نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری اردیبهشت 94

digoxin

New member
ارشد کامپیوتر رو به این دلیل میگم چون به برنامه نویسی اندرویید کمک میکنه . کافیه یه نگاه به بازار اندروید و فروش نرم افزار ها بندازید و از فروشهای 100 یلیونی از هر نرم افزار . ضمنا ارشد هنر بازیگری و کارگردانی الکی نیست که چهارتا کتاب بخونی آزمون بدی قبول بشی . ارشد های بهداشت و علوم ازمایشگاهی و فنی و مهندسی و ... ارزشی ندارن . ارشد پرستاری که گفتم تفاوتی با کارشناسی نداره دکتراشم ارزشی نداره . ضمنا در جواب دوستمون که میگه با کارشناسی میشه مطب زد منم اینو میدونم ولی رشتمون پرستاریه . ارشد تغذیه چند تا ویزیت کنی تر و تمیز روزی 200 یا 300 هزار تومن و داری و بستگی به نبوغ و خلاقیت داره و اینکه چقدر کارت خوب باشه . ضمن اینکه ارشد تغذیه الکی نیست قبولیش . پزشک عمومی هم ماهانه 15 میلیون تومان درامدشه فکر نمیکنم کم باشه .اوکی ؟؟؟؟
رشته ای خوبه که بازار کار داشته باشه . یاحداقل یه افزایش حقوقی رو داشته باشه . ارشد پرستاری بگیری 100 هزار تومن به حقوقت اضافه بشه که چی بشه . به نظر من بهترین کار دیدن نبوغ و علاقه و استعداده .

digoxin

New member
شما حساب کن الان بری طرح بگذرونی 2 سال کار کنی ترو تمیز ماهانه 3 تومن داشته باشی میشه سالی 36 میلیون تومان . دو سالش میشه 72 میلیون تومان فرض کنی 12 میلیونشو صرف مخارج زندگی کنی 60 میلیون تومنش میمونه برات . میتونی با 60 میلیون تومن توی بازار بورس سرمایه گذاری کنی . البته الکی نیست باید تجربه داشته باشی و آموزش تحلیل بورس بلد باشی . راحت میتونی با سرمایه گذاری توی بورس با 60 میلیون ماهانه10 تومن حداقل داشته باشی . چه فایده ای داری بری ارشد بخونی برای افزایش حقوق 100 هزار تومان یا اصلا 200 هزار تومن . یا اصلا مثلا سوپر وایزر بشی که جز محالاته بدون سابقه سوپر وایزر بشی . برترین نعمتی که خداوند به انسان داده عقل هستش و باید با عقلت زندگیتو بهتر کنی . چرا وقتی میدونیم ارشد مثلا پرستاری یا بهداشت حرفه ای یا محیط یا اپیدمی یا ... هیچ تفاوتی با لیسانسش نداره الکی وقت و انرژیتو هدر بدی . البته اگه بیکار هستید و براتون اهمیتی نداره خب من توصیه میکنم ارشد بخونید ولی اگه واقعا بازار کار و رشته براتون مهمه باید تغییر رشته بدید .

فاطمه...

New member
خب شما برو دنبال نبوغ خودت دوست عزیز ، اینقد موج منفی نده خیلی از بچ هایی ک تو این تایپیکا هستن میخوان سال دیگه ارشد بدن با اطلاعات غلط روحیشونو تضعیف نکن

digoxin

New member
متاسفانه من منابع ارشد رو خریدم و یه هزینه ی اضافه بود به نظرم . خوب که نشستم فکر کردم دیدم واقعا ارزش نداره . چرا رشته هایی مثل ارشد پرستاری ویژه و پرفیوژن و اورژانس عالی هستند حداقل افزایش حقوقشون یکی دو میلیونی هست و همونطور که میدونید باید طرح رو گذرونده باشید . ضمن اینکه همین امروز سایت نظام پرستاری خبر جدیدش این بود که پرستاران اورژانس افزایش حقوق 60درصدی دارن . پس چی از این بهتر . یا اصلا بخدا هر کی بره روانشناسی ارشد مشاوره بخونه و دکتراشو هم بگیره خیلی عالیه حداقل میتونی مطب مشاوره ازدواج بزنی . بهت میگن دکتر . میتونی عضو هیئت علمی بشی و توی بیمارستان های روانی کار کنی چون لیسانسمون پرستاریه خیلی عالی میشه . خیلی عالیه که انسان فکر کنه بعد هدف رو انتخاب کنه . متاسفانه من توی انتخاب رشته ی پرستاری زیاد فکر نکردم وگرنه هرگز پرستاری رو انتخاب نمیکردم و رشته هایی مثل اتاق عمل و هوشبری رو انتخاب میکردم که حداقل کار شیک تر و بهتر و سبک تری نسبت به پرستاری دارند .

digoxin

New member
خب شما برو دنبال نبوغ خودت دوست عزیز ، اینقد موج منفی نده خیلی از بچ هایی ک تو این تایپیکا هستن میخوان سال دیگه ارشد بدن با اطلاعات غلط روحیشونو تضعیف نکن

من موج منفی نمیدم و هر کسی قدرت اختیار داره و البته قدرت تفکر . خدا میدونه درست ترین کار همینه . شما برو ارشدتو بخون هر وقت پول هم در اوردی نوش جونتون ولی من سر حرفم با کساییه که قبول نشدن یا میخوان ارشد امتحان بدن .

monavvar

New member
اصلا ما ب شما توصیه میکنیم این نبوغتون رو بگذارید تو کاری مثل زدن "کمک به شما برای انتخاب رشته "اینجوری هدر نمیره وقتتون ....هوشتون و پولتون
شما اگر لطف کنی و علایق خودتو به بقیه تحمیل نکنی ممنونت میشیم
همه زندگی که مطب زدن و پول پارو کردن نیس
شما چن بار تو عمرتون دیدین کسی بره پیش روانشناس !!!
شما همون پرستاری نیای به نفع جامعه پرستاریه .ببخشید که اینو گفتم ولی پرستاری هم دنیاش خوبه هم اخرتش
من واقعا ناراحت میشم ک فارغ التحصیلان این رشته کار میکنن و میرن پزشکی ازاد میخونن و .....سایر رشته ها
پرستاری هیچی اگه نداره حداقل ادم رو میسازه
.بزرگ میکنه .صبور میکنه .

digoxin

New member
اصلا ما ب شما توصیه میکنیم این نبوغتون رو بگذارید تو کاری مثل زدن "کمک به شما برای انتخاب رشته "اینجوری هدر نمیره وقتتون ....هوشتون و پولتون
شما اگر لطف کنی و علایق خودتو به بقیه تحمیل نکنی ممنونت میشیم
همه زندگی که مطب زدن و پول پارو کردن نیس
شما چن بار تو عمرتون دیدین کسی بره پیش روانشناس !!!
شما همون پرستاری نیای به نفع جامعه پرستاریه .ببخشید که اینو گفتم ولی پرستاری هم دنیاش خوبه هم اخرتش
من واقعا ناراحت میشم ک فارغ التحصیلان این رشته کار میکنن و میرن پزشکی ازاد میخونن و .....سایر رشته ها
پرستاری هیچی اگه نداره حداقل ادم رو میسازه
.بزرگ میکنه .صبور میکنه .

من خودمم پرستار هستم و هرگز نگفتم که پرستاری رشته ی خوبی نیست اتفاقا یه لیسانس بسیار با ارزش هستش ولی من آینده نگر هستم . شما که دیگه قبول شدین که هیچ ولی سر حرف من با کساییه که میخوان دوباره شرکت کنن . خیلی ها براشون شان و ارزش رشته و پول رشته اهمیت داره پس نظرات با هم متفاوت هستند . هر کسی با سبک سنگین کردن میتونه بفهمه چه رشته ای خوبه و چه رشته ای بی فایدست . خیلی ها مثل شما عاشق پرستاری هستن و صد در صد در این رشته موفق خواهند شد پس جای نگرانی نداره

