چشمin parti haye jigaru nigar darin vase karaye mohemtar![]()
میگم بهشون
چشمin parti haye jigaru nigar darin vase karaye mohemtar![]()
بیا من با ددیت صحبت کنم بره به احمدی نژاد رو بندازه*!!!:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x
جوجو من احمدی نژاد رو میشناسم
چند نمره دادن خلاصه!!!!فقط یه چیزی..حالا که نمره ها آماده هست..زیاد هم اضافه کردن...آخر وقت هم بود...مرضشون چی بود که اعلام نکنن؟
فکر نکنم تو سایت بزنن..تو این دو سال که سابقه نداشته تو سایت بزنن...حالا تو سایت رو هم یه نگاه بنداز شنبهOk , حالا يعنى تا شنبه سر كاريم ؟ گفته بودن اول تو سايت ميزنن بعد به دانشگاهها اعلام ميكنن ؟ پس چى شد ؟؟
my gOd:33:بیا من با ددیت صحبت کنم بره به احمدی نژاد رو بندازه*!!!
از کجا به این نظریه رسیدی لیلا؟بچه ها احتمالا درست میگهstarجوابا که به دانشگاه ها ابلاغ شده اما انگار قرار شده همه دانشگاه ها هماهنگ باشن تا همه با هم شنبه اعلام کنن اما دانشگاه رامسر خواسته زودتر بچه هاشونو از نگرانی در بیاره.چرا باز نگرانید آخه؟
آره چون من از ديروز تا حالا ٨٨٠ بار سايت و نگاه كردم خبرى نبود ، حالا به به بچه هاى پزشكى ١٦ تا اضافه ميكنن ؟؟ چون يه سرى نمره هاشون اومده ميپرسمفکر نکنم تو سایت بزنن..تو این دو سال که سابقه نداشته تو سایت بزنن...حالا تو سایت رو هم یه نگاه بنداز شنبه
ها ؟چی؟کی گفته؟از کی پرسیدی به جز رامسر؟واسه ما که نیومدهآره چون من از ديروز تا حالا ٨٨٠ بار سايت و نگاه كردم خبرى نبود ، حالا به به بچه هاى پزشكى ١٦ تا اضافه ميكنن ؟؟ چون يه سرى نمره هاشون اومده ميپرسم
باز دارن غنی میکنن!!!!:smilies-azardl (181آموزش دانشگاهمون تو لفافه یه چیزایی لو داده اما نه به همه....انگار دارن اورانیم غنی میکنن مسخره ها:black_eyed:
منظورم همون يه عده رامسريه !! شرمنده اگر شوك بهت وارد شد ، پس آمار دقيقى نيست كه به بچه هاى پزشكى حداكثر چند تا ممكنه اضافه كنن ؟؟ درسته ؟ها ؟چی؟کی گفته؟از کی پرسیدی به جز رامسر؟واسه ما که نیومده
نه دیگه...ولی اینجور که گفتن فعلا به پزشکی تا 20 تا دادن و کسی نیافتادهمنظورم همون يه عده رامسريه !! شرمنده اگر شوك بهت وارد شد ، پس آمار دقيقى نيست كه به بچه هاى پزشكى حداكثر چند تا ممكنه اضافه كنن ؟؟ درسته ؟
این مال دانشگاه تهرانه:منظورم همون يه عده رامسريه !! شرمنده اگر شوك بهت وارد شد ، پس آمار دقيقى نيست كه به بچه هاى پزشكى حداكثر چند تا ممكنه اضافه كنن ؟؟ درسته ؟
ايول ، اگه تا ١٦ تا هم داده باشن قبولم ، پس بساط بزن و بكوب و راه بندازيم يا تا شنبه صبر كنيم بهتره ؟؟ دندون ها ام كه ميگى تا ٢٥ تا دادن پس ديگه حله ؟؟ اگر بشه ....نه دیگه...ولی اینجور که گفتن فعلا به پزشکی تا 20 تا دادن و کسی نیافتاده
به دندون هم 25 بدن خوبهههههه
با توجه به علائم بیماری اسکیزوفرنی حاد d:فقط یه چیزی..حالا که نمره ها آماده هست..زیاد هم اضافه کردن...آخر وقت هم بود...مرضشون چی بود که اعلام نکنن؟
آره باو شما بساط رو را بنداز:thanks:ايول ، اگه تا ١٦ تا هم داده باشن قبولم ، پس بساط بزن و بكوب و راه بندازيم يا تا شنبه صبر كنيم بهتره ؟؟ دندون ها ام كه ميگى تا ٢٥ تا دادن پس ديگه حله ؟؟ اگر بشه
....
سهیل جان مادر خوبی؟چیز دیگه ای نمی خوای؟ایشاللا که بدن بچه ها......الهی آمینآره باو شما بساط رو را بنداز:thanks:
من 25 تا اگه بدن پاس میشم دیگه 100% اینجوری اگه نمره بدن امسال فک نکنم کسی بیافته!!!!!!
اگه به دندون نمره بدن!!!!!!!!!!!
:dadad4::sad: