دنیز 70 سوال 92 صحیح است چون عضله قلبی یک عضله صاف هست وبه علت پمپ سدیمی کلسیمی پتانسیل کفه طولانی مدت داردبچه ها ترخدا سوال 6 آخه چرا ج من با قطعیت ب زدم عینا این سوال رو دیده بودم قبلا بعد درباره ی سوالات 64و 6 6 به نظر شما جواب درسته سوال 92 فیزیولوژی هم به نظرمن ب درسته آخه چرا الف .:65d6a5d6s:50):
سلام سوال 99 فیزیوژی گزینه ج اشتباه است وب صحیح است چون کاهش ph یعنی اسیدوز باعث کاهش انتقال سیناپسی میشود
همین طور سوال 100 گزینه صحیح نداره وجواب وزارت بهداشت اشتباه است چون سمپاتیک نور اپی نفرین ازاد میکند
سوال 102 هم اشتباه است وگرینه صحیح ندارد چون راویه جناغی هم سطح با t2است
سلام ایا اعتراض ها حتما باید با ذکر منبع باشد
دوست عزیز توی سوال 6 میگه جسم با سرعت ثابت از سطح میاد پایین، یعنی سطح اصطکاکی برابر شتاب جسم دارد...
پس ج باید درست میشد که اونم نیس، چون در مخرج به جای 4 ، اپلیسون گذاشته
و نیز سوال یازده هم فراموش نشود که اوج هنرنمایی تایپیست اینجا در قرار ندادن منفی ثابت بولتزمن هستش و با این وجود باید توان گزینه ها تماما مثبت میشد ...
در مورد 66 و 92 هم موافقم باهاتون
تو ابن سوال باید می گفت که سرعت در فاصله ی 30 سانتی متری از وضع تعادل ذره چقدر است.ولی مشخص نکرده.
مهمتر اینکه وقتی میگیم معادله ی موج ،حتما باید معادله دو متغیره بر حسب مکان وزمان باشه. منبع هالیدی جلد 2
ابن معادله معادله ی نوسان یک نقطه از محیط هستش.چون فقط وابسته به زمانه ومکان در معادله دخیل نیست.
سوال 40 هم اشتباه چاپی داره
من 64 رو نزدم و تعویض گزینه فرقی به حال من نمی کنهپس سوال 64 چی؟
اپسیلنی ک تو میدان نوشته اشتباه
نداجان دخترم یه توضیح درست درمون بنویس که بتونیم برای وزارت بهداشت بنویسیم مثلا بگو این باید اینطوری نوشته می شد و به اشتباه اینطوری تایپ شده و روی سئوال غلط است
من که نزدم چون مغناطیس مطالعه نداشتم