نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری اردیبهشت 94

mrzjari

New member
...

زبان رو عالی زدی بنظرمنکه قبولی!

- - - Updated - - -

زبان رو عالی زدی بنظرمنکه قبولی!

درسته درصد زبان رو همیشه میگن مهمه...ولی تجارب آزمونای گذشته نشون داده کافی نیست.حتی بعضیا با درصدای خیلی پایین تر زبان رتبه های عالی آوردن

mrzjari

New member
با دوستمون موافقم ...بیاین خودمونو درگیر نکنیم..‌توکل کنیم و دعا کنیم واسه همه...ایشالله هممون قبول شیم

eli m

New member
سلام دوستایی که دفترچه ب بودن
لطفا ترتیب درسا رو بگید
تو دفترچه چظوری بود؟؟/

ramtin20

New member
ترتیب درسا
روان
بهداشت جامعه
مادر و نوزاد
داخلی و جراحی
کودکان
زبان

mrzjari

New member
بچه ها ی سوال؟؟معدل دوره کارشناسی تاثیری هم در نتیجه آزمون ارشد داره یا نه؟؟ممنون

roya .h

New member
بچه ها ی سوال؟؟معدل دوره کارشناسی تاثیری هم در نتیجه آزمون ارشد داره یا نه؟؟ممنون
سلام اگه امسال که کنکور دادی ورودی90 بودی نه تا ثیر نداره اگه89 به بعد هستی اره تاثیر داره چون هنوز فارغ التحصیل نباشی منظورمه

mohak1367

New member
با این کلیده داخلی52کودکان21مادران نوزادان56بهداشت40روان 52زبان35تابلوه قبول نمیشن

mohak1367

New member
با روان52زبان35بهداشت40مادران56کودکان21داخلی52دیگه با این21% کارم ساخته اس

mrzjari

New member
سلام اگه امسال که کنکور دادی ورودی90 بودی نه تا ثیر نداره اگه89 به بعد هستی اره تاثیر داره چون هنوز فارغ التحصیل نباشی منظورمه

سلام...ببخشید من نفهمیدم چی شد،من ورودی۹۰ بودم و تیر ماه فارغ التحصیل میشم...با این شرایط معدل تاثیر داره یا نه.ممنون:33:

مسعود21

New member

فاطمه...

New member
بچه ها من پارسال فارغ تحصیل شدم واسه من تاثیر داره؟ معدلم 17.52 چقد میتونه کمکم کنه؟

فلورانس

New member
سلام لطف کنید وبفرمایید ازمون امسال چطور بود من ترم هفتم کارشناسی پرستاریم اگه بخوام داخلی جراحی قبول شم درصدام چطور باشه؟

ممول

New member
سلام دوستان خسته نباشید.انشاالله همتون قبول بشید.اگه کسی هم قبول نشد ناامید نشه حتما امسال صلاح نبود قبول بشه.برای منم دعا کنید من ارشد ویژه میخونم 30 خرداد امتحان ام شروع میشه کلی درس نخونده دارم

بالا