digoxin

New member
من نظراتم رو به کسی تحمیل نمیکنم و امیدوارم اون دوستانی که این تاپیک رو میخونن به این نتیجه برسن که یک هدف مناسب رو انتخاب کنم . به جرات میتونم بگم که من درباره ی تمامی رشته ها و بازار کارشون اطلاعاتم کامل هستش و حرف هایی که میزنم کاملا منطقی هستش .
کسانی که قبول شدند که سرشن سلامت و ان شا الله موفق باشند . ولی کسانی که میخوان شرکت کنن حداقل مشورت کنند و در مورد رشته ها تحقیق کنن . بعد انتخاب کنن . همونطور که خداوند هم در قران به حضرت محمد ( ص ) فرمودند که درهر کاری مشورت کن و سپس توکل کن و تصمیم بگیر . پس به نظر من درست نیست چون شما قبول شدید همه بخوان مثل شما باشند و چشم بسته یک هدف رو انتخاب کنند و بعد از سپری شدن یک عمر از انتخابشون پشیمون بشن . ان شا الله موفق باشید

monavvar

New member
منم با عشق این رشته رو نزدم و برعکس اصلا نمیدونستم پرستاری چه دنیاییه ولی پرستاری اون جهنمی که دارین وصفشو میکنید هم نیست. بله شیفت داره .استقلال نداره .رشته سختیه ولی این برنامه شمام دور از انتظار تره .من نصف کلاسمون مثل شما بودن !
من با کسانی که میخان پزشک شن زندگی کردم .......هییی خدا

فاطمه...

New member
ما هم میگیم هر کسی مختاره بر حسب علاقش انتخاب کنه، ولی ن اینکه امروز بگه ارشد پرستاری خوبه ولی فردا بگه ن بابا کجا خوبه شما اول تکلیف خودتو مشخص کن بینم با خودت چند چندی !!!!! انصافا چ کارشناسی و چ ارشد پرستاری ارزش خوندن دارن چون هم بازار کارش عالیه هم نسبت ب خ از رشته ها درامدش خوبه و مطمین باشید داشتن ارشد تو اینده خ کمک کنندس با توجه ب اینکه پرستاری داره تخصصی میشه

Eminem

New member
دوست عزیز دیگوکسین جان فکر میکنم شما داری پستاتو از شیکاگویی، نیویورکی جایی میزنی ک اینقد فانتزی گرایی! آخه ارشد بازیگری و کارگردانی تو ایران کجاش بدرد بخوره؟ شما فکر کنم از وضعیت هنر باخبر نیستی یا داری شوخی میکنی؟؟ نهایتا بتونی یه فیلم کوتاه بسازی بعدش اگه لابی و سرمایه و ... داشته باشی آخرش یه فیلم میسازی آخرشم یا مجوز نمیگیره یا شکست تجاری میخوره (دیگه در بهترین حالت).

آخرین ویرایش:

digoxin

New member
دوست عزیز دیگوکسین جان فکر میکنم شما داری پستاتو از شیکاگویی، نیویورکی جایی میزنی ک اینقد فانتزی گرایی! آخه ارشد بازیگری و کارگردانی تو ایران کجاش بدرد بخوره؟ شما فکر کنم از وضعیت هنر باخبر نیستی یا داری شوخی میکنی؟؟ نهایتا بتونی یه فیلم کوتاه بسازی بعدش اگه لابی و سرمایه و ... داشته باشی آخرش یه فیلم میسازی آخرشم یا مجوز نمیگیره یا شکست تجاری میخوره (دیگه در بهترین حالت).

برادر عزیز الان کارگردانی و بایگری یکی از پر درامد ترین شغل های جهان و ایران هستش . پذیرش توی این رشته نیمه متمرکز هست و کسی که مهارتشو داره به نظرم حیفه که شرکت نکنه . شما فروش یه قیلم سینمایی رو در نظر بگیر مثلا 2 میلیارد تومن . این به اندازه ی 30 سال کار کردن یه پزشک هست که فوق تخصص و فلوشیپ گرفته . این کجاش فانتزیه

فاطمه...

