نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

Masih

New member
دوستان کسی نمی دونه کی این نتایج رو اعلام می کنن؟
مردیم از استرس
من 13تا تست می خوام تا پاس شم

jojo

New member
بس کنین این حرفا رو..امتحان و دادین جوابا هم فردا میاد دارین سر جزوه ها چونه میزنین....

mohamad sadegh

New member
بس کنین این حرفا رو..امتحان و دادین جوابا هم فردا میاد دارین سر جزوه ها چونه میزنین....
اینم حرفیه.ولی بچه های ما از 40 تا 15 تا پاسن 10 تا بینه 90 تا 100
مابقی زیره 90 اوردن.توکل به خدا بریم ببینیم چی میشه.

najma

New member
بچه ها من هروز میام تایپیکتونو میخونم انقد استرسش بالاست مثل نتایج ارشد ماست ایشالله خوشحال شید شمام مثل من واسه همتون دعاااااااااااااا میکنم ایشالله فردا همتون شاد باشید

و تراژدی آزمون های وزارت بهداشت ادامه دارد ....
امیدوارم شماها دیگه لاقل به حقتون برسید .

آخرین ویرایش:

mohamad sadegh

New member
na ki bekie umadim khone yeki az famila khodemun mashgolim dorost konim na dolat
باید زودتر درست کنن فصل سرماست.من تبریزچند بار اومدم.اتفاقا امروز رفتم دانشگاه ثبت نامی های جدید اومده بودن یکی از هم شهریاتونم بود کلی کاراشو با هم انجام دادیم

par

New member
de vase hamine migam mtehane maskhareyie dge .... bi edalatie bi ensafie ma ke go0sh dadim 18ta zadim ana shoma ke khandidio dir o0madin 25ta.... shomaye noee mane noee torokhoda bi adabi nasheha!!! na faghat anatomy to0 hamye darsa ... masalan hamin patho ke migi man aslan dore nakardam!! o0nvaght12 ta dorost zadam vali physio... heyy... bkhial!!!

mohamad sadegh

New member
de vase hamine migam mtehane maskhareyie dge .... bi edalatie bi ensafie ma ke go0sh dadim 18ta zadim ana shoma ke khandidio dir o0madin 25ta.... shomaye noee mane noee torokhoda bi adabi nasheha!!! na faghat anatomy to0 hamye darsa ... masalan hamin patho ke migi man aslan dore nakardam!! o0nvaght12 ta dorost zadam vali physio... heyy... bkhial!!!
خب شمام باید می خندیدید دیگه:)

بالا