ممنون، ولی زیستی کجا بیمه کجا..........تبریک میگم 42عالیه بیمه بهشتی رومیارید ولی گفته باشم خیلی سخت میگرن...انشالاکه زیستی هم میارید..
سلام و عید دوستانیکه تازه اومدن هم مبارک
خب شما بنظرتون کدوم سوالا مشکل دارند؟
41 و 45 که ما سه نفر با مشکل دار بودنش موافقیم.
همچنین در مورد 43 و 53 و 2 هم نظرتونو بگین
اره ولی از اساتید و دانشجوهای ارشد و دکترا پرسیدم خیلیم اقتصادیو بیمه فرق ندارن وقتی پای زیستی در میونه.....شما که 42 شدید آمار اقتصادی و آمار بیمه که میارید
نگید توروخدامن رویایی زیستی رودارم ازطرفی فرصتشم ندارم بازپشت کنکوربمونم مجبورم بیمه اکو یاامارریاضی بخونم:wacsmiley:
شرمنده دوستان من بخاطرنیمه شعبان دوتابرنامه مجری بودم الان اومدم خونه خیلی هم خسته ام.قرار بودریاضی وزبان بامن باشه من کل سوالای زبان روحل کردم به دوتاسوال غلط رسیدم اما ریاضی رووقت نکردم میتونم فردا هم ریاضی هاروحل کنم بعدازظهرجواب بدم چون صبح بازم برنامه نیمه شعبان هستم بعدناهارمیام خونه
من به فاطمه خانم گفتم من اعتقادی به کلید سوالات ندارم وبررسی نکردم امابیوستانمره ی منو 150 پیش بینی کردهm.g.h سلام
نمره کلت با کلید چند شده؟؟
برامنچه برنامه ی متنوعی دارین...
حالا زبان کدوما مشکل دارن؟84 و چند؟
بسته به علاقت و ارادت داره لزوما زیستی مساوی موفقیته بیشتر نیست، اینقد که میگین محض بده بده بستگی ب طرفم داره، ادمایی رو میشناسم که رفتن محض و زدن تو کارای کاربردی و الن از 10 تا امار زیستی برشششون بیشتره....نگید توروخدامن رویایی زیستی رودارم ازطرفی فرصتشم ندارم بازپشت کنکوربمونم مجبورم بیمه اکو یاامارریاضی بخونم:wacsmiley:
من که زبان زیاد بلد نیستم. شما و mhz2 نظراتون هماهنگ شه بعد به ما بگین، خیلی خوب میشه
خب فردا اگه وقت کردین اون سوالهای کاربردی که گفتیم رو یه نگاهی بکنید
مابه این نتایح رسیدیم..2میشه گزینه ب نه دال..
41 که جواب درگزینه هانیست و16 میشه..
45جیمدرسته نه دال..
43ب درسته نه دال..
49هم ب وجیم درسته