خو بد شانسم دیگه....اه:smilies-azardl (181سهیل جان مادر خوبی؟چیز دیگه ای نمی خوای؟
20 هم بدن یه 2 تا سوال جا به جا بشه پاس میشم...
دلتون میاد من بیافتممممممممم
:rose:
خو بد شانسم دیگه....اه:smilies-azardl (181سهیل جان مادر خوبی؟چیز دیگه ای نمی خوای؟
نه بیست تا رو که همیشه دادن ان شالله امسال هم بدن!!گفتی 100 درصد قبول میشنو گفتم....خو بد شانسم دیگه....اه:smilies-azardl (181
20 هم بدن یه 2 تا سوال جا به جا بشه پاس میشم...
دلتون میاد من بیافتممممممممم
آخه من لب مرزی شدم...اگه 25 بدن خدا پدر مادرشون بیامرزه!!!نه بیست تا رو که همیشه دادن ان شالله امسال هم بدن!!گفتی 100 درصد قبول میشنو گفتم....
نه اگر بخوان بدن يجورى نمره ميدن كه بالاي ١٠٠ شى ، حالا بازم ببينيم خدا چي ميخواد :smilies-azardl (181آخه من لب مرزی شدم...اگه 25 بدن خدا پدر مادرشون بیامرزه!!!
وای حالا فک کن اینا نمره بدن من با 99 بیافتم....:33:
بیشترا دیگه قبول میشن اینجوری نمره بدن..
نه بابا به پزشکی یاگه راست گفته باشن و این جوری نمره داده باشن به دندون بیشتر میدن..ولی با اون اخباری که بچه ها از وزارت آوردن من از این اعلام اخبار امروز تعجب کردم..از دنیز بپرس که بهش گفتن با 92 امید نداشته باش..از حرفای سراج تو وزارت به بچه ها..اونوقت اومدن بیست تا دادن..اونم وقتی که وزارت تعطیل بوده!!فقط هم به یه دانشگاه اعلام شده!!یعنی یه وزارت به این کله گندگی مونده فقط به خاطر اینکه به یه دانشگاه نمره اعلام کنه!!آخه من لب مرزی شدم...اگه 25 بدن خدا پدر مادرشون بیامرزه!!!
وای حالا فک کن اینا نمره بدن من با 99 بیافتم....:33:
بیشترا دیگه قبول میشن اینجوری نمره بدن..
bebin shahrivare 90 do-0staye man raftan pishe seraj besh eltemas kardan nomre bede o ina.... do0stam 90 shode bo0d, seraj besh goft chand shodi ta goft 90 seraj saresh dada zad goft boro bro0n baba man kheili beto0nam komak konam 2-3 nomrast khano0m az man 10 nomre mikhad....... ama!!!! didid keee 35ta ham dadan!!! baba be shayeaat go0sh nadidنه بابا به پزشکی یاگه راست گفته باشن و این جوری نمره داده باشن به دندون بیشتر میدن..ولی با اون اخباری که بچه ها از وزارت آوردن من از این اعلام اخبار امروز تعجب کردم..از دنیز بپرس که بهش گفتن با 92 امید نداشته باش..از حرفای سراج تو وزارت به بچه ها..اونوقت اومدن بیست تا دادن..اونم وقتی که وزارت تعطیل بوده!!فقط هم به یه دانشگاه اعلام شده!!یعنی یه وزارت به این کله گندگی مونده فقط به خاطر اینکه به یه دانشگاه نمره اعلام کنه!!
be man kasi nagofte omid nadashte bashنه بابا به پزشکی یاگه راست گفته باشن و این جوری نمره داده باشن به دندون بیشتر میدن..ولی با اون اخباری که بچه ها از وزارت آوردن من از این اعلام اخبار امروز تعجب کردم..از دنیز بپرس که بهش گفتن با 92 امید نداشته باش..از حرفای سراج تو وزارت به بچه ها..اونوقت اومدن بیست تا دادن..اونم وقتی که وزارت تعطیل بوده!!فقط هم به یه دانشگاه اعلام شده!!یعنی یه وزارت به این کله گندگی مونده فقط به خاطر اینکه به یه دانشگاه نمره اعلام کنه!!
ولی اون بچه های دانشگاه تهران که گفته بودن سوال های که 80% غلط زدن رو حذف و نمره رو روی نمودار میبرن!!نه بابا به پزشکی یاگه راست گفته باشن و این جوری نمره داده باشن به دندون بیشتر میدن..ولی با اون اخباری که بچه ها از وزارت آوردن من از این اعلام اخبار امروز تعجب کردم..از دنیز بپرس که بهش گفتن با 92 امید نداشته باش..از حرفای سراج تو وزارت به بچه ها..اونوقت اومدن بیست تا دادن..اونم وقتی که وزارت تعطیل بوده!!فقط هم به یه دانشگاه اعلام شده!!یعنی یه وزارت به این کله گندگی مونده فقط به خاطر اینکه به یه دانشگاه نمره اعلام کنه
!!
بله ما ام از راه دور داريم حرص ميخوريم ، راستى memor العان. ايرانى يا نه ؟ ميخوام ببينم زنگ زدى وزارت يا جاى ديگه ؟ نكنه چون تعداد خارج از كشوريا كمتره نتايجشون رو زودتر اعلام كنن ؟dr.arash. شما هم دانشجوی خارجید؟ وای من 94 تا زدم یعنی واقعا اضافه کردن؟:33:
ايشالا ويزا رو ميگيرى به سلامت مياى اينور مرز ، از اين بلاتكليفى در مياى !!:33:
انشالله که قبولین واسه منم دعا کنین...لب مرزیم
kash mido0nestim balatar az 19nomre ham dadan ya na!!??:black_eyed:
YANIIII DGE TAMO0M SHOD?? NEMIDAN BEMO0N MRO0Z!!?:65d6a5d6s: