mehdizadoraatashin
New member
سه روز مانده به کلید نهایی!
سه روز مانده به کلید نهایی![/QUO
فوقش2سوال روحذف کنن
بنظرت احتمال هس مثلا جواب گزینه رو تغییر بدن یا کلا سوال رو حذف میکنن؟؟؟
اره هرگونه احتمالی ممکنه.من میگم دوتا حذف میشه سه تا هم جوابشون می تغیرهسه روز مانده به کلید نهایی![/QUO
فوقش2سوال روحذف کنن
بنظرت احتمال هس مثلا جواب گزینه رو تغییر بدن یا کلا سوال رو حذف میکنن؟؟؟
اره هرگونه احتمالی ممکنه.من میگم دوتا حذف میشه سه تا هم جوابشون می تغیره
یعنی امکان داره؟؟؟
سازمان سنجش بخاطر خودشم شده فوقش 2 تا سوال رو حذف کنه من از سالای پیش خبر ندارم اون موقع ها چطور چند سوال رو تغییر میدادن؟؟؟
Sale pish do ta dakheli hazf shodیعنی امکان داره؟؟؟
سازمان سنجش بخاطر خودشم شده فوقش 2 تا سوال رو حذف کنه من از سالای پیش خبر ندارم اون موقع ها چطور چند سوال رو تغییر میدادن؟؟؟
بستگی داره بعضی وقتا حذف میکنن گاهی هم جوابو اصلاح میکنن!
من اگه قبول نشم مقصر اصلی سنجش!!!!
Are man khodam klid nahai ro didamتغییرجواب گزینه سال پیش نبوده یعنی؟فقط 2 تا از داخلی حذف شده ؟
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]من اگه قبول نشم مقصر اصلی سنجش!!!!
Chera etefaghan,una behem goftan faghat dota hazf shod chizi ham taghir dade nashod.vali khodaish parsal mitonestim sherkat konim rahat ghabol bodimبابا این سازمان سنجش به نفع خودش کار میکنه!!!
حالا مهدی از سال پیش فقط 2 تا حذفی بوده تغییر جواب گزینه نبوده از سال بالایی ها خبر نگرفتین؟؟؟
من اگه جواب عوض بشه احتمالش هس داخلیم پنجاه بشه!!!!!!!!!!!!!!!خداکنه اونا درس زدیم حرف نشنتغییر جواب گزینه براماکه جواب رو خودمون درست زدیم وبه اشتباه سازمان تو کلید اشتباه زده به نفعمونه تا اینکه بخوان سوال رو حذف کنن حذف سوال به ضرر اونایی هست که جواب درس زدن دااااااااااااا
من اگه جواب عوض بشه احتمالش هس داخلیم پنجاه بشه!!!!!!!!!!!!!!!خداکنه اونا درس زدیم حرف نشن
نه اون عوض نشه.من زدم شوک.ی چی دیگه عوض شهانشاا....
که به نفع هممون تموم بشه من بیشتر به اون سوال miفکر میکنم که حذف بشه به ضررمنه چون من جواب اریتمی رو زدم که دراصل درسته
ای سازمان سنجش ........اعصاب نذاشتی برامون