hichi yani chi??????????سلام.من نماینده بچه های ازاد قمم..اوضاع مام تعریفی نداره..
چرا تو اعتراضا نمی اومدید؟روزه اخر اقای سراجی (وزارت)مارو از اتاقش انداخت بیرون و گفت چیزی اضافه نمیکنن.تقصیر خودمونم هست بخدا...
hichi yani chi??????????سلام.من نماینده بچه های ازاد قمم..اوضاع مام تعریفی نداره..
چرا تو اعتراضا نمی اومدید؟روزه اخر اقای سراجی (وزارت)مارو از اتاقش انداخت بیرون و گفت چیزی اضافه نمیکنن.تقصیر خودمونم هست بخدا...
بچه ها شایعات زیاده
اینو بچه های ما نوشته بودن:
"امروز در نهایت چند نفر رفتیم داخل که با مسئول محترم آموزش صحبت کنیم.در این خصوص باید عرض کنم که فرمایشات ایشون که خیلی مارو امیدوار کرد.ایشون این اطمینان رو به ما دادند که تک تک سوالات بررسی میشه و اگه سوالی رو بیشتر از80 درصد بچه ها اشتباه زده باشند اون سوال حذف میشه و همچنین نمرات این آزمون با نمرات آزمون های ترم های قبل مقایسه میشه و روی نمودار میره.از همه مهمتر اینکه فرمودن که سیاست کلی وزارت براین اساس که کمترین ریزش(افتاده) باشه."
شایعات و حرف و حدیث زیاده
خودتون رو اذیت نکنید
این رو اسفند هم به بچه های ما هم گفتن بعد زدن زیرش..برای پراکنده کردن بچه ها بهشون وعده وعید الکی میدادن
اینقدر بد شانسی آوردم حالا شما رو نمیدونم
فقط در همین حد که کلید جدید و که دادن 4 تا سوال رو اصلاح کردن نمره من رو آورد پایین
سر جلسه امتحانم تو 2 تا درس کلا بد شانسی آوردم و همون نمره منو آورد پایین
:heart::heart:خدای شانسم!!!!!
اخه یکی نیست بشون بگه مگه همه دانشگاهاتون استاداش تو یه سطحن که بیس نمره رو برای همه یکی میذارید!!!
نه عزیزم اینجوری نیست.ما یه کلاس برای اناتومی رفتیم چند روز قبله علوم پایه تو دانشگاه تهران.استاده دقیقا همه سوالارو گفت.من با 3 روز اناتومی 25 تا درست زدم.میبیتی که تفاوت زیادهپاس شدن این امتحانا اصلا به آموزش و استاد ربط نداره واقعا
باید قبول کنیم که ما خودمون کم کاری کردیم
چرا اگه مثلا میخواستیم صدو هشتادمون بشه صدو هشتادو پنج باید استاد رو بهانه میکردیم اما 100 گرفتن تو این امتحان با حد اقل سوادی بود که هر کدوم از ما باید تو این سال کسب میکردیم حتی تو پایین ترین سطح دانشگاهها!
باید کلا وردارن مگه بقیه رشته ها از این ازمونا دارن!اصلا من میگم این امتحان مسخره باید دانشگاهی بشه...