نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری اردیبهشت 94

Eminem

New member
@Eminem درصد زبانت فوق العادس. منم 75 زدم. پسیجی که راجع به میمون بود واقعا گمراه کننده بود و نیاز به مهارت توی علت و معلول و توالی زمانی داشت. موافقی؟

بله، واقعا هم خیلی سخت و بی ربط به رشتمون بود! من چن بار خوندم تا فهمیدم قضیه اش چیه!! ولی بنظرم اون متنی ک راجب آزبست بود خیلی سوالاش چرت و گمراه کننده تر بود! یکی از 3 اشتبام واسه یک از سوالای اون بود :wacsmiley:

M M

New member
بله، واقعا هم خیلی سخت و بی ربط به رشتمون بود! من چن بار خوندم تا فهمیدم قضیه اش چیه!! ولی بنظرم اون متنی ک راجب آزبست بود خیلی سوالاش چرت و گمراه کننده تر بود! یکی از 3 اشتبام واسه یک از سوالای اون بود :wacsmiley:

آره اون هم متنش رو میشد فهمید اما معلوم نبود سوالها و حتی جوابهاشو از کجا آوردن. همون سوال Asbestos has been the subject of رو من نزدم و دو تای دیگه رو هم غلط زدم :( متاسفانه پراکندگی سختی سوالات تو زبان ناعادلانه بود. یعنی یا خیلی راحت بودن و یا خیلی سخت (و البته غیر منطقی!)

roya .h

New member
:smiliess (11):
آره اون هم متنش رو میشد فهمید اما معلوم نبود سوالها و حتی جوابهاشو از کجا آوردن. همون سوال Asbestos has been the subject of رو من نزدم و دو تای دیگه رو هم غلط زدم :( متاسفانه پراکندگی سختی سوالات تو زبان ناعادلانه بود. یعنی یا خیلی راحت بودن و یا خیلی سخت (و البته غیر منطقی!)

نه زیادم سخت نبود

M M

New member
:smiliess (11):

نه زیادم سخت نبود

منم نگفتم سخت بود. گفتم پراکندگی سوالات بد بود. شما سوالای چهار گزینه ای رو ببین. همشون در حد جوکه. وقتی سنجش میگه سوالات در حد Upper intermediate ولی سوالات intermediate میاره، و از اون طرف هم پسیج های به این گمراه کنندگی، این یعنی پراکندگی بد.

roya .h

New member
منم نگفتم سخت بود. گفتم پراکندگی سوالات بد بود. شما سوالای چهار گزینه ای رو ببین. همشون در حد جوکه. وقتی سنجش میگه سوالات در حد Upper intermediate ولی سوالات intermediate میاره، و از اون طرف هم پسیج های به این گمراه کنندگی، این یعنی پراکندگی بد.
ok

فعلا بچه ها شبتون خوش

مسعود21

New member
سلام بچه ها.
تو سوالات داخلی جراحی اولین (اقدام درمانی دربیمار مبتلا به کتو اسیدوز )میشه بگین بر اساس کدوم منبع گزینه1 درسته.
میخوام اعتراض بنویسم

mohak1367

New member
55نفر شرکت کردن من روان که بهترین درصدا رو توش دارم 19سلامت جامعه 20 وقتی 55 نفر اینه 8000 نفر چی میشه

khodadoust

New member
کد رهگیری رو توی کدوم قسمت میخواد؟
برا من توی هیچ منویی هنوز کد رهگیری نمی خواد؟!

بالا