نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

alohao

Member
الان من نمیدونم اون فرم رو یه بار پر کنیم بفرستیم دیگه فرصت دیگه ای نداریم؟ یا بازهم میشه بفرستیم؟

ی خورده دیگه صبر کنیم، شاید یکی دیگه بیاد چنتا سوال برا اعتراض پیدا کنه....نمیدونم ی بار میشه فرستاد یا چند بار، بهتر ریسک نکنیم...

jojo.ph

New member
به نظرمنم اشتباه دیگه ای نداره البته درموردزبان چیزی نمیدونم!!!!!!!!
والاچی بگم پارسال که اعتنایی نکردن به اعتراضات!!!!!!!زورکی که نیست دلشون نخواست!!!!!!!!!!ولی انشالا که امسال وقت بزارن واهمیت بدن...

fateme5

New member
خب پس تا حالا قرار شد درخواست بررسی 3تا سوال رو بدیم. 41 و 43 و 45 . درسته؟

زبان رو هم از mhz2 یا کیان دیگه ای که زبانو خوب بلدن می پرسیم.

بچه های دیگه هم بیان که منابعمون کامل بشه خیلی خوبه

آخرین ویرایش:

alohao

Member
فک کنم تااتمام مهلتش بشه چندبارپرش کرد.....کاش بچه ها سوالای زبانوبررسی میکردنواطلاع میدادن......
سوالای زبان عصر جمعه رو تو لینک زیر قبل اومدن کلید اولیه دکتر حاج ملک اگه اشتباه نکنم جواب داده بود، تستای زبانی که من زده بودم جواب کلید با جواب دکتر حاج ملک یکی بود بقیشو نمیدونم نگاه نکردم..فقط شروع تستا بجای 71 از 121 هستش

کلید سوالات درس زبان(آزمون ارشد 94 عصر جمعه) | اخبار آزمون ارشد پزشکی

jojo.ph

New member
منو alohaoمیگیم سوال 2ام اشتباهه واسه اینم اعتراض میدیم..بچه هاگفتن 84ام گزینه های aوd درستن اینم یادمون نره......

alohao

Member
منو alohaoمیگیم سوال 2ام اشتباهه واسه اینم اعتراض میدیم..بچه هاگفتن 84ام گزینه های aوd درستن اینم یادمون نره......
آره سوال 2 که خیلی تابلوهههه
41
43
45
حتی 49 هم میدم.بنظرم صورت سوالش دو پهلو بود
البته اگه بقیه بجهام بفرستن خیلی بهتره ظاهرا رتبشون خیلی بالست که نمیان سری بزنن

fateme5

New member
من که سوال 2 رو مثل کلید جواب دادم ولی اگه میخواین اونم جز اعتراضات باشه.
به mhz2هم پیام دادم که سوالی که میگه مشکل داره رو با منبعش بهمون بگه.
ایشون هم گفتن که یه سوال زبان فقط مشکل دار بوده و 2گزینه ی صحیح تو گزینه ها بوده

میگین یعنی ممکنه که اعتراضات بررسی نشه؟ ولی معمولا تو کنکورهای اخیر کلید اولیه و نهایی با هم فرق داشتن!

alohao

Member
ی سوال داشتم، ب نظرتون کنکور امسال نسبت به سال پیش و دو سال پیش چطور بود از نظر سادگی یا سختی؟

fateme5

New member
به نظر من از کنکور پارسال سخت تر بود. و تقریبا هم سطح با کنکور دو سال پیش بود. نظر شما چیه؟

راستی شماها کنکور آزمایشی های سنا رو شرکت کردین؟

jojo.ph

New member
جواب منم برا49 باکلید یکیه!!ولی واسه خاطرشما وباتوجه به توضیحاتی که دادیدمشکل دوگزینه صحیح رودرخواست میکنم..

alohao

Member
من که سوال 2 رو مثل کلید جواب دادم ولی اگه میخواین اونم جز اعتراضات باشه.
به mhz2هم پیام دادم که سوالی که میگه مشکل داره رو با منبعش بهمون بگه.
ایشون هم گفتن که یه سوال زبان فقط مشکل دار بوده و 2گزینه ی صحیح تو گزینه ها بوده

میگین یعنی ممکنه که اعتراضات بررسی نشه؟ ولی معمولا تو کنکورهای اخیر کلید اولیه و نهایی با هم فرق داشتن!

به این کار میگن از خود گذشتگی:28: شما که درس زدین نفرستین اگه بررسی کنن به همون اعتراض من و jojo.ph رسیدگی میکنن
ایشالا ک بررسی میکنن.....

jojo.ph

New member
میگم ماهم واسه 53 اعتراض بدیم شایدرسیدگی کردن..
والاچی بگم آره ازپارسال وسالای قبل سختتر ومفهومی تراومده بود..
آزمون های سناروشرکت نکردم ..

alohao

Member
به نظر من از کنکور پارسال سخت تر بود. و تقریبا هم سطح با کنکور دو سال پیش بود. نظر شما چیه؟

راستی شماها کنکور آزمایشی های سنا رو شرکت کردین؟

من که ساله اولمه شرکت میکنم. و کنکور ازمایشیم شرکت نکردم، فقط خواستم بدونم سطح امسال چطور بوده چون غلطام زیاده....

fateme5

New member
منم بار اولم بود که کنکور آمارزیستی دادم. اینکه گفتم سختتر یا آسونتر بوده، از روی آزمونهایی که از خودم گرفتم گفتم..

alohao

Member
میگم ماهم واسه 53 اعتراض بدیم شایدرسیدگی کردن..
والاچی بگم آره ازپارسال وسالای قبل سختتر ومفهومی تراومده بود..
آزمون های سناروشرکت نکردم ..

مشکله 53 چیه چون حلش نکردم و موقع کنکور تستشو نزدم، من براش اعتراض بفرستم

Mahsabani

New member
bacheha man parsal konkur dadam tuye khune konkur dadan kheilii fargh dare ba jave emtehan mano dustam jofti vaght kam avordim albate man nakhunde budam ama dustam ahvaz parsal ghabul shod emsalam nashod bekhunam ama ghasd daram vase sale dge hatman bekhunam

fateme5

New member
mikhasam bedunam vase regression ketabe lari behtare ya montgomeri? az key shoru konam behtare??

کاش فارسی تایپ کنید!
من که تا جواب نهایی نیاد و معلوم نشه که قبول میشم یا نه، نمیتونم توصیه ای به کسی بکنم که چه کتابی بخونه چون من مونتگمری نخوندم اصلا. jojo.ph که مونتگمری خوندن، شاید بهتر بدونن. ولی یه چیزیو میگم: اینکه کنکورهای آزمایشی جامع 3 مرحله ی آخرو حتما حتما حتما شرکت کنید!!

آخرین ویرایش:

jojo.ph

New member
سلام دوست خوب..اگه میخای رتبه ی خوبی بیاری ازالان شروع به خوندن زبان کن با504شروع کن بعدلزگی وزبان کنکورهای سال قبل..
واسه احتمال جلد1 خلاصه پردازش..
نمونه گیری جلد1و2عمیدی..
رگرسیون لاری ومونتگمری..
ناپارامتری بهبودیان..
طرح مونتگمری..
ریاضیشم راحته هرچی که داری بخون..+7سال کنکوراخیر..موفق باشی..

بالا