نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

نه عزیزم اینجوری نیست.ما یه کلاس برای اناتومی رفتیم چند روز قبله علوم پایه تو دانشگاه تهران.استاده دقیقا همه سوالارو گفت.من با 3 روز اناتومی 25 تا درست زدم.میبیتی که تفاوت زیاده

من و پریا هم اون کلاس رو اومدیم
خودمونم شاگرد همون استاد بودیم ولی بیشتر سوالای آناتومی رو با مطالعات خودمون زدیم استاد نکات امتحان رو نگفت
بیوشیمی هم کلاس گذاشتن اما اونم اصلا به درد نخورد

mohamad sadegh

New member
من و پریا هم اون کلاس رو اومدیم
خودمونم شاگرد همون استاد بودیم ولی بیشتر سوالای آناتومی رو با مطالعات خودمون زدیم استاد نکات امتحان رو نگفت
بیوشیمی هم کلاس گذاشتن اما اونم اصلا به درد نخورد
والله ما که هیچ سوالی ندیدیم که تو 15 صفحه جزوه ایشون نباشه

میگم مشکل ما اینه که درسا رو در طول 5 ترم نخوندیم
حتی اگه بهترین استادا رو هم داشته باشیم وقتی خودمون درست استفاده نمیکنیم نتیجه میشه این

من خیلی از داشجوهای دانشگاهای کوچیک رو میشناسم که واقعا به خاطر تلاش خودشون به بهترین نتایج میرسن... البته استاد هم بی تاثیر نیست اما حرف اول رو نمیزنه به هیچ وجه

mohamad sadegh

New member
میگم مشکل ما اینه که درسا رو در طول 5 ترم نخوندیم
حتی اگه بهترین استادا رو هم داشته باشیم وقتی خودمون درست استفاده نمیکنیم نتیجه میشه این

من خیلی از داشجوهای دانشگاهای کوچیک رو میشناسم که واقعا به خاطر تلاش خودشون به بهترین نتایج میرسن... البته استاد هم بی تاثیر نیست اما حرف اول رو نمیزنه به هیچ وجه
اره خب خودمونم به جا رفرنسا شبه امتحان جزوه خوندیم.
فردا به نظرتون میاد جوابا؟

par

New member
farda saat chand miad??? ma ke unimo0n sho0resho dar avorde lanati mige ma ke farda tatilim ishala shanbe!!!!!!!!!!! man yeki ke nemiram sare kelas ta j nadan...beram ke chi beshe zaye sham dast az pa deraztar biam biro0n?!:a2d3:

mohamad sadegh

New member
farda saat chand miad??? ma ke unimo0n sho0resho dar avorde lanati mige ma ke farda tatilim ishala shanbe!!!!!!!!!!! man yeki ke nemiram sare kelas ta j nadan...beram ke chi beshe zaye sham dast az pa deraztar biam biro0n?!:a2d3:
برا ما بازه به محضه اینکه اومد خبرتون میکنم چند تا اضافه کردن.البته اگه بکنن

par

New member
shayad tabaghe bala filter dashte ma ke o0n joloye jolo bo0dim az in khabara nabo0d:bunnyearsmiley:

mohamad sadegh

New member
na baba koja to0 jozve b0od???????? masalan koja raje be pestan goft ya koja raje be jaye azoleye biceps o asabe radial nghadr mafho0mi goft??? koja jaye o0n robate lanatio goft?!!!!va.......
اینا رو تو شکلاش هست.ما یه جزوه از اقای عباسی گرفتیم.بد خط بود ولی داشت اینارو

من فک کنم 20 تا رو مطمئن زدم فقط
اونم اصلا ربطی به کلاس آخر نداشت
هرچی بود خودمون خوندیم

شما جزوه اسفند 90 رو خوندید
بازم خیلی خوب زدید
آفرین

بالا