موافقم منمسلام دوستان
من اعتراض های خودم رو به سوالات براتون میذارم شما نطراتتون رو راجع به تک تکشون بگین و اگه صلاح دونستین شما ها هم همین اعتراض ها رو اعلام بفرمایید و اگر هم اعتراضی غیر از این موارد دارین کپی گیست کنین تا ما هم بفرستیم
با تشکر
::::::::::::::
1مجموعه پرستاريپرستاري داخلي و جراحيسوال 76 دفترچه ب
با سلام در متن گزینه های این سوال گزینه الف آمده است: " پس از گذشت دو ساعت از جراحی، باید مقدار ترشحات درون شیشه درناژ کاهش یابد." طبق کلید گزینه صحیح همان گزینه الف است در حالی که متن گزینه اشتباه بوده و باعث حذف آن در نگاه شرکت کننده میگردد زیرا مقدار ترشحات درون شیشه کاهش نمیابد بلکه ترشحات درن سینه کاهش میابد در حالی که سوال این مورد را به نظر می آورد که مواد ترشحی از شیشه به درون درن باز میگردند!!! که محتویات درون شیشه کم میشود.! مقدار ترشحات درون شیه درناژ کاهش نمیابد.... مقدار ترشحات ورودی به درن و شیشه درناژ کاهش می یابد.
سلام....سلام دوستان
من اعتراض های خودم رو به سوالات براتون میذارم شما نطراتتون رو راجع به تک تکشون بگین و اگه صلاح دونستین شما ها هم همین اعتراض ها رو اعلام بفرمایید و اگر هم اعتراضی غیر از این موارد دارین کپی گیست کنین تا ما هم بفرستیم. دفترچه من ب بوده
با تشکر
::::::::::::::
]مجموعه پرستاري پرستاري داخلي و جراحي 76
[/I][/B] با سلام در متن گزینه های این سوال گزینه الف آمده است: " پس از گذشت دو ساعت از جراحی، باید مقدار ترشحات درون شیشه درناژ کاهش یابد." طبق کلید گزینه صحیح همان گزینه الف است در حالی که متن گزینه اشتباه بوده و باعث حذف آن در نگاه شرکت کننده میگردد زیرا مقدار ترشحات درون شیشه کاهش نمیابد بلکه ترشحات درن سینه کاهش میابد در حالی که سوال این مورد را به نظر می آورد که مواد ترشحی از شیشه به درون درن باز میگردند!!! که محتویات درون شیشه کم میشود.! مقدار ترشحات درون شیه درناژ کاهش نمیابد.... مقدار ترشحات ورودی به درن و شیشه درناژ کاهش می یابد.
2 مجموعه پرستاري پرستاري داخلي و جراحي 95
با سلام اولا در بیماری که کتو اسیدوزش تشخیص داده شده است طبق سوال (بیمار مبتلا به کتواسیدوز دیابتیک) چه احتیاجی به کنترل قند خون به عنوان اولین اقدام می باشد؟ دوما کنترل قند اقدام درمانی نیست بلکه اقدام تشخیصی می باشد. مطابق با همه رفرنس ها درمان دهیدراتاسیون اولین اقدامی است که به درمان بیمار کمک میکند و کنترل قند خون فقط اقدامی کنترلی است و از آن گذته در بیمار مبتلای تشخیص داده شده انجام اضطرار ندارد. با تشکر
3 مجموعه پرستاري پرستاري كودكان 104
با سلام ... در رفرنس های مختلف هر دو گزینه "ب" و "د" صحیح آمده است یعنی در بعضی خوابیده به پشت و بعضی خوابیده به پهلو آمده است.
4 مجموعه پرستاري روان 3 با سلام جسارتا اگر به تعریف صحیح مواجه سازی برگردیم آن را تقریبا هم معنی غوطه ور سازی در رفرنس ها آورده اند و مربوط می شود به روبرو کردن بیمار با آنچه موجب اختلالش شده است مثلا روبرویی و مواجهه با عوامل استرسش و این مورد ربطی به کلام و مصاحبه ندارد و کاملا یک نوع درمان محسوب میشود و نه روش ارتباطی.. روش ارتباطی کلامی به کار رفته د راین سوال روشن سازی بیمار است .. .. در واقع مواجه سازی اصلا جزو روش های ارتباطی نیست بلکه یک روش درمانی هم معنی غوطه ور سازی یا روبرویی بیمار است در حالی که د رسوال روش ارتباطی مد نظر است که به این ترتیب گزینه الف صحیح می باشد.