New member
واقعا جای تاسف داره با این همه اطلاعات غلطی ک داری ، فوق تخصص سی سال کار کنه دو ملیارد دراورده!!!!! پزشک دیدم کارانه ی سالش 800میلیون بوده

digoxin

New member
اصلا شما فرض کنید حرف های من غلطه . خب برید کنکور های ارشد سال های قبل پرستاری رو ببینید. سوالات به قدری اسونه که اگه کسی معدلش در طول دوره تحصیل خوب بوده باشه به راحتی میانگین درصد هاش بدون یک کلمه درس خوندن به 40 یا 50میرسه . اگه این رشته بدرد میخورد چرا اینقدر سوالاش باید راحت باشن ؟ در صورتی که سواات ارشد تغذیه رو بگیرید . همون انگلیسی پرستاری رو من 80 به بالا میزنم ولی زبان تغذیه رو به سختی تا 50درصد زدم . این یعنی اینکه اون رشته ی با ارزشی هست . نگید نه بخدا همینطوریه

digoxin

New member
واقعا جای تاسف داره با این همه اطلاعات غلطی ک داری ، فوق تخصص سی سال کار کنه دو ملیارد دراورده!!!!! پزشک دیدم کارانه ی سالش 800میلیون بوده

اطلاعات غلط چیه من میانگینشو گفتم . اون پزشک که شما میگی یا قلبه یا مغز یا چشم ولی یه روانپزشک یا یه اورولوژیست درامدش اینقدر نیست . اتفاقا این شمایی که هیچ اطلاعی از هیچ رشته ای ندارید . متاسفم اگه کسی بخواد شما رو الگوی خودش قرار بده . کارانه ی هیچ پزشکی 800 میلیون نیست . چه خبره ؟
تازه اگرم باشه . خودتون دارید حرفای خودتونو نقض میکنید . این نشان دهنده ی ارزش رشته های پزشکیه

فاطمه...

New member
بحث کردن با امثال شما کاملا بیفایدس ، مطمین باش شما ی کارشناس پرستاری میمونی از پس ارشدم برنمیای

Eminem

New member
یعنی هنوز درگیر اون پستتم که نوشتی برین آموزش تحلیل بورس رو بخونین :rolleyessmileyanim:

اون 2 میلیاردی که میگی مال بازیگرا و کارگردانای ناشناختس یا واسه کساییه که تلویزیون و سینما و تئاتر رو قبضه کردن؟ اینو شوخی کردی دیگه؟

آخرین ویرایش:

فاطمه...

New member
من در جواب شما ک گفتی یه فوق تخصص سی سالم کار کنه دو میلیارد در نمیاره گفتم ، من عین شما نیستم از هر دری اطلاعات غلط بگم تا از چیزی مطمین نباشم نمیگم

digoxin

New member
یعنی هنوز درگیر اون پستتم که نوشتی برین آموزش تحلیل بورس رو بخونین :rolleyessmileyanim:

اون 2 میلیاردی که میگی مال بازیگرا و کارگردانای ناشناختس یا واسه کساییه که تلویزیون و سینما و تئاتر رو قبضه کردن و هزاران رابطه و نفوذ دارن؟ اینو شوخی کردی دیگه؟

دوست عزیز من 3 ساله که توی تالار بورس خرید و فروش انلاین میکنم . توی گوگل سرچ کن تالار کجازی بورس اونجا میتونی کاملا با تمام فوت و فن بورس اشنا بشی به صورت مجازی سهام بخری و بفروشی و وقتی آماده شدی میتونی بیای توی بازار واقعی و از این طریق کسب درامد کنی .

digoxin

New member
من در جواب شما ک گفتی یه فوق تخصص سی سالم کار کنه دو میلیارد در نمیاره گفتم ، من عین شما نیستم از هر دری اطلاعات غلط بگم تا از چیزی مطمین نباشم نمیگم

ببین خانم محترم من میدونم حرف های من ناراحت کننده هستش برای شمایی که کنور دادین و حقیقت تلخه . شاید اگه کسی هم شما رو راهنمایی میکرد اینطور انتخاب غلطی نمیکردید . ولی خب توکل کنید بخدا حالا که شرکت کردید اشکالی نداره بلاخره اینم ارشده و هنوز میتونی عضو هیئت علمی بشی و بعد از چند سال کار کردن سوپر وایزر میشی و یه 200 تا 300 تومنی حقوقت از بقیه بالاتره . بازم خیلی خوبه

بالا