نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی اردیبهشت 94

دنیز70

New member
بچه ها ترخدا سوال 6 آخه چرا ج من با قطعیت ب زدم عینا این سوال رو دیده بودم قبلا بعد درباره ی سوالات 64و 6 6 به نظر شما جواب درسته سوال 92 فیزیولوژی هم به نظرمن ب درسته آخه چرا الف .:65d6a5d6s::(50):

mrf343

New member
دوست عزیز توی سوال 6 میگه جسم با سرعت ثابت از سطح میاد پایین، یعنی سطح اصطکاکی برابر شتاب جسم دارد...
پس ج باید درست میشد که اونم نیس، چون در مخرج به جای 4 ، اپلیسون گذاشته
و نیز سوال یازده هم فراموش نشود که اوج هنرنمایی تایپیست اینجا در قرار ندادن منفی ثابت بولتزمن هستش و با این وجود باید توان گزینه ها تماما مثبت میشد ...
در مورد 66 و 92 هم موافقم باهاتون

58vida

New member
بچه ها ترخدا سوال 6 آخه چرا ج من با قطعیت ب زدم عینا این سوال رو دیده بودم قبلا بعد درباره ی سوالات 64و 6 6 به نظر شما جواب درسته سوال 92 فیزیولوژی هم به نظرمن ب درسته آخه چرا الف .:65d6a5d6s::(50):
دنیز 70 سوال 92 صحیح است چون عضله قلبی یک عضله صاف هست وبه علت پمپ سدیمی کلسیمی پتانسیل کفه طولانی مدت دارد

neda24

New member
بچه ها میشه بگید دقیقا کدوم سوالا اشتباه و چطور باید اعتراض کنیم....

سلام سوال 99 فیزیوژی گزینه ج اشتباه است وب صحیح است چون کاهش ph یعنی اسیدوز باعث کاهش انتقال سیناپسی میشود
همین طور سوال 100 گزینه صحیح نداره وجواب وزارت بهداشت اشتباه است چون سمپاتیک نور اپی نفرین ازاد میکند
سوال 102 هم اشتباه است وگرینه صحیح ندارد چون راویه جناغی هم سطح با t2است

من عینا اینارو کپی کردم در متن اعتراضات ممنونم یه 7-8 تا زبان هم پیدا کنین بارمون رو می بندیم و قبول می شیم ایشالله

سلام ایا اعتراض ها حتما باید با ذکر منبع باشد

نه اگر قطعا با منبع بود منبع هم ستاره دار ذکر می شد

- - - Updated - - -

دوست عزیز توی سوال 6 میگه جسم با سرعت ثابت از سطح میاد پایین، یعنی سطح اصطکاکی برابر شتاب جسم دارد...
پس ج باید درست میشد که اونم نیس، چون در مخرج به جای 4 ، اپلیسون گذاشته
و نیز سوال یازده هم فراموش نشود که اوج هنرنمایی تایپیست اینجا در قرار ندادن منفی ثابت بولتزمن هستش و با این وجود باید توان گزینه ها تماما مثبت میشد ...
در مورد 66 و 92 هم موافقم باهاتون

66 مورد سئوال چیه بگین اعتراض بدیم

- - - Updated - - -

يزيك عمومي (مكانيك-الكتريسيته- مغناطيس- حرارت- صوت - نور و ديدگاني)
6
در سئوال 6 غلط چاپی وجود داشته و به جای عدد 4 اپسیلن تایپ شده است ، و در نتیجه پاسخ معتبر با گزینه های داده شده در دفترچه برای این سئوال وجود ندارد .

- - - Updated - - -

فيزيك عمومي (مكانيك-الكتريسيته- مغناطيس- حرارت- صوت - نور و ديدگاني)
7
مبانی فیزیک جلد اول مکانیک و گرما-ویرایش نهم 1 138
در این سئوال : 1. نیروی مورد سئوال مشخص نشده است 2.در تمامی کتب منبع معرفی شده مثل هالیدی ، نماد قراردای برای اصطکاک f کوچک ( بسته به ایستایی یا جنبشی بودن آن اندیس k یا s می گیرد ) و حتما برای نیروی عمود بر سطح باید عمود بودن آن با اندیس N مشخص گردد ، بنابراین نوع نیرو باید روی سئوال مشخص می گردید . 3.جهت نیرو نیز روی سئوال مشخص نشده ، این نیرو می توانست نیروی خارجی هم محسوب گردد .

تو ابن سوال باید می گفت که سرعت در فاصله ی 30 سانتی متری از وضع تعادل ذره چقدر است.ولی مشخص نکرده.
مهمتر اینکه وقتی میگیم معادله ی موج ،حتما باید معادله دو متغیره بر حسب مکان وزمان باشه. منبع هالیدی جلد 2
ابن معادله معادله ی نوسان یک نقطه از محیط هستش.چون فقط وابسته به زمانه ومکان در معادله دخیل نیست.

من همین رو عینا نوشتم تو متن اعتراضم ، چقدر حال می ده اعتراض

من برای همه کسانی که ایمیلشون رو داشتم متن اعتراضاتم رو فرستادم بی زحمت اعتراضاتتون رو با هم هماهنگ کنین اعتراضام رو نتونستم اینجا آپلود کنم حجمش جور در نمی آد

اپسیلنی ک تو میدان نوشته اشتباه

نداجان دخترم یه توضیح درست درمون بنویس که بتونیم برای وزارت بهداشت بنویسیم مثلا بگو این باید اینطوری نوشته می شد و به اشتباه اینطوری تایپ شده و روی سئوال غلط است
من که نزدم چون مغناطیس مطالعه نداشتم

neda24

New member
نداجان دخترم یه توضیح درست درمون بنویس که بتونیم برای وزارت بهداشت بنویسیم مثلا بگو این باید اینطوری نوشته می شد و به اشتباه اینطوری تایپ شده و روی سئوال غلط است
من که نزدم چون مغناطیس مطالعه نداشتم

چشم خانم سهرابی فر جان

بالا