نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

jojo

New member
Ok , حالا يعنى تا شنبه سر كاريم ؟ گفته بودن اول تو سايت ميزنن بعد به دانشگاهها اعلام ميكنن ؟ پس چى شد ؟؟
فکر نکنم تو سایت بزنن..تو این دو سال که سابقه نداشته تو سایت بزنن...حالا تو سایت رو هم یه نگاه بنداز شنبه

jojo

New member
بچه ها احتمالا درست میگهstarجوابا که به دانشگاه ها ابلاغ شده اما انگار قرار شده همه دانشگاه ها هماهنگ باشن تا همه با هم شنبه اعلام کنن اما دانشگاه رامسر خواسته زودتر بچه هاشونو از نگرانی در بیاره.چرا باز نگرانید آخه؟
از کجا به این نظریه رسیدی لیلا؟

Dr.Arash

New member
فکر نکنم تو سایت بزنن..تو این دو سال که سابقه نداشته تو سایت بزنن...حالا تو سایت رو هم یه نگاه بنداز شنبه
آره چون من از ديروز تا حالا ٨٨٠ بار سايت و نگاه كردم خبرى نبود ، حالا به به بچه هاى پزشكى ١٦ تا اضافه ميكنن ؟؟ چون يه سرى نمره هاشون اومده ميپرسم

jojo

New member
آره چون من از ديروز تا حالا ٨٨٠ بار سايت و نگاه كردم خبرى نبود ، حالا به به بچه هاى پزشكى ١٦ تا اضافه ميكنن ؟؟ چون يه سرى نمره هاشون اومده ميپرسم
ها ؟چی؟کی گفته؟از کی پرسیدی به جز رامسر؟واسه ما که نیومده

leila88

New member
آموزش دانشگاهمون تو لفافه یه چیزایی لو داده اما نه به همه....انگار دارن اورانیم غنی میکنن مسخره ها:black_eyed:

Dr.Arash

New member
ها ؟چی؟کی گفته؟از کی پرسیدی به جز رامسر؟واسه ما که نیومده
منظورم همون يه عده رامسريه !! شرمنده اگر شوك بهت وارد شد ، پس آمار دقيقى نيست كه به بچه هاى پزشكى حداكثر چند تا ممكنه اضافه كنن ؟؟ درسته ؟

soheil

New member
منظورم همون يه عده رامسريه !! شرمنده اگر شوك بهت وارد شد ، پس آمار دقيقى نيست كه به بچه هاى پزشكى حداكثر چند تا ممكنه اضافه كنن ؟؟ درسته ؟
نه دیگه...ولی اینجور که گفتن فعلا به پزشکی تا 20 تا دادن و کسی نیافتاده
به دندون هم 25 بدن خوبهههههه

jojo

New member
این مال دانشگاه تهرانه:

اعلام نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی 30 شهریور
نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، و پیش کارورزی پنج شنبه 30 شهریور ماه اعلام می شود.
دکتر جبرئیل نسل سراجی، رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: نتایج آزمون جامع علوم پایه پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و پیش کار ورزی پنج شنبه 30 شهریور توسط دانشگاه های علوم پزشکی اعلام می شود، دانشجویانی که توانسته باشند 50 درصد نمره را کسب کنند در این آزمون قبول می شوند.
لینک خبر

برای پیگیری این خبر، نماینده کلاس هم با مسئولین آموزش دانشگاه و هم سنجش پزشکی تماس گرفته، که متاسفانه هر دو امروز به علت تعطیلی در محل کار خود حاضر نبودند. هیچ کدام از مسئولین مربوطه هم در دانشگاه حضور نداشتند و دسترسی به سیستم اتوماسیون هم مقدور نبود، در نتیجه پیگیری چند ساعته ما نتیجه ای در پی نداشت. ظاهرا مسئول محترم نمی دانستند که پنج شنبه دانشگاه ها تعطیلند.
یک سری اخبار غیر رسمی مبنی بر اضافه کردن حدود 15 نمره به نمره های اولیه وجود دارد که البته قطعی نیست. در صورت اعلام نتایج رسمی در سایت، بلافاصله خبر مربوطه در وبلاگ قرار خواهد گرفت، و در غیر این صورت اعلام نمره ها به شنبه ی بعد موکول خواهد شد.
به امید روزی که این هرج و مرج ها و بی احترامی ها ، جای خود را به مسئولیت پذیری مسئولین بدهد.

jojo

New member
من واقعا دارم سعی میکنم بفهمم که چطور امروز که هیچکی تو وزارت نبوده نمره ها اعلام شده!!هیییییی خدااااااااااااااااا دارم دق میکنم...خب بگین می افتین دیگه .....

Dr.Arash

New member
نه دیگه...ولی اینجور که گفتن فعلا به پزشکی تا 20 تا دادن و کسی نیافتاده
به دندون هم 25 بدن خوبهههههه
ايول ، اگه تا ١٦ تا هم داده باشن قبولم ، پس بساط بزن و بكوب و راه بندازيم يا تا شنبه صبر كنيم بهتره ؟؟ دندون ها ام كه ميگى تا ٢٥ تا دادن پس ديگه حله ؟؟ اگر بشه ....

soheil

New member
ايول ، اگه تا ١٦ تا هم داده باشن قبولم ، پس بساط بزن و بكوب و راه بندازيم يا تا شنبه صبر كنيم بهتره ؟؟ دندون ها ام كه ميگى تا ٢٥ تا دادن پس ديگه حله ؟؟ اگر بشه
....
آره باو شما بساط رو را بنداز:thanks:
من 25 تا اگه بدن پاس میشم دیگه 100% اینجوری اگه نمره بدن امسال فک نکنم کسی بیافته!!!!!!

اگه به دندون نمره بدن!!!!!!!!!!!
:dadad4::sad:

jojo

New member
آره باو شما بساط رو را بنداز:thanks:
من 25 تا اگه بدن پاس میشم دیگه 100% اینجوری اگه نمره بدن امسال فک نکنم کسی بیافته!!!!!!

اگه به دندون نمره بدن!!!!!!!!!!!
:dadad4::sad:
سهیل جان مادر خوبی؟چیز دیگه ای نمی خوای؟ایشاللا که بدن بچه ها......الهی آمین

بالا