه و نمیخوام بقیه این اشتباه رو بکنن و دیگه حرفی با شما یا با بقیه ندارم و از این تاپیک خداحافظی میکنم . امیدوارم خداوند کمکتون کنه . من برای کنکور سراسری ثبت نام میکنم و به امید خدا پزشکی دانشگاه ازاد یا بین الملل قبول خواهم شد . و برای شما هم ارزوی موفقیت میکنم
کاش من میتونستم یکاری کنم شما رو ندارن ارشد بدی !!!

monavvar

New member
خو برادر من شما که پولشو داری بیا برو ازاد و بین الملل بخون ...ما نه پولمون از پارو بالا میره نه ادعامون گوش فلکو پر کرده

آخرین ویرایش:

Eminem

New member
آقای محترم من حرص شما رو نمیخورم شما کی باشی ؟ من حرص اینو میخورم که 350 هزار تومن دادم هزینه ی کتاب و ممکن بود انتخابم اشتباه باشه و نمیخوام بقیه این اشتباه رو بکنن و دیگه حرفی با شما یا با بقیه ندارم و از این تاپیک خداحافظی میکنم . امیدوارم خداوند کمکتون کنه . من برای کنکور سراسری ثبت نام میکنم و به امید خدا پزشکی دانشگاه ازاد یا بین الملل قبول خواهم شد . و برای شما هم ارزوی موفقیت میکنم

من کاملا محترمانه نوشتم و اینم واکنش شما به حرفای من که نشان از عدم وجود ثبات، شخصیت، ادب در وجود جنابالی هست! فکر نمیکنم کسی با این ادبیات الگوی خوبی واسه راهنمایی هم صنفاش باشه و فکر نکنم کسی با رفتن شما احساس دلتنگی کنه! آریودرچی آمیکو میو!!! :smiliess (10):

digoxin

New member
من کاملا محترمانه نوشتم و اینم واکنش شما به حرفای من که نشان از عدم وجود ثبات، شخصیت، ادب در وجود جنابالی هست! فکر نمیکنم کسی با این ادبیات الگوی خوبی واسه راهنمایی هم صنفاش باشه و فکر نکنم کسی با رفتن شما احساس دلتنگی کنه! آریودرچی آمیکو میو!!!

من سعی کردم کاملا محترمانه حرف بزنم ولی مثل اینکه شما پاتو از اون خط قرمز احترام جلوتر گذاشتی و رفتارت اینطور اقتضا کرد که باهات حرف بزنم . ضمن اینکه من نوشتمو اصلاح کردم

digoxin

New member
ببینید منور خانم و فاطمه خانم من اصلا با شما حرفی زدم که دخالت میکنید ؟ اتفاقا شما باعث شدید من توی این تنگدستی هزینه ای الکی بکنم که بازم حلالتون میکنم و ازتون خواهش میکنم که دیگه با من صحبت نکنید چون من تمایلی به حرف زدن با شما ندارم

monavvar

New member
من هرشب با ادمایی مثل شما چای خوردم ....ادعاهاشونو شنیدم ....و نتیجشونو دیدم ....خیلی به من مربوطه چون شما جای کسانی رو تو پرستاری تنگ کردید که میتونستن بیان و موفق باشید .میتونید شماره کارتتونو بدید تا جبران کنیم. ! فقط تورو خدا حلالمون کن ! چقدر واقعا ادم میتونه نامحترم باشه که بعد از راهنمایی هایی که از جون و دل بهش میکنن این جوابو بده دوستم

digoxin

New member
ضمنا کسانی که الکی دم از ارشد میزنن و بقیه رو تشویق میکنید . این آیه رو یادتون باشه : فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْراً يَرَهُ

وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرّاً يَرَهُ‏ . پس بگذارید دیگران برا اساس منطق انتخاب رشته کنن . شما همین که من حلالتون میکنم که 350 هزار تومن الکی هزینه کردم بخاطر حرف هاتون باید خداوند رو شاکر باشید . من اصلا نمیگم کسی ارشد شرکت نکنه . ارشد پرستاری برای دخترا خوبه ولی مطمئنم که پسرها پشیمون میشن اگه ارشد بخونن . شایدم نشن ولی بهتره که با دقت بیشتری انتخاب کنن خدا نگهدار همگی .

