alohao
Member
الان من نمیدونم اون فرم رو یه بار پر کنیم بفرستیم دیگه فرصت دیگه ای نداریم؟ یا بازهم میشه بفرستیم؟
ی خورده دیگه صبر کنیم، شاید یکی دیگه بیاد چنتا سوال برا اعتراض پیدا کنه....نمیدونم ی بار میشه فرستاد یا چند بار، بهتر ریسک نکنیم...
الان من نمیدونم اون فرم رو یه بار پر کنیم بفرستیم دیگه فرصت دیگه ای نداریم؟ یا بازهم میشه بفرستیم؟
سوالای زبان عصر جمعه رو تو لینک زیر قبل اومدن کلید اولیه دکتر حاج ملک اگه اشتباه نکنم جواب داده بود، تستای زبانی که من زده بودم جواب کلید با جواب دکتر حاج ملک یکی بود بقیشو نمیدونم نگاه نکردم..فقط شروع تستا بجای 71 از 121 هستشفک کنم تااتمام مهلتش بشه چندبارپرش کرد.....کاش بچه ها سوالای زبانوبررسی میکردنواطلاع میدادن......
آره سوال 2 که خیلی تابلوههههمنو alohaoمیگیم سوال 2ام اشتباهه واسه اینم اعتراض میدیم..بچه هاگفتن 84ام گزینه های aوd درستن اینم یادمون نره......
من که سوال 2 رو مثل کلید جواب دادم ولی اگه میخواین اونم جز اعتراضات باشه.
به mhz2هم پیام دادم که سوالی که میگه مشکل داره رو با منبعش بهمون بگه.
ایشون هم گفتن که یه سوال زبان فقط مشکل دار بوده و 2گزینه ی صحیح تو گزینه ها بوده
میگین یعنی ممکنه که اعتراضات بررسی نشه؟ ولی معمولا تو کنکورهای اخیر کلید اولیه و نهایی با هم فرق داشتن!
به نظر من از کنکور پارسال سخت تر بود. و تقریبا هم سطح با کنکور دو سال پیش بود. نظر شما چیه؟
راستی شماها کنکور آزمایشی های سنا رو شرکت کردین؟
میگم ماهم واسه 53 اعتراض بدیم شایدرسیدگی کردن..
والاچی بگم آره ازپارسال وسالای قبل سختتر ومفهومی تراومده بود..
آزمون های سناروشرکت نکردم ..
mikhasam bedunam vase regression ketabe lari behtare ya montgomeri? az key shoru konam behtare??