ahmadkarimi88
New member
سلام شما در تخمین رتبه مشارکت دارید؟
ببخشید بعد از کجا متوجه میشیم که کجا قبول میشیم از روی این اطلاعات حدودا
فکر نکنم تاثیری داشته باشه من که قسمت آمار اطلاعات اصطلاحات رو وارد کردم و برعکس[
خب ضریب این دو درس فرق داره
دوستان عزیز.این فایل مربوط به تخمین رتبه کنکور اپیدمیولوژی سال 92 هست . مقایسه کنید ببینید نمره های شما چطوره.
دوست عزیز بقیه اش را لطفا بذارید
اصلا بقیه داره ؟؟؟؟؟؟
راستش این عکس مربوط به دو سال پیش بود که گذاشتم. اگه پیدا کردم میذارم. بله بقیه هم داره و فکر کنم بیش از 150 نفر شرکت کرده بودند توتخمین رتبه
سلام زبان انگلیسی چی خوندید مهندس ریدینگ های امتحان از ریدینگ های کتاب هست یا طراح سوال خودش ریدینگ طرح میکنهبچه ها این درصدای منه. به نظرتون رتبم حدود چنده؟ آمار 60,اصطلاحات 85,مبانی 50,بهداشت 67,بیماریها 43,زبان 46
سلام دوستان با این درصدا کجا میشه قبول شد؟ مبانی 80 آمار 80 اصصلاحات 85 . زبان 40 . بهداشت 55 . بیماریها 60[/QUOTE
سلام در مقایسه با درصدای پارسال میانگین شما 1 درصد بیشتر از رتبه 28 و 1 درصد کمتر از رتبه 23 هست یعنی قبولی دانشگاه شهید بهشتی اما در کل نمیشه اظهار نظر قطعی کرد چون شاید امسال درصدا با پارسال متفاوت باشه
من یکی از بچه های پارسالو میشناسم که دقیقا با میانگین 58 درصد شد رتبه 82 و زاهدان قبول شد شما هم میانگینتون شده 58 یعنی احتمالا رتبتون بین 70 تا 100 باشهبچه ها این درصدای منه. به نظرتون رتبم حدود چنده؟ آمار 60,اصطلاحات 85,مبانی 50,بهداشت 67,بیماریها 43,زبان 46
من فکر میکنم نباید از الان در مورد رتبه قضاوت کرد چون تعداد شرکت کننده ها توی تخمین رتبه تا الان کلا 34 نفریم که نمیتونه مبنای مقایسه قرار بگیره ، باید صبر کنیم تا 6 تیر ببینیم چی میشه.دوستان این تخمین رتبه چقدر واقعی است ؟
سلام دوستان خداقوووووووووووووووت ...مامان شاین عزیز ،جنا ب fnpsh کنکورررررررر خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/