12500
Member
الان ک نمیزنن تحت هیچ شرایطی بخان خیلی لطف کنن دیگه سه شنبه میزنن:black_eyed:حسم اینجوریه ولی ار خدامه همین الان بزنن:1dco2x0p1lilzhfpg1t
الان ک نمیزنن تحت هیچ شرایطی بخان خیلی لطف کنن دیگه سه شنبه میزنن:black_eyed:حسم اینجوریه ولی ار خدامه همین الان بزنن:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام بچه ها کجایید قرار بود بگید کجا قبول شدید من علوم پزشکی بوشهر قبول شدم رفتم دانشجوی دکتر سینا دوبرادران شدم
بالاخره تبریز قبول شدین؟[emoji4]سی و یک شدم
اره خوبه به شهرمون نزدیکه. منم به شما تبریک میگم ان شاالله همیشه موفق و سر بلند باشید و قبولی در مقطع دکترا:riz304:سلام.. خیلی خیلی تبریک میگم.. خیلی هم عااالی.. نزدیکم هست بهتون..:ad54ad:
منم قزوین
سلام بچه ها کجایید قرار بود بگید کجا قبول شدید من علوم پزشکی بوشهر قبول شدم رفتم دانشجوی دکتر سینا دوبرادران شدم
سلام عزیزم ....به به مبارک باشه...منم دانشگاه تهران:rolleyessmileyanim:
اون شکلکه اولی اشتباه شد میخواستم اینا رو بفرستم:rose::thumbsupsmileyanim:سلااااام مبارک مبارک... به سلامتی عزیزم ان شاالله همیشه موفق باشیدخااااانم:smiliess (13)::thumbsupsmileyanim:
شما چرا نمیگی کجا قبول شدی؟؟زیر لفظی میخای عاایاا؟؟زهرا تو می ری واسه ریز نمرات؟به شما دانشگاه تهران فرم واسه ریز نمرات می ده بری درخواست ریز نمرات بدی؟اصلا لازمه؟
بالاخره تبریز قبول شدین؟[emoji4]
شما چرا نمیگی کجا قبول شدی؟؟زیر لفظی میخای عاایاا؟؟
عههه چه خوب،مبارکه تبریک میگم.منم تبریز قبول شدم پس هم دانشکده ای شدیم[emoji4]اره قبول شدم شما چی؟
عههه چه خوب،مبارکه تبریک میگم.منم تبریز قبول شدم پس هم دانشکده ای شدیم[emoji4]
منم تبریک میگم :rose:
گواهی موقت کافیه،حالا ریز نمراتم ببرین اون برگه تسویهدحساب هم همراهتون باشه.اون 3تا فرم رو هم دانلود کنین پر کنین.شماهم 17م میرین ثبت نام؟برا ثبت نام فقط گواهی موقت کافیه و یا ریزنمراتم میخاد؟
دانشگاه تبریزشما واسه کدوم شهرید؟