ارشد کامپیوتر رو به این دلیل میگم چون به برنامه نویسی اندرویید کمک میکنه . کافیه یه نگاه به بازار اندروید و فروش نرم افزار ها بندازید و از فروشهای 100 یلیونی از هر نرم افزار . ضمنا ارشد هنر بازیگری و کارگردانی الکی نیست که چهارتا کتاب بخونی آزمون بدی قبول بشی . ارشد های بهداشت و علوم ازمایشگاهی و فنی و مهندسی و ... ارزشی ندارن . ارشد پرستاری که گفتم تفاوتی با کارشناسی نداره دکتراشم ارزشی نداره . ضمنا در جواب دوستمون که میگه با کارشناسی میشه مطب زد منم اینو میدونم ولی رشتمون پرستاریه . ارشد تغذیه چند تا ویزیت کنی تر و تمیز روزی 200 یا 300 هزار تومن و داری و بستگی به نبوغ و خلاقیت داره و اینکه چقدر کارت خوب باشه . ضمن اینکه ارشد تغذیه الکی نیست قبولیش . پزشک عمومی هم ماهانه 15 میلیون تومان درامدشه فکر نمیکنم کم باشه .اوکی ؟؟؟؟
رشته ای خوبه که بازار کار داشته باشه . یاحداقل یه افزایش حقوقی رو داشته باشه . ارشد پرستاری بگیری 100 هزار تومن به حقوقت اضافه بشه که چی بشه . به نظر من بهترین کار دیدن نبوغ و علاقه و استعداده .
رشته ای خوبه که بازار کار داشته باشه . یاحداقل یه افزایش حقوقی رو داشته باشه . ارشد پرستاری بگیری 100 هزار تومن به حقوقت اضافه بشه که چی بشه . به نظر من بهترین کار دیدن نبوغ و علاقه و استعداده .