5 مجموعه پرستاري پرستاري كودكان 31
با سلام جسارتا در این سوال آمده است "پیشگیری از بروز عوامل خطرزای بیماری های قلبی عروقی" که اگر به این جمله دقت شود معنی آن این است که کودکی به مشکل قلبی عروقی دچار است و منظور سوال عوامل خطرزایی است که پس از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کودک را تهدید میکند که این مورد قطعا پیشگیری بدوی نیست. اگر سوال به این شکل مطرح می شد که عوامل خطرزایی که موجب ابتلا به بیماری های قلبی عروقی میشوند گزینه الف صحیح میشد. در حالی که این سوال عوامل خطرزا برای کودکان مبتلا به بیماری قلبی و نوع پیشگیری از آن را می خواهد. با تشکر
6 مجموعه پرستاري پرستاري كودكان 34
با سلام جسارتا در رفرنس ها به گزینه یک تا چهار سال نیز اشاره شده است
7 مجموعه پرستاري بهداشت جامعه 40
با سلام تولید ناخالص ملی توسط تک تک افراد یک کشور است امام تولید ناخالص داخلی میتواند توسط افرادی از سایر کشور ها در داخل کشور انجام شود و در واقع تولید ناخالص داخلی در نظام اقتصادی است در حالی که تولید ناخالص ملی ارزش تمامی کالاها و خدمات تولید شده توسط مردم آن کشور است در حالی که نظام اقتصادی میتواند تولیدات سایر افراد از کشورهای دیگر را که در این کشور فعالیت می کنند را در بر بگیرد ینی همان نظام اقتصادی که به نظر گزینه تولید ناخالص داخلی صحیح می آید. با تشکر
8 مجموعه پرستاري بهداشت جامعه 49
با سلام طبق رفرنس ها گزینه الف و ب و حتی سایر گزینه ها هم تا حدی می تواند صحیح باشد با تشکر
9 مجموعه پرستاري بهداشت مادران و نوزادان 62
با سلام با توجه به رفرنس ها گزینه الف و د هر دو میتواند صحیح باشد. چرا که پس از افزایش fhr پرستار ابتدا برای تشخیص ناپایداری آن میتواند مادر را تغییر پوزیشن دهد و البته این مورد را طبیعی ذکر نماید. با تشکر
اره اگر سوالی رو ببینن تو برونر و برد پرستاری تشخیص بده حذف بشه میشه که احتمالش خیلی کم هسواقعا متاسفم واسه مصحح سوالات...نمیدونم چطور هنوز نمیدونه ک سلولهای سرطانی توسط ایمنی سلولی شناسایی میشن یا اینکه دیورز و پرادراری در مرحله حاد سوختگی ها رخ میده...یا اینکه مسمومیت در کودکان ۱-۴ ساله...و خیییلی از سوالات دیگه
..بیخیال من ک قیدش رو زدم...امیدوارم شما قبول شین...
بچه ها یعنی میشه کلید رو عوض کنن...سوالی رو حذف کنن با جواب رو عوض کنن؟؟؟؟
آتوپیک که نه....چون ارثیه.... phc رو درست میفرمایید.همینطور اسیدی شدن که به نظر میرسه گزینه ج و دال هر دو درست هستن.سلام بچه ها عامل درماتیک اتوپیک نمیشه عفونت قارچی؟ نخستین اصل کلیدی phcمشارکت جامعه نمیشه تو تستا من همیشه مشارکت جامعه رو جواب ص دیدم، جهت کاهش عفونت دستگاه تناسلی مادر اسیدی شدن ترشحات واژن میتونه جواب ص باشه ، جنین در وضعیت اکسی پوت پوستریر زایمان سریع نمیتونه جواب ص باشه؟
سلام بچه ها عامل درماتیک اتوپیک نمیشه عفونت قارچی؟ نخستین اصل کلیدی phcمشارکت جامعه نمیشه تو تستا من همیشه مشارکت جامعه رو جواب ص دیدم، جهت کاهش عفونت دستگاه تناسلی مادر اسیدی شدن ترشحات واژن میتونه جواب ص باشه ، جنین در وضعیت اکسی پوت پوستریر زایمان سریع نمیتونه جواب ص باشه؟
آتوپیک که نه....چون ارثیه.... phc رو درست میفرمایید.همینطور اسیدی شدن که به نظر میرسه گزینه ج و دال هر دو درست هستن.
حدود پنج شیش تا از سوالات دو گزینه صحیح دارن.و چون در سوال هیچی اشارهای به مهمترین یا اولویت بندی نشده پس هر دو گزینه صحیح هستن.من به همشون اعتراض کردم.
جواب اصل کلیدی میشه برابری توزیع تو همه کتابا هستشسلام بچه ها عامل درماتیک اتوپیک نمیشه عفونت قارچی؟ نخستین اصل کلیدی phcمشارکت جامعه نمیشه تو تستا من همیشه مشارکت جامعه رو جواب ص دیدم، جهت کاهش عفونت دستگاه تناسلی مادر اسیدی شدن ترشحات واژن میتونه جواب ص باشه ، جنین در وضعیت اکسی پوت پوستریر زایمان سریع نمیتونه جواب ص باشه؟