mehdizadoraatashin
New member
مسمسعود تخمین رتبه علوم پزشکی دات کام شرکت کردی؟؟؟؟
داخلی48کودک 50مادران36بهداشت37زبان12روان70درصدات چطو بودن؟؟؟؟؟؟
اخرین نفری که ارشد داخلی اینجا قبول شد درصداش.داخلی پنجاه کودک پنجاه مادران چهل.زبان پنجا.روان چهل.جامعه36داخلی48کودک 50مادران36بهداشت37زبان12روان70
جالب نبود.
همین اشتباهاس که ی نفرو از کورس قبولی جا میندازهوای نگو مهدی ک من هنوز از روز امتحان دارم خودمو سرزنش میکنم واس یه سوال کودکان .ک همون موقع سر امتحان جواب درست تو ذهنم بود بعدش ک اومدم خونه دیدم تو دفترچه اشتباه زدم
چشام چارتا شد:13:
این مال پارساله؟اخرین نفری که ارشد داخلی اینجا قبول شد درصداش.داخلی پنجاه کودک پنجاه مادران چهل.زبان پنجا.روان چهل.جامعه36
اره شرکت کردمنه بابا.شرکت نکردم.
بیخیال.
دقیق نسی فک میکنم.
توچی؟شرکت کردی؟
اره ماله زاهدان....این مال پارساله؟
کدوم شهر قبول شد؟
خدا کنه درصدامون کم نشه و گرنه بدبختیه.همین اشتباهاس که ی نفرو از کورس قبولی جا میندازه
من که امیدم به کلید نهاییخ که درصد داخلی و جامعه ام زیاد بشهخدا کنه درصدامون کم نشه و گرنه بدبختیه.
بیا و درستش کن!!!
میگم من بر اساس ظرفیتا که نگا کردم منظقیش اینه که امثال 432نفر تقریبا ملی بیارن و تا رتبه 502هم ازاد و بین الملل
من ظرفیتا بر اساس پارسال گفتم.نیس کم نمیکنن.تازه من شنیدم دانشکدمون قراره امسال دو رشته دیگم بگیرهاصلا هیچی معلوم نیس به نظرم.
آخه هنوز ک ظرفیتا مشخص نشده!!!
ای بابا شانس ک نداریم .
دیدی یدفه از ظرفیت دولتی کم کردن دادن به آزاد و بین الملل.
دانشگاهها واس منافع خودشونم ک شده هر کاری میکنن
بالاترین نمره مشخص میشه ک چنده؟؟؟؟اره شرکت کردم
فوقش دیگه کم بشه میشه مثلا400تا که بازم امیدواری هس.من ظرفیتا بر اساس پارسال گفتم.نیس کم نمیکنن.تازه من شنیدم دانشکدمون قراره امسال دو رشته دیگم بگیره
اره ط؟ری که تو تخمین زده بود شصدو خورده ایبالاترین نمره مشخص میشه ک چنده؟؟؟؟
آخه میگم بستگی به این داره ک کدوم شهرا رو بزنی بعضی شهرا زیاد متقاضی دارن احتمال قبولی کمتره و بعضیا کمتربا این تفاسیری که گفتم اگه تا 432ملی بگیرن.احتمال زیاد قبولیم
اره درسته.........آخه میگم بستگی به این داره ک کدوم شهرا رو بزنی بعضی شهرا زیاد متقاضی دارن احتمال قبولی کمتره و بعضیا کمتر