نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری اردیبهشت 94

roya .h

New member
اره هرگونه احتمالی ممکنه.من میگم دوتا حذف میشه سه تا هم جوابشون می تغیره

یعنی امکان داره؟؟؟
سازمان سنجش بخاطر خودشم شده فوقش 2 تا سوال رو حذف کنه من از سالای پیش خبر ندارم اون موقع ها چطور چند سوال رو تغییر میدادن؟؟؟

roya .h

New member
تغییرجواب گزینه سال پیش نبوده یعنی؟فقط 2 تا از داخلی حذف شده ؟

roya .h

New member
بستگی داره بعضی وقتا حذف میکنن گاهی هم جوابو اصلاح میکنن!

بابا این سازمان سنجش به نفع خودش کار میکنه!!!

حالا مهدی از سال پیش فقط 2 تا حذفی بوده تغییر جواب گزینه نبوده از سال بالایی ها خبر نگرفتین؟؟؟

بابا این سازمان سنجش به نفع خودش کار میکنه!!!

حالا مهدی از سال پیش فقط 2 تا حذفی بوده تغییر جواب گزینه نبوده از سال بالایی ها خبر نگرفتین؟؟؟
Chera etefaghan,una behem goftan faghat dota hazf shod chizi ham taghir dade nashod.vali khodaish parsal mitonestim sherkat konim rahat ghabol bodim

roya .h

New member
تغییر جواب گزینه براماکه جواب رو خودمون درست زدیم وبه اشتباه سازمان تو کلید اشتباه زده به نفعمونه تا اینکه بخوان سوال رو حذف کنن حذف سوال به ضرر اونایی هست که جواب درس زدن دااااااااااااا

تغییر جواب گزینه براماکه جواب رو خودمون درست زدیم وبه اشتباه سازمان تو کلید اشتباه زده به نفعمونه تا اینکه بخوان سوال رو حذف کنن حذف سوال به ضرر اونایی هست که جواب درس زدن دااااااااااااا
من اگه جواب عوض بشه احتمالش هس داخلیم پنجاه بشه!!!!!!!!!!!!!!!خداکنه اونا درس زدیم حرف نشن

roya .h

New member
من اگه جواب عوض بشه احتمالش هس داخلیم پنجاه بشه!!!!!!!!!!!!!!!خداکنه اونا درس زدیم حرف نشن

انشاا....
که به نفع هممون تموم بشه من بیشتر به اون سوال miفکر میکنم که حذف بشه به ضررمنه چون من جواب اریتمی رو زدم که دراصل درسته
ای سازمان سنجش ........اعصاب نذاشتی برامون

انشاا....
که به نفع هممون تموم بشه من بیشتر به اون سوال miفکر میکنم که حذف بشه به ضررمنه چون من جواب اریتمی رو زدم که دراصل درسته
ای سازمان سنجش ........اعصاب نذاشتی برامون
نه اون عوض نشه.من زدم شوک.ی چی دیگه عوض شه

بالا