نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

jojo

New member
خو بد شانسم دیگه....اه:smilies-azardl (181

20 هم بدن یه 2 تا سوال جا به جا بشه پاس میشم...

دلتون میاد من بیافتممممممممم

:rose:
نه بیست تا رو که همیشه دادن ان شالله امسال هم بدن!!گفتی 100 درصد قبول میشنو گفتم....

soheil

New member
نه بیست تا رو که همیشه دادن ان شالله امسال هم بدن!!گفتی 100 درصد قبول میشنو گفتم....
آخه من لب مرزی شدم...اگه 25 بدن خدا پدر مادرشون بیامرزه!!!

وای حالا فک کن اینا نمره بدن من با 99 بیافتم....:33:
بیشترا دیگه قبول میشن اینجوری نمره بدن..

Dr.Arash

New member

نه اگر بخوان بدن يجورى نمره ميدن كه بالاي ١٠٠ شى ، حالا بازم ببينيم خدا چي ميخواد :smilies-azardl (181

jojo

New member

نه بابا به پزشکی یاگه راست گفته باشن و این جوری نمره داده باشن به دندون بیشتر میدن..ولی با اون اخباری که بچه ها از وزارت آوردن من از این اعلام اخبار امروز تعجب کردم..از دنیز بپرس که بهش گفتن با 92 امید نداشته باش..از حرفای سراج تو وزارت به بچه ها..اونوقت اومدن بیست تا دادن..اونم وقتی که وزارت تعطیل بوده!!فقط هم به یه دانشگاه اعلام شده!!یعنی یه وزارت به این کله گندگی مونده فقط به خاطر اینکه به یه دانشگاه نمره اعلام کنه!!

par

New member
نه بابا به پزشکی یاگه راست گفته باشن و این جوری نمره داده باشن به دندون بیشتر میدن..ولی با اون اخباری که بچه ها از وزارت آوردن من از این اعلام اخبار امروز تعجب کردم..از دنیز بپرس که بهش گفتن با 92 امید نداشته باش..از حرفای سراج تو وزارت به بچه ها..اونوقت اومدن بیست تا دادن..اونم وقتی که وزارت تعطیل بوده!!فقط هم به یه دانشگاه اعلام شده!!یعنی یه وزارت به این کله گندگی مونده فقط به خاطر اینکه به یه دانشگاه نمره اعلام کنه!!
bebin shahrivare 90 do-0staye man raftan pishe seraj besh eltemas kardan nomre bede o ina.... do0stam 90 shode bo0d, seraj besh goft chand shodi ta goft 90 seraj saresh dada zad goft boro bro0n baba man kheili beto0nam komak konam 2-3 nomrast khano0m az man 10 nomre mikhad....... ama!!!! didid keee 35ta ham dadan!!! baba be shayeaat go0sh nadid

D deniz

New member
be man kasi nagofte omid nadashte bash
man khodam omid nadashtam chon esfand ba unhame eteraz be zoor 10 ta dadan hala eteraz ham kam bud emsal !!!
ba kilide nahaii 93 shodam hala khube kamtar nashod !!!

soheil

New member
نه بابا به پزشکی یاگه راست گفته باشن و این جوری نمره داده باشن به دندون بیشتر میدن..ولی با اون اخباری که بچه ها از وزارت آوردن من از این اعلام اخبار امروز تعجب کردم..از دنیز بپرس که بهش گفتن با 92 امید نداشته باش..از حرفای سراج تو وزارت به بچه ها..اونوقت اومدن بیست تا دادن..اونم وقتی که وزارت تعطیل بوده!!فقط هم به یه دانشگاه اعلام شده!!یعنی یه وزارت به این کله گندگی مونده فقط به خاطر اینکه به یه دانشگاه نمره اعلام کنه
!!
ولی اون بچه های دانشگاه تهران که گفته بودن سوال های که 80% غلط زدن رو حذف و نمره رو روی نمودار میبرن!!
وزارت خونه هم فک نکنم کامل تعطیل بشه پنجشنبه ها...اونم وزارت بهداشت که خلاصه با کل کشور :33:در ارتباط هستش

memor

New member
dr.arash. شما هم دانشجوی خارجید؟ وای من 94 تا زدم یعنی واقعا اضافه کردن؟:33:

jojo

New member
وای بچه ها مخم درد گرفت...الهی همه قبول بشیم از شر وزارت خونه راحت بشیم....بای

yasamansh

New member
دانشگاه ما هم میگه تا شنبههههههههههههههههههههههههههههههه... خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Dr.Arash

New member
dr.arash. شما هم دانشجوی خارجید؟ وای من 94 تا زدم یعنی واقعا اضافه کردن؟:33:
بله ما ام از راه دور داريم حرص ميخوريم ، راستى memor العان. ايرانى يا نه ؟ ميخوام ببينم زنگ زدى وزارت يا جاى ديگه ؟ نكنه چون تعداد خارج از كشوريا كمتره نتايجشون رو زودتر اعلام كنن ؟

D deniz

New member
man yeki ke dg tobe kardam vase emtehan jozve bekhunam
age pass sham be khoda dg hamishe refrens mikhunam ke dg vase preanterni be in vaze darmandegi nayoftam

kash mido0nestim balatar az 19nomre ham dadan ya na!!??:black_eyed:

سلام
از اونجا که سیاستشون مبنی بر وجود کمترین ریزش :thumbsupsmileyanim: هست احتمالا به کسانی که نمره ی بیشتری احتیاج داشتن که پاس بشن بیشتر اضافه شده و به ما که خودمون پاسیم ایشالا کمتر اضافه میشه :smiliess (9):

بالا