نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

fateme5

New member
سلام و عید دوستانیکه تازه اومدن هم مبارک

خب شما بنظرتون کدوم سوالا مشکل دارند؟

41 و 45 که ما سه نفر با مشکل دار بودنش موافقیم.

همچنین در مورد 43 و 53 و 2 هم نظرتونو بگین

Mahsabani

New member
منم در مورد بیمه ک اقتصادی زیاد نمیدونم فقط میدونم دکترا نداره.کسی از بازار کارش خبر داره؟

m.g.h

New member
سلام و عید دوستانیکه تازه اومدن هم مبارک

خب شما بنظرتون کدوم سوالا مشکل دارند؟

41 و 45 که ما سه نفر با مشکل دار بودنش موافقیم.

همچنین در مورد 43 و 53 و 2 هم نظرتونو بگین

شرمنده دوستان من بخاطرنیمه شعبان دوتابرنامه مجری بودم الان اومدم خونه خیلی هم خسته ام.قرار بودریاضی وزبان بامن باشه من کل سوالای زبان روحل کردم به دوتاسوال غلط رسیدم اما ریاضی رووقت نکردم میتونم فردا هم ریاضی هاروحل کنم بعدازظهرجواب بدم چون صبح بازم برنامه نیمه شعبان هستم بعدناهارمیام خونه

jojo.ph

New member
نگید توروخدامن رویایی زیستی رودارم ازطرفی فرصتشم ندارم بازپشت کنکوربمونم مجبورم بیمه اکو یاامارریاضی بخونم:wacsmiley:

jojo.ph

New member
خسته نباشیدودستتون دردنکنه فعلا اون دوتای زبانم به مابگیدبدونیم....

m.g.h

New member
نگید توروخدامن رویایی زیستی رودارم ازطرفی فرصتشم ندارم بازپشت کنکوربمونم مجبورم بیمه اکو یاامارریاضی بخونم:wacsmiley:

جسارت نشه دوستان میشه فقط درمورد اشکالات سوالات حرف بزنیم

fateme5

New member
شرمنده دوستان من بخاطرنیمه شعبان دوتابرنامه مجری بودم الان اومدم خونه خیلی هم خسته ام.قرار بودریاضی وزبان بامن باشه من کل سوالای زبان روحل کردم به دوتاسوال غلط رسیدم اما ریاضی رووقت نکردم میتونم فردا هم ریاضی هاروحل کنم بعدازظهرجواب بدم چون صبح بازم برنامه نیمه شعبان هستم بعدناهارمیام خونه

چه برنامه ی متنوعی دارین...

حالا زبان کدوما مشکل دارن؟84 و چند؟

jojo.ph

New member
درکل اقتصادی یه رشته من دراوردیه!!منم شنیدم!!!!زیادفرقیم باریاضی نداره..البته دروس ارائه شده هرکدوم بااونیکی کمی فرق میکنه والبته خوندن ریاضیش سختره !!!!!!!!!!!!!

alohao

Member
بسته به علاقت و ارادت داره لزوما زیستی مساوی موفقیته بیشتر نیست، اینقد که میگین محض بده بده بستگی ب طرفم داره، ادمایی رو میشناسم که رفتن محض و زدن تو کارای کاربردی و الن از 10 تا امار زیستی برشششون بیشتره....
ولی روی هم رفته امار بیمه هم اونقدر جالب نیستش (البته میگم وقتی زیستی وجود داره که یکی از اساتیدم میگفت تقریبا بیکار نداره امار زیستی. ولی محض تا دلت بخواد و کاربری و بیم هم ن به شدت محض ولی همچین اش دهن سوزیم نیستن)با بچه های ارشد بیمه شهید بهشتی صحبت کردم اونا میگفتن که برو زبانتو قوی کن برو اکو طباطبایی چون درسایه کاربری در مورد بیمه اونجا بیشتر مانور میدن بهتره

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
من که زبان زیاد بلد نیستم. شما و mhz2 نظراتون هماهنگ شه بعد به ما بگین، خیلی خوب میشه

خب فردا اگه وقت کردین اون سوالهای کاربردی که گفتیم رو یه نگاهی بکنید

m.g.h

New member
من که زبان زیاد بلد نیستم. شما و mhz2 نظراتون هماهنگ شه بعد به ما بگین، خیلی خوب میشه

خب فردا اگه وقت کردین اون سوالهای کاربردی که گفتیم رو یه نگاهی بکنید

میدونم سوالهاروتوپست های قبلی گفتین اما اگه امکان داره شماره سوالهارودوباره بگین فقط شماره سوالها

jojo.ph

New member
مابه این نتایح رسیدیم..2میشه گزینه ب نه دال..
41 که جواب درگزینه هانیست و16 میشه..
45جیمدرسته نه دال..
43ب درسته نه دال..
49هم ب وجیم درسته

m.g.h

New member
مابه این نتایح رسیدیم..2میشه گزینه ب نه دال..
41 که جواب درگزینه هانیست و16 میشه..
45جیمدرسته نه دال..
43ب درسته نه دال..
49هم ب وجیم درسته

درمورد41 منم مثل شماهستم سرجلسه هم به این نتیجه رسیدم ونزدم وفکرکنم نظرمادرسته وجواب توگزینه ها نیست ولی بقیه سوالات صورتشون الان یادم نیست فردا نگاه میکنم وجواب میدم

بالا