فاطمه...

New member
اینجا عمومیه و هرکس میتونه نظرشو بگو ببخشید ک قبل از نظر دادن با شما مشورت نکردیم ، بعدشم شما از ما مشورت گرفتی سوال پرسیده ما هم دلسوزانه سوالاتو دادیم ، اینکه شما تو تصمیم گرفتن ثبات نداری مشکل خودته

digoxin

New member
من هرشب با ادمایی مثل شما چای خوردم ....ادعاهاشونو شنیدم ....و نتیجشونو دیدم ....خیلی به من مربوطه چون شما جای کسانی رو تو پرستاری تنگ کردید که میتونستن بیان و موفق باشید .میتونید شماره کارتتونو بدید تا جبران کنیم. ! فقط تورو خدا حلالمون کن ! چقدر واقعا ادم میتونه نامحترم باشه که بعد از راهنمایی هایی که از جون و دل بهش میکنن این جوابو بده دوستم

خیلی ممنون که منو راهنمایی کردید که درامد یک ماه شیفت تزریقاتم رو به جوب ریختم . و خیلی ممنونم که میگی جای یکی دیگه رو تنگ کردم . اره شاید از اول نباید میومدم پرستاری ولی به خودم مربوطه ! شما بهتره برای خودت تصمیم گیری کنی نه دیگران . من میتونم حلالتون نکنم ولی بازم حلالتون میکنم اشکالی نداره چون خودتونم نمیدونید هدفتون از پرستاری خوندن چیه . و اینم بگم که من ارشد شرکت میکنم هم پرستاری هم تغذیه و هم کنکور سراسری و اگر هیج راهی نبود شاید ارشد پرستاری رو انتخاب کنم که بعید میدونم چون به خداوند توکل کردم

digoxin

New member
خلاصه ی حرف من اینه که عزیزان اگه کسی توانشو داره بره پزشکی دانشگاه ازاد یا بین الملل این شانس و فرصت رو از دست نده . و اگه توانشو ندارید برای ارشد بخونید اما بارم در انتخاب شاخه ی ارشد دقت کنید . اگه پرستاری میخواید شرکت کنید فقط داخلی و جراحی و یا بذارید طرحتون تموم بشه ویژه یا اورژانس شرکت کنید . این نصیحت برادرانه ی منه . خدا شاهده که من از همه ی شما دلسوز تر هستم و خدا میدونه خیلی از کسایی که ارشد یا دکترای پرستاری دارند دوباره دارن کنکور سراسری میدن . امیدوارم موفق باشید

آخرین ویرایش:

monavvar

New member
من نمیدونم چرا ارشد خوندم و شما میدونید !
من که میگم در نهایت ارشد پرستاری میخونید !
ادم برا رسیدن به هدفاش از جون و دل مایه میذاره پول چیه !
مگه ما پولمونو از روزمین جمع میکنیم !!! فقط شما زحمت میکشی؟
مهمتر از اون پول وقت و انرژیته. بیخیال !!
من دیگه حرفی ندارم .

فاطمه...

New member
با این اعتماد ب نفست دوست عزیز هم ارشد پرستاری قبول میشی هم تغذیه هم سراسری هم ب قول خودت اتاق عمل و البته میری کانادا هوشبری میخونی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

digoxin

New member
من نمیدونم چرا ارشد خوندم و شما میدونید !
من که میگم در نهایت ارشد پرستاری میخونید !
ادم برا رسیدن به هدفاش از جون و دل مایه میذاره پول چیه !
مگه ما پولمونو از روزمین جمع میکنیم !!! فقط شما زحمت میکشی؟
مهمتر از اون پول وقت و انرژیته. بیخیال !!
من دیگه حرفی ندارم .

برای کسی که به شام شب محتاجه پول بسیار اهمیت داره و خیلی سخته هزینه ی اضافه و بیخود رو برای خرید کتاب صرف کنه و همه شرایطشون مثل شما نیست که بیخیال باشند . پسرها در اینده میخوان نان آور یک خانواده باشند پس خیلی اهمیت داره که رشته ای که میخونن بازار کار داشته باشه . موفق باشید

بالا