نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

par

New member
سلام.من نماینده بچه های ازاد قمم..اوضاع مام تعریفی نداره..
چرا تو اعتراضا نمی اومدید؟روزه اخر اقای سراجی (وزارت)مارو از اتاقش انداخت بیرون و گفت چیزی اضافه نمیکنن.تقصیر خودمونم هست بخدا...
hichi yani chi??????????

mohamad sadegh

New member
نمیدونم والله
خستمون کردن دیگه اون از امتحانشون..اون از کلیدشون اینم از جواب دادنشون.
ما با بچه های تهران 15 تا غلط با صفحه رفرنس بشون دادیم انگار نه انگار

بچه ها شایعات زیاده
اینو بچه های ما نوشته بودن:

"امروز در نهایت چند نفر رفتیم داخل که با مسئول محترم آموزش صحبت کنیم.در این خصوص باید عرض کنم که فرمایشات ایشون که خیلی مارو امیدوار کرد.ایشون این اطمینان رو به ما دادند که تک تک سوالات بررسی میشه و اگه سوالی رو بیشتر از80 درصد بچه ها اشتباه زده باشند اون سوال حذف میشه و همچنین نمرات این آزمون با نمرات آزمون های ترم های قبل مقایسه میشه و روی نمودار میره.از همه مهمتر اینکه فرمودن که سیاست کلی وزارت براین اساس که کمترین ریزش(افتاده) باشه."

شایعات و حرف و حدیث زیاده
خودتون رو اذیت نکنید

jojo

New member
بچه ها باز یه مقداری اضافه میکنن این سراج ترم پیش میگفت ارفاق در حد 3..4. نمره ولی 9 نمره داد...شاید این ترمم همونقدر بده..گرچه من پاس نمیشم ولی خیلیا پاسن...

mohamad sadegh

New member
اینو منم شنیدم عزیزم ولی برخورد امروزشون با ما اصلا این طوری نبود.چیزیه که خودم برام اتفاق افتاد.

هیچ کس واقعا نمیدونه که قراره چی بشه

مطمئن باشید اونا حتی خودشون هم نمیدونن دارن چی کار میکنن و در نهایت قراره چی کار کنن!!!

به همین شیوه ای که سوال طرح کردن و کلید گذاشتن یه نمره ای هم رو هوا میدن... هممون سر کاریم به خدا ! :1dco2x0p1lilzhfpg1t

jojo

New member
بچه ها شایعات زیاده
اینو بچه های ما نوشته بودن:

"امروز در نهایت چند نفر رفتیم داخل که با مسئول محترم آموزش صحبت کنیم.در این خصوص باید عرض کنم که فرمایشات ایشون که خیلی مارو امیدوار کرد.ایشون این اطمینان رو به ما دادند که تک تک سوالات بررسی میشه و اگه سوالی رو بیشتر از80 درصد بچه ها اشتباه زده باشند اون سوال حذف میشه و همچنین نمرات این آزمون با نمرات آزمون های ترم های قبل مقایسه میشه و روی نمودار میره.از همه مهمتر اینکه فرمودن که سیاست کلی وزارت براین اساس که کمترین ریزش(افتاده) باشه."

شایعات و حرف و حدیث زیاده
خودتون رو اذیت نکنید

این رو اسفند هم به بچه های ما هم گفتن بعد زدن زیرش..برای پراکنده کردن بچه ها بهشون وعده وعید الکی میدادن

mohamad sadegh

New member
من خودم با پاسخ نامه جدید دقیقا 90 زدم.اگه مثله پارسال بخوان بکنن خب می افتم دیگه!

mohamad sadegh

New member
اخه یکی نیست بشون بگه مگه همه دانشگاهاتون استاداش تو یه سطحن که بیس نمره رو برای همه یکی میذارید!!!

par

New member
bacheha be harfaye vezarat hich etebari nist alaki deleot0no khosh nakonid.... albate alakiam steres nagirid faghat khoda mido0ne chi mikhad beshe!!!

mohamad sadegh

New member
جدا چرا مارو به این روز انداختن!
اخه ما با این درسای سخت...اصلا خودشون چقدر از علوم پایه یادشونه!!!

delam gerefte

New member
اینقدر بد شانسی آوردم حالا شما رو نمیدونم

فقط در همین حد که کلید جدید و که دادن 4 تا سوال رو اصلاح کردن نمره من رو آورد پایین
سر جلسه امتحانم تو 2 تا درس کلا بد شانسی آوردم و همون نمره منو آورد پایین

:heart::heart:خدای شانسم!!!!!

man bade emtehan nim saat vagt ezafe ovordam to mororam 8 ta az dorostamo tagir dadam galat dar umadan

اخه یکی نیست بشون بگه مگه همه دانشگاهاتون استاداش تو یه سطحن که بیس نمره رو برای همه یکی میذارید!!!

پاس شدن این امتحانا اصلا به آموزش و استاد ربط نداره واقعا

باید قبول کنیم که ما خودمون کم کاری کردیم

چرا اگه مثلا میخواستیم صدو هشتادمون بشه صدو هشتادو پنج باید استاد رو بهانه میکردیم اما 100 گرفتن تو این امتحان با حد اقل سوادی بود که هر کدوم از ما باید تو این سال کسب میکردیم حتی تو پایین ترین سطح دانشگاهها!

par

New member
kash 1 tarikhe daghigh vase elam ghalaty ke mikhan bokonan bemo0n midadan!!! ghalbam dare az ja dar miad medam so0rakh shod..... khodaya key javabe in namardaro midiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??

par

New member
اصلا من میگم این امتحان مسخره باید دانشگاهی بشه...

mohamad sadegh

New member
پاس شدن این امتحانا اصلا به آموزش و استاد ربط نداره واقعا

باید قبول کنیم که ما خودمون کم کاری کردیم

چرا اگه مثلا میخواستیم صدو هشتادمون بشه صدو هشتادو پنج باید استاد رو بهانه میکردیم اما 100 گرفتن تو این امتحان با حد اقل سوادی بود که هر کدوم از ما باید تو این سال کسب میکردیم حتی تو پایین ترین سطح دانشگاهها!
نه عزیزم اینجوری نیست.ما یه کلاس برای اناتومی رفتیم چند روز قبله علوم پایه تو دانشگاه تهران.استاده دقیقا همه سوالارو گفت.من با 3 روز اناتومی 25 تا درست زدم.میبیتی که تفاوت زیاده

